PinkHelmet Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Am citit un articol intr-o revista mai veche si un nene zicea de Enfieldu' asta ca n-ar avea prea mult spor la deal da' era incantat de consum si de sunet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 pai mah, gandeste-te ca 1000 de km ii faci cu un plin de rezervor si sunetul este extraordinar..... daca-l mai chopperesti putin....o sa fie ceva ideal....\ Shaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 18, 2004 Share Postat Noiembrie 18, 2004 hai ca imi iau unu..... DA' la ce pretz o sa fie disponibil? ca nu e produs in europa.... si taxele ,vama la romani e nu stiu cat la%....DECI? hai sa vad ce spune-ti! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shakal Postat Noiembrie 22, 2004 Share Postat Noiembrie 22, 2004 chiar se fabrica in europa...mai exact in Germania... si costa in jur de 3000 - 4000 euroi asta este pretul....dar consumul e mic.... Shaq Apropos: HAYABUSA-LOVER, tare as vrea sa te vad pe unul din asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Noiembrie 24, 2004 Share Postat Noiembrie 24, 2004 sa stii ca vb serios:) chiar mi-as lua unu chit ca tu nu te-ai mai opri din ras ... si la deal ai trece ca racheta pe langa mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 Sperbe motoarele. Mi-ar place si mie unu si o sa le caut pe ebay. Yamaha are cel mai superb motor diesel mic dar nu il pun inca pe un motor. 1000cm, 2 cilindri, 2 timpi cu reed valve, racire lichida si supra presiune injectie. Am vazut poze si arata compact. Un chopper cu asa motor ar suna si merge super. Din generatie in generatie ar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Iulie 6, 2005 Share Postat Iulie 6, 2005 enfieldu' poate n-avea spor la deal din prisma vitezei dar de carat cred ca poate cara mult dupa el! (totusi e un diesel cu cuplu mare prin traditie) in plus motoarele diesel moderne sunt foarte apropiate (ma refer la cp) de vele pe benzina asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 7, 2005 Share Postat Iulie 7, 2005 dieselurile noi urca pe la 5000ture. alea mai veci nu erau prea bune ca nu puteau urca suficient in ture Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Din cate am citit eu undeva, primele motoare diesel au fost montate pe Indiana. Are cineva vreo idee daca exista motociclete turbo-diesel ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 la ce bun turbo diesel ? dak le faci turbo mai mult ca sigur ca va sari si consumul.....si atunci unde ajungem??? maii bine hayabusa decat o puturosenie de motor , care nici nu fuge.... BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Suna cam paradoxal "motor puternic care are consum mic", daca vrei putere, automat vei avea si consum mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 la un Nipru motorul diesel este solutia. Veti spune ca e o puturosenie de motor vorbe goale, la cei 80Nm probabili ,dublu cat un benzinar ar fi tatal atasistelor. Acum chiar ai putea trage camionul din groapa. Prosti sunt rusii ca nu au bagat Diesel la Dnepr si la Ural. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 Si 22 cp are si M72-ul si solo merge la fel de tare ca Niprul solo, am vazut eu. Hayabusa man, de orice poti acuza un diesel dar nu ca nu trage la deal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berchez_cel_turbat Postat Iulie 20, 2005 Share Postat Iulie 20, 2005 bai cred ca vreau si eu un motor de ala sa imi pun pe dnepra...nu am bani nici de tzigari dapoi de galetzi de benzina la bivolu meu..ala ar fi solutia ideala...si poate raman si bani de tzigari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Suna cam paradoxal "motor puternic care are consum mic", daca vrei putere, automat vei avea si consum mare. 206646[/snapback] nu chiar. E vorba de cresterea randamentului, iar motoarele turbo au randament mai bun decat cele aspirate, fie ele diesel sau pe benzina. Consumul mai mare vine din faptul ca fug mai b ine si baga driverul talpa mai rau. Oricum la un motor sub 2000cc diferenta e de cam juma de litru. Dieselurile de ultima generatie, alea cu pompa de injectie electrica sunt f f silentioase, au turatie mare (rosu la 5000ture pt un motor de 1900cc, deci la unul mai mic se poate mai mult) iar skoda octavia consuma 3,9l/100 km si are 1,3 tone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Ar fi ideal un motor diesel pe doua roti. De cindva timp vanez unul pe ebay. Eu folosesc si mult bio-diesel la mercedes si Iveco si nu stiu de ce nu ar merge si la motocicleta. Am deveni independenti de benzinari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 21, 2005 Share Postat Iulie 21, 2005 Viteza maxima nu are legatura cu puterea motorului asa mult ci acceleratia. Transmisia iti dicteaza viteza maxima si coeficientul aerodinamic. Normal ca o sa ajungi la 100kmh in 10 secunde in loc de 3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iulie 23, 2005 Share Postat Iulie 23, 2005 okay aleko!!! ia-ti tu un motor de ala si adapteaza-l , da' sa-mi spui si mie cat costa!! nu de alta da tare sunt curios dak va sari pretu' pe barilu de petrol.......... BAFTA! (hai la iasi pe 5 august!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apasu77 Postat Iulie 29, 2005 Share Postat Iulie 29, 2005 La cit de mare este cadru de Ural cred ca s-ar putea adapta un motor de fiat sau ceva nic diesel fara probleme prea mari Si la 200kg sau cit are uralul cred ca ar consuma 1 cana la 100km Ideal pentru noi (motorina gasim la RATB-isti ) ca e plina piata Tare ma intreb din atitea masini care nu se mai pot inscrie nu putem gasii la dezmembrari si un motoras ceva mai mic diesel Io unu m-as baga la o modificare de genu asta daca as avea un ajutor din partea cuiva care sa aiba un garaj sau ceva de genu si sculele potrivite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat August 1, 2005 Share Postat August 1, 2005 Garaj am, scule am, mecanica ceva mai stiu, nu vi in weekend? Timp nu prea am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate