Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Cate stele se acorda intalnirii (si clubului) de vineri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 Alta poza. Author: Placebo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 Nu au fost f. multe motoare dar a fost totusi lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 Andrei & Big alaturi de noul sau Tuareg ( Aprilia, nu VW) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 Nicu Profesoru aka Samurai Jack. (documentar pe Cartoon Network) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 La Multi Ani, Profesore! Vilisor a asteptat 12 noaptea si s-a asigurat ca este prima care il felicita pe Nicu cu ocazia zilei de nastere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Noiembrie 7, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2004 Deci, doamnelor si domnilor, that's Jack! Cum ne-a placut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 a fost fain pacat ca nu am mai ajuns inapoi. recuperez data viitoare Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Sincer: -inghesuiala mare -spatiu mic -droaia de tigani de afara care atingeau comenzile si s-au urcat pe motoare. De motorul lui Baiazid s-au atins 2 ciori si pana nu i-am impins nu au vrut sa ia mana de pe comenzi. -distanta mare pana la motor Mult mai fain era la etrusco din puntul asta de vedere...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 categoria: un colt de stea. si asa sunt generos: nu exista ceva, oricat de mic si de neinsemnat in acel loc, care sa-mi fi placut. concluzia: a se slabi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 7, 2004 Share Postat Noiembrie 7, 2004 Dupa cum v-am zis din momentul in care am vazut ca "majoritatea" a decis: o mare teapa. Cand stabiliti o locatie, incercati sa va ganditi la toate aspectele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Coxanelu Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Desi nu am ajuns, se pare ca a fost mai bine asa, sint curios de la the jack cine isi ia comisioanele.... ps: axa, ti-au facut baietii cheie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R_MARCE Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 Nu am ajuns la The Jack dar, din cite am auzit ...nu cred ca mai imi doresc sa ajung! .. mai ales la primavara/vara cind vom veni multi cu motoarele ..e o locatie cam plina de tzigani si cred ca ne-o cautam singuri cu luminarea aprinsa Cunosc destul de bine zona, pt ca tot pe acolo este spitalul la care lucrez ..in 9 ani am auzit destule Preferabil ar fi sa mai incercam si alte baruri ..ca Slava Domnului..sint destule in Bucuresti ..cu pretzuri bune si care sa poate respecta si celelalte aspecte dorite de motociclisti Eu, una, nu voi veni cu Suzy pe acolo in nici un caz ..pt ca, daca vad vreun tzigan pe motor, ii sar in git INSTANTANEU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 8, 2004 Share Postat Noiembrie 8, 2004 daca vad vreun tzigan pe motor, ii sar in git INSTANTANEU! Asa, asa, fii rea. Rupe-i ! P.S. Si eu as face la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Dupa cum am zis si am fost criticat: The Jack nu e pt motoare. Fara motoare e bine. Dar sincer .. .cu atatea ciori pe langa motoare ... tre sa fii tampit sa iti lasi motorul acolo nesupravegheat. La motorul meu s-a umblat. A doua oara nu mai trec pe acolo. Eu v-am zis de Corint ... Dar apoi .. fiecare merge unde vrea. + The Jack: muzica foarte buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 (editat) Cate stele se acorda intalnirii (si clubului) de vineri? un altfel de poza wow, e belea acdsee-ul asta 7. Acum ma vad si io acolo mic in colt Editat Noiembrie 9, 2004 de Hannibal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 De acord cu Ivan. so, incercam data viitoare la Corint? sau ne intoarcem la Etrusco? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Etrusco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Sunt pentru Etrusco......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Lasa ca-i filmam si noi pe ei.... Acum ca stim... Elemente negative ce sunteti! Intimidatorilor! Fanaticilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 are cineva pe-acasa din intamplare vreu beta ??? ... shakal??? ce??? Io n-am inteles ce scrie acolo! "vreu beta"? "shakal"?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Voi ii spuneti Corint barului Blue Jack the Lamper? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hannibal Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Voi ii spuneti Corint barului Blue Jack the Lamper? mda. EI ii zic asa... si io ma iau dupa dupa ei Hanni... thank's for edifications Bine ca m-ai prescurtat Hanni si nu ai pus vreun "d" pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Voi ii spuneti Corint barului Blue Jack the Lamper? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dara Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Eu stiu ca patronului de la Blue Jack the Lamper i se spune Corin (fara t) si de-asta multi spun ca merg la Corin...dar lipsind 't'-ul , de-asta ma tot gandeam daca o fi acelasi, pentru ca din cate am inteles de la cei din Blue Jack, exista un alt bar Corynt sau cam asa, fara legatura cu Blue Jack . Multumesc pentru lamuriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate