bizoo_n Postat Februarie 4, 2009 Autor Share Postat Februarie 4, 2009 Dragi oameni buni, multumesc mult pentru ca inca mai rasoliti trecutul asta al nostru. Nu mi-am, si nu cred ca ne-am imaginat vreodata ca dupa un an jumate' topicul asta va mai fi pomenit. Canon vs. Nikon, BMW vs. KTM - habar n-am. am plecat impreuna, ne-am intors impreuna, suntem intregi, fotografii ati vazut si de la unul si de la altul, trageti voi concluziile. Ma rog, sunt sigur ca Samo vrea BMW, dar asta-i treaba lui. 1 - Despre bani, sa mor daca mai stiu. Cred ca undeva in jur de 1.000 eur de om. Cred, nu sunt sigur. 2 - Anul asta avem de gand ceva, dar nu spunem. Sunt eu cu Samo, doar atat. 3 - BMW GS-ul l-as schimba decat poate pe vreo 20.000 eur, sa-mi iau patru. De KTM nu intrebi, a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shurub Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 Sunteti tari si tari rau pozele. Bafta si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Dragi oameni buni, multumesc mult pentru ca inca mai rasoliti trecutul asta al nostru. Nu mi-am, si nu cred ca ne-am imaginat vreodata ca dupa un an jumate' topicul asta va mai fi pomenit. Canon vs. Nikon, BMW vs. KTM - habar n-am. am plecat impreuna, ne-am intors impreuna, suntem intregi, fotografii ati vazut si de la unul si de la altul, trageti voi concluziile. Ma rog, sunt sigur ca Samo vrea BMW, dar asta-i treaba lui. Uite ca si dupa 2 ani mai e cineva care se uita nu de alta dar acuma am aflat de asta, eram cruios, citind povestea din mongolia mai vedeam in poze pe coburi ca ai actibilde cu Serbia, Croatia etc, acuma in sfarsit stiu si povestea lor , te asteptam sa vi acasa, intr-un fel, intr-altul am vrea sa faci ruta ocolitaore prin africa sa avem lectura captivanta Multa bafta Mihai ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inefabilul220 Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 felicitarile noastre. Minunat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate