ticolino Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 De mult timp planuiam acest traseu impreuna cu moshulik, si in sfarsit dupa calcule laborioase a iesit urmatorul traseu: Vineri, 27 iulie, plecarea la ora 16:00 : Bucuresti-Pitesti-Valcea-Voineasa. ~4h Sambata, 28 iulie: Voineasa-Vidra-Pasul Urdele-Novaci-Bucuresti ~10h Sau planul B, daca ne speriem de transalpina: Petrosani-Defileul Jiului-Tg Jiu-Valcea-Bucuresti Daca mai doreste cineva sa ni se alature, e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Si eu cu MacLeod aveam in plan Transalpina , asa ca plecam la 4 dim. din Buc (pe racoare ) - Pitesti-Rm. Valcea-Voineasa-etc. Daca nu plecati mai devreme de 8 din Voineasa, ne gasim acolo si mergem cu totii. Lasati un nr de telefon aici sau PM sa ne auzim vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 Tico - cu ce motoare mergeti tu si moshulik ??? cu XJ 600 ??? Thomas - voi ? la tine am vazut pegaso, si nemuritoru` ? 4 dimineata sambata presupun ... As merge si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 26, 2007 Share Postat Iulie 26, 2007 MacLeod cu DR650 RSE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 26, 2007 Autor Share Postat Iulie 26, 2007 Daca nu plecati mai devreme de 8 din Voineasa, ne gasim acolo si mergem cu totii. Pe la 8-8 si ceva ma si gandeam sa plecam din Voineasa. Ti-am lasat nr de tel pe PM. Pe al lui moshulik cred ca il afli usor, e mult mai popular decat mine . @alexxx: da, mergem cu xj-urile. De asta ne-am si gandit la planul B. Dar nu-mi fac probleme, unde intra meganul sau tico-ul intra si xj-ul (e un topic pe softpedia cu transalpina). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 tel. meu - 0720070465 . Ne auzim pe maine dimineata, cred ca semnal va fi doar pe drum, la voineasa cel mult, apoi slabe sanse. nu stiu daca la Obarsia Lotrului - mai spre vest - o sa mai fie semnal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jenifer Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) De mult timp planuiam acest traseu impreuna cu moshulik, si in sfarsit dupa calcule laborioase a iesit urmatorul traseu: Vineri, 27 iulie, plecarea la ora 16:00 : Bucuresti-Pitesti-Valcea-Voineasa. ~4h Sambata, 28 iulie: Voineasa-Vidra-Pasul Urdele-Novaci-Bucuresti ~10h Sau planul B, daca ne speriem de transalpina: Petrosani-Defileul Jiului-Tg Jiu-Valcea-Bucuresti Daca mai doreste cineva sa ni se alature, e binevenit salut baieti , nu va suparati, as vrea sa fac si eu traseul dar nu pot odata cu voi ,si eu oricum plec din alta localitate.....nu puteti pune cumva o harta cu al doilea traseu-voineasa -vidra-pasul urdele- novaci- bucuresti? multam fain a, si inca ceva, daca ajung seara in voineasa , exista ceva camping, casute , pensiuni? ceva preturi aveti idee? multumesc mult Editat Iulie 27, 2007 de jenifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 Si noi mergem intr-o excursie care include Transalpina,cine nu merge in we asta ii asteptam pe 10-12 august... Detalii la Coltul Enduristilor... /index.php?showtopic=121418 Va asteptam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 29, 2007 Autor Share Postat Iulie 29, 2007 Misiune indeplinita cu success! Poze si filmeaici. @jenifer: in Voineasa noi am stat la hotel. 30 de lei de persoana, cu baie in camera. Mai erau si o gramada de pensiuni. O harta foarte detaliata a Romaniei gasesti aici: http://maps.virtualromania.org/images/ro-4800px.jpg. La Voineasa ajungi facand stanga in dreptul localitatii Brezoi, de pe valea Oltului. Drumul Brezoi-Voineasa este foarte bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 Ne pare rau ca nu am ajuns dar datorita unei probleme tehnice la Dr-ul lui MacLeod ne-am scurtat calatoria. Next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 29, 2007 Share Postat Iulie 29, 2007 De mult timp planuiam acest traseu impreuna cu moshulik, si in sfarsit dupa calcule laborioase a iesit urmatorul traseu: Vineri, 27 iulie, plecarea la ora 16:00 : Bucuresti-Pitesti-Valcea-Voineasa. ~4h Sambata, 28 iulie: Voineasa-Vidra-Pasul Urdele-Novaci-Bucuresti ~10h Sau planul B, daca ne speriem de transalpina: Petrosani-Defileul Jiului-Tg Jiu-Valcea-Bucuresti Daca mai doreste cineva sa ni se alature, e binevenit e loc pt un ATv pe acolo ca am vazut o portiune surpata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 Pt ATV e loc sigur, trecuse mai devreme un Cielo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dominator72 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Pt ATV e loc sigur, trecuse mai devreme un Cielo. Cine a fost de curand pe Transalpina (2008)? Ne recomanda cineva un loc bun de luat masa la Obarsia Lotrului? Asa ca pentru aprox 30 de motociclisti infometati Multumim anticipat! (Detalii despre ce ne-am propus pentru weekend-ul 5-7 septembrie 2008 aici) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate