Fox32 Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Salve....nu stiu daca am postat unde trebuie dar la Snagov se face ceva anu asta ??sau deja a fost:( ? Ride safe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 In mod normal se face prin toamna (sfarsitul lui august/inceputul lui septembrie). Dar eu personal nu recomand "servirea" unei astfel de intruniri. Comercial, scump, zgomot, ultimele "fitze" si motoare turate la maxim (vorba idiotilor de stiristi care - vorba aia cu gura pacatosului - aici au dreptate). Ma rog... e parerea mea (hac). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost-rider Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 dak se mai tine sunt curios dak mai face banderas baie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 5, 2007 Share Postat August 5, 2007 Cam nesarata gluma daca asta a vrut sa fie - no ofense intended. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fox32 Postat August 6, 2007 Autor Share Postat August 6, 2007 io-s din snagov si de-aia am intrebat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 Cam nesarata gluma daca asta a vrut sa fie - no ofense intended. Hai ma Navarro,k eu am ris cu lacrimi...! In principiu,ar trebui sa se tzina...Sa vedem cum o sa fie vremea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamuu Postat August 7, 2007 Share Postat August 7, 2007 quote noni forum pro-bike "*Regret sa anunt, dar intrunirea de la Bucuresti nu va mai avea loc anul acesta." http://www.pro-bike.ro/forums/Intruniri-mo...007-t31304.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Se apropie sfarsitul lunii si inca nu stim nik despre intrunirea de la Bucuresti organizata de ProBike sau cel putin asa scrie in calendarul intrunirilor,se mai tine nu se mai tine...? daca da unde ce si cum?...tin minte anii trecutzi parca se facea totusi putina reclama,anul asta se pare ca se va lasa totul pe ultima zi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 odata ce au scris ca nu se mai tine nu cred ca mai e nevoie de inca o confirmare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate