mas oyama Postat Mai 23, 2014 Share Postat Mai 23, 2014 executat la cerere insa nui recoamndat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 executat la cerere insa nui recoamndat. Ahoi! Nu o sa vibreze? Odata mi-am facut si eu ceva de genul si doamne ce mai tremura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 e prins in prinderi care au garnitura de cauciuc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 e prins in prinderi care au garnitura de cauciuc... Eu cand l-am facut pe al meu nu m-am gandit la asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M.I.B. Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 Ahoi! Nu o sa vibreze? Odata mi-am facut si eu ceva de genul si doamne ce mai tremura! Nu vibreaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 16, 2014 Share Postat Iulie 16, 2014 ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 pentru HD Sporster tabla de 3mm dintr-o bucata , ramforsat la spate si sudat T.I.G Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefan Tataru Postat Martie 27, 2016 Share Postat Martie 27, 2016 Asa arata numarul lateral instalat la un Intruder M1800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat August 3, 2016 Share Postat August 3, 2016 Salut. Vreau să vând un suport de număr lateral,eu am altul, deci nu-mi mai folosește. E facut de userul C.N.L. Pret 100 lei. Nr meu e 0749280791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate