CoSSmiN Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) Avand in vedere ca mai am foarte putin pana fac 16 si ma gandesc serios la achizitionarea unei Honda cbr 125 as vrea sa stiu si eu unde pot face scoala de soferi a1 in tragoviste. Daca imi puteti spune adresa sau ceva numere de telefon v-as fi recunoscator. Nultumesc anticipat! Editat Iulie 27, 2007 de CoSSmiN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADY28 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 pai yo am facut la gigalo.sti unde e ?dak sti te duci acolo si vb cu secretare si ii zici k vrei sa fac scoala de soferi pt A1 si iti zice ea ce trebuie sa faci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iulie 27, 2007 Autor Share Postat Iulie 27, 2007 pai yo am facut la gigalo.sti unde e ?dak sti te duci acolo si vb cu secretare si ii zici k vrei sa fac scoala de soferi pt A1 si iti zice ea ce trebuie sa faci! Unde e gigalo?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADY28 Postat Iulie 27, 2007 Share Postat Iulie 27, 2007 (editat) am incerkt sa pun o poza da nu merge nush dc hai k iti explic in cuvinte: 1) cum vi dinspre spital spre bulevardu kstanilor faci la primu sens giratoriu stanga si dupa aproximativ 50 m pe stanga e gigalo. 2)cum vi dinspre podu de la otelarie treci de sensu giratoriu si dupa aproximativ 50 m pe stanga e gigalo. 3)cum vi dinspre scoala numaru 5, treci de primu sens giratoriu si la al doilea sens faci dreapta si dupa aprox. 50 m pe stanga e gigalo. Editat Iulie 27, 2007 de ADY28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Iulie 30, 2007 Autor Share Postat Iulie 30, 2007 am incerkt sa pun o poza da nu merge nush dc hai k iti explic in cuvinte: 1) cum vi dinspre spital spre bulevardu kstanilor faci la primu sens giratoriu stanga si dupa aproximativ 50 m pe stanga e gigalo. 2)cum vi dinspre podu de la otelarie treci de sensu giratoriu si dupa aproximativ 50 m pe stanga e gigalo. 3)cum vi dinspre scoala numaru 5, treci de primu sens giratoriu si la al doilea sens faci dreapta si dupa aprox. 50 m pe stanga e gigalo. NO PROBLEM! Stiu unde e,am trecut pe acolo de multe ori. Multumesc mult. Dar se poate da traseul si iarna?O iarna mai blanda dupa cum se anunta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ADY28 Postat Iulie 31, 2007 Share Postat Iulie 31, 2007 NO PROBLEM! Stiu unde e,am trecut pe acolo de multe ori. Multumesc mult. Dar se poate da traseul si iarna?O iarna mai blanda dupa cum se anunta... nu!yo am facut 18 ani in decembrie si am asteptat pana in aprilie k sa pot sa dau si de categoia A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 eu am facut scoala la cvorum , cu nea stelica treci de spital si exact unde se termina blocurile pe dreapta la parter e copertina verde. . Iarna nu dai examen oricat de blanda ar fi , cel putin asa a fost la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thydusk666 Postat August 1, 2007 Share Postat August 1, 2007 Salut, Daca vrei sa faci scoala in sezonul rece, si ai posibiltatea, in Bucuresti se tin cursuri si se dau si examene tot anul. Cu doua conditii: - sa nu ninga/ploua si sa fie pe jos curat - sa ai minim viza de flotant in Bucuresti Daca vrei, poti sa faci decat scoala in Bucuresti, si sa dai examenul in Targoviste, daca nu ai viza de flotant. Daca te hotarasti in Bucuresti, da-mi un p.m. si te ajut sa-ti gasesti un instructor bun. Succes! Bogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 pai yo am facut la gigalo.sti unde e ?dak sti te duci acolo si vb cu secretare si ii zici k vrei sa fac scoala de soferi pt A1 si iti zice ea ce trebuie sa faci! nu te supara, poti sa-mi spui si mie cat te-a costat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 salutare , si tu iti recomand sa faci la cvorum ! cu nea` stelica !!! e cel mai bun , si eu am facut tot cu el... m-a costat 200 ron ... dar... asta prin 2006 , oricum.. pe vremea mea dadaei de A1 doar pentru 49 cc , pentru 125 trebuia A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 salutare , si tu iti recomand sa faci la cvorum ! cu nea` stelica !!! e cel mai bun , si eu am facut tot cu el... m-a costat 200 ron ... dar... asta prin 2006 , oricum.. pe vremea mea dadaei de A1 doar pentru 49 cc , pentru 125 trebuia A ..am sa merg la nea' stelica imediat ce fac rost de bani , cel mai sigur in august. mersi de reply Mesaj completat am si eu o rugaminte la voi, cei din targoviste.daca aveti cumva drum pe langa spital, puteti va rog sa treceti si pe la cvorum sa intrebati ce taxe sunt pentru A1 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Mesaj completat am si eu o rugaminte la voi, cei din targoviste.daca aveti cumva drum pe langa spital, puteti va rog sa treceti si pe la cvorum sa intrebati ce taxe sunt pentru A1 ? chiar azi am trecut pe acolo..cred ca trec si maine.. daca trec.. te rezolv eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 chiar azi am trecut pe acolo..cred ca trec si maine.. daca trec.. te rezolv eu mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xmoto Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 am trecut pe acolo sa intreb.. cica e 500 ron ... o gramada!!!!! pe vremea mea erau doar 200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 am trecut pe acolo sa intreb.. cica e 500 ron ... o gramada!!!!! pe vremea mea erau doar 200 sa ai asfalt uscat la infinit .mersi inca odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grecu nicusor Postat Aprilie 25, 2021 Share Postat Aprilie 25, 2021 salut ma si eu o intrebare eu am 15 ani jumatate pot sa merg sa ma inscriu pentru a1 si ce motocicleta imi recomandati??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Aprilie 25, 2021 Share Postat Aprilie 25, 2021 Short reply: oamenii de la școala ce ți.au zis? Long reply: Îți trebuie 16 ani, dar cel mai bine te lămuresc băieții de la școala, ei cu asta se ocupa și știu să îți ofere un răspuns concret. Cat despre mobra, nu contează modelul exact ci că tu sa stai confortabil pe ea și să fie intr.o stare tehnica bună. Ar fi recomandat și să fie de putere mica că să înveți să o stăpânești tu pe ea, dobândind această siguranță și acest control pe viitor teoretic te va ajuta sa stăpânești mobre mult mai puternice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate