Mociclistu' Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 Ba baietzi ma intereseaza si pe mine ce ulei sa bag in cutia de viteze ca imi harjaie ambreiajul rau de tot cand plec de pe loc mai fortzat ma intelegetzi nu Ambreiajul este multidisc in baie de ulei si nu stiu ce sa mai fac am bagat PUTOLINE GP 80 si tot ca dracu facea Daca poutezi sa ma ajutati va raman recunoscator . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 5, 2004 Share Postat Noiembrie 5, 2004 (editat) Cauta si tu un ulei special pt ambreiaje multidisc in ulei si daca tot asa face alta e cauza. Eu nu cred ca de la ulei se trage. Editat Noiembrie 5, 2004 de Vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Noiembrie 6, 2004 Share Postat Noiembrie 6, 2004 Eu nu cred ca de la ulei se trage. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 In cutiile de viteza la motoare in doi timpi se baga ulei de motor 10w30 sau mai la indemina 10w40,preferabil tot de motocicleta,pt ca are aditivi speciali ptr. discurile de ambreiaj.Bafta multa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian... Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Eu am schimbat acum cateva saptamani uleiul la cutie, la Jawa, si am pus Elf 80W-90. Am gresit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 Pe vremea raposatului aveam si eu Jawa si bagam ulei T-90,altceva nu gaseai,dar mergea bine.Din cind in cind trebuie spalate discurile de ambreiaj,cam la 5000 km. Recomandarea de mai sus se refera la motociclete cu performante mai mari. Fara suparare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Noiembrie 14, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2004 Si sa inteleleg ca si eu trebuie sa ii spal placile .Are 33700 Km la bord reali si nu cred ca ia spalat nimeni placile pana akum nu stiam ca se face asa ceva da mai invatam Bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vreau Postat Noiembrie 14, 2004 Share Postat Noiembrie 14, 2004 (editat) Spalatul placilor se refera la vremurile cind nu se gasea decit T 90. Eu spalam cutia si ambreiajul cu motorina. Ambreiajul functziona foarte bine si in motorina wow si ce bine debraia ca un ambeiaj uscat De cind au aparut uleiuri calumea nu am mai spalat ambreiaje si cutii. Sint mai multe cauze care pot duce la "hîrshiala" arcurile ambreiajului slabite sau rupte cablul de actzionare prea intins discurile ambreiajului uzate ambreiajul nu calca drept. mizerie in ulei Numai bine Editat Noiembrie 14, 2004 de Vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
t-rex Postat Noiembrie 15, 2004 Share Postat Noiembrie 15, 2004 Cine stie-CUNOASTE!Dau o bere la prima intrunire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Decembrie 5, 2004 Autor Share Postat Decembrie 5, 2004 despre uleiurile pt cutii automate ce stitzi .Eu am incercat si cu din acela si tot nu a tacut ramane ca in iarna sa demontez sa vad cauza ceva trebuie sa se fi intamplat acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate