Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 Astea au fost doar o parte. Mi-e cam lene sa le micsorez pe fiecare. Concluzie: bah cat am baut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 La multi ani sarbatoritilor! Da amenda pt ce ziceti ca ati luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 La multi ani sarbatoritilor!Da amenda pt ce ziceti ca ati luat? Amenda nu am luat-o practic noi ... ci barul. Se pare ca a deranjat pe cineva ca eram si pe strada. Ce nu inteleg ... ce vina are barul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 24. Si politia... 5.000.000 lei amenda. Pt ca un jegos ne-a filmat!!!! La multzi ani sarbatoritzilor! Va filmat facand ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 Gizzzzz, multi cretini in lumea asta. Deh, lipsa de activitati...nocturne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 9, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 9, 2004 man .. da-l in mortzii ma-sii de jegos. Culmea ca mie nu mi-a zis nimic cand am facut poza ... si se tot lauda cu caseta lui video. Ca daca imi zicea .... ii ziceam si io dupa ce plecau pulitistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 inca o data la multi ani pt cei sarbatoriti acolo SIMONA (Iasi), PETALLA (Ploiesti), ADOLPHYNO (Bucuresti) SI AXA (Bucuresti)..... personal m-am simtit ok.....mi-a parut bine ca m-am inatlnit cu prietenii din bucuresti si cei din ploesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 CE FRUMOS A FOST!!! Pacat ca am abuzat de bunatatile lu' Bachus si s-a rupt scenariul inainte de termen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 BTW, La Multi Ani amandorura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 maitre... io l-am pozat dupa ce au plecat domnii agenti... Pai, pune frate poza, sa vedem si noi care e RAPANOSU'!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Noiembrie 9, 2004 Share Postat Noiembrie 9, 2004 din pacate au iesit toate pozele negre I-am tras o poza doameni de la geam care ne nota linistita nr de le motor la sugestia lui Ivan si chit ca n-a iesit ea nu are de unde sa stie asta. Ea imi noteaza nr, ii trag si eu o poza pt posteritate... Sa fim chit doar! A fost super fain, pacat doar ca de fiecare data se gaseste cate cineva care sa comenteze sau politia care sa apara... Chit ca nu faci NIMIC!!! E periculos sa fii motociclist fratilor!!!! Pe cuvant! Trecem peste.. La Multi Ani tuturor sarbatoritilor din nou!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 adevarul este ca nu vad cum n-am putea si noi abtine sa nu iesim afara din bar... va amintiti ca atunci cand am fost prima oara in Etrusco statea politia vis-a-vis? cred ca totusi era mai bine asa... inchiriem politzaii sa stea acolo... asa poate ca nu mai esti tentat sa iesi la un mic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 well, intai si intai, La Multi Ani si bulan exagerat, ca-i mai bun ca toate. punctu doi, am avut si noi probleme cu "vecinii" cand ne dadeam la rondul din alba iulia. Va spun cum am facut eu.... dupa ce ne-am dat (cam 20-30 de minute) in rond (asta pe la 11 noaptea) parcand si stand la o vorba, de pe la etajul 6 a zburat o punga cu apa... Noroc ca nu a lovit pe nimeni. In 30 de secunde s-a evacuat zona. Dupa aia, din juma in juma de ora, am trecut pe acolo pana spre 5 dimineata, evident, producand aceleasi zgomote care nu au lasat pe imbecil sa doarma... Acum nu ca as vrea sa incit da tare mi-as "regla" aprinderea pe sub geamu boului de 2-3 ori pe noapte ... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Si asta e de lauda, ai ? Sa muncesti tu o saptamana k sclavu' si la 5 dimineatza sa te bazaie un bazat sub geam "de-al dreaq ce e". Acu' pe bune, pune-te si tu in locul aluia si apoi mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 deci tu esti nenorocitul care arunca ? sa ma pun in locul lui ar fi de tot rasul... auzi tu!!! sa muncesc!!! ha ha ha!!! Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 10, 2004 Share Postat Noiembrie 10, 2004 Daca eram eu nenorocitu', fii sigur, chit ca sunt si eu motociclist, ca: 1. te nimeream de fiecare data cand treceai 2. in apa aia puneam si tinctura de propolis sau tinctura de iod, ca sa fiu sigur ca-ti raman patate si casca si geaca, dar nu si moto (ca n-are nici o vina) 3. te prindeam si te capaceam, chit ca ai fi mai in varsta (putin probabil, daca esti in stare sa faci faze din astea ) Lasand gluma la o parte, roaga-te sa nu te joci asa pe sub geamurile mele. BTW, stau prin Panduri, in caz ca te intrebi. Bafta si spor la leneveala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate