Ride Safe Postat Martie 2, 2008 Share Postat Martie 2, 2008 si azi pe ploaie am facut o iesire ... astept pozele:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 si azi pe ploaie am facut o iesire ... astept pozele:D scurta iesire pana la saldabagiu cu un pic de ploaie.... nu mult a trebuit sa astepti... v-a ploat bine pana la urma pana in santandrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 scurta iesire pana la saldabagiu cu un pic de ploaie.... nu mult a trebuit sa astepti... v-a ploat bine pana la urma pana in santandrei... faine poze, Un pic cam nasol vremea din pacate :-( ... dar sper ca in curand (dupa ce fac rost de nr de inmatriculare, maine) si eu o sa pot face o plimbarica pe la Saldabagiu :-) Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 pfuuu insfarsit si pozele )) bai da numa Drujba mea nu se prea vede prin poze o fost bine si pe ploaie macar acuma am motiv sa spal si yo motoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 4, 2008 Share Postat Martie 4, 2008 Pacat de vremea nasoala ca in rest a fost fain, am facut si dus in aer liber si ne-am si plimbat putin. Cezar si motorul meu ii praf de murdar. Sambata cred ca o sa il cosmetizez ca nu am timp in alta zi. Poze faine dar putine ca nu ne-a permis vremea mai multe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 hai merem in OMW sa le bagam o spalare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 mai ce va mai pangeti... un biker adevarat indura orice vreme!!!!!!!!!!!!!!!! lasa ca se indreapta vremea si mai iesim un pic mai departe sau tot acolo... vedem noi! iar de spalat... eu fac bani frumosi dupa spatele lui clau cand ii spal motorul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 noah asta nu tra sa o faci pt bani daca vrei sa`l speli spala`l din placere sau plictiseala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Martie 6, 2008 Autor Share Postat Martie 6, 2008 noah asta nu tra sa o faci pt bani daca vrei sa`l speli spala`l din placere sau plictiseala E bun si banu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 o scurta iesire aseara in bai si invarteala prin oras gixxer are mai multe poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 cu intarziere dar cred ca o sa va placa doua filmulete din iesirea de la stana de vale... --- Mesaj completat în 10 Mar 2008 14:59 ------------- cu intarziere dar cred ca o sa va placa doua filmulete din iesirea de la stana de vale... --- Mesaj completat în 10 Mar 2008 15:00 ------------- cu intarziere dar cred ca o sa va placa doua filmulete din iesirea de la stana de vale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 (editat) bikeri in asteptarea soarelul <small>--- Mesaj completat în 14 Mar 2008 11:20 -------------</small><br/>cam racoare aseara dar o scurta iesire cu gixxer si mircea hoho Editat Martie 14, 2008 de alexanderraz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 iesire scurta de azi...ne era foame asa ca.... si 2 filmulete cu ceva bikeri http://www.youtube.com/watch?v=jjbzdIAZ70Y http://www.youtube.com/watch?v=F0b1Fz0X7jQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 15, 2008 Share Postat Martie 15, 2008 Si ceva poze de la expozitia moto de la Budapesta caliate ca si pt un telefon ca nu am avut aparat dar mai posteaza si Clau si Stefan ca restul sunt la ei --- Mesaj completat în 15 Mar 2008 22:38 -------------Si ceva poze de la expozitia moto de la Budapesta caliate ca si pt un telefon ca nu am avut aparat dar mai posteaza si Clau si Stefan ca restul sunt la ei o adevarata legenda si iata una in fetele care ne-a incantat privirea cu body paintul MOTO GP asta e cu dedicatie pt Gixxxer aici trecem la lucruri serioase la standul BMW nu ca celelalte ar fi neserioase si asta e visul meu poate va fi realitate vreodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 pfuuuuuuu.... superrr tareeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 niii R60`u ala ii ca si a meu exact....era de vanzare??sau numa expus...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 16, 2008 Share Postat Martie 16, 2008 niii R60`u ala ii ca si a meu exact....era de vanzare??sau numa expus...? Era doar expus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 In ciuda vremii urate de la noi am plecat la expozitie pe final... din pacate nu am mers cu motocicletele...desi acolo a fost vreme superba. aici sunt filmele Budapest moto expo 1 Budapest moto expo 2 Budapest moto expo 3 Budapest moto expo 4 frumoasa expozitie,bine pusa la punct... fara reprosuri! ps:bucu sa bagi pozele cand ai timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 In ciuda vremii urate de la noi am plecat la expozitie pe final... din pacate nu am mers cu motocicletele...desi acolo a fost vreme superba. aici sunt filmele Budapest moto expo 1 Budapest moto expo 2 Budapest moto expo 3 Budapest moto expo 4 frumoasa expozitie,bine pusa la punct... fara reprosuri! ps:bucu sa bagi pozele cand ai timp Pacat ca nu ati venit cu noi cu motoarele a fost foarte fain si drumul pana acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zozo88 Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 In ciuda vremii urate de la noi am plecat la expozitie pe final... din pacate nu am mers cu motocicletele...desi acolo a fost vreme superba. aici sunt filmele Budapest moto expo 1 Budapest moto expo 2 Budapest moto expo 3 Budapest moto expo 4 frumoasa expozitie,bine pusa la punct... fara reprosuri! ps:bucu sa bagi pozele cand ai timp super fain expozitia, sper ca la anu sau la urmatorul sa ma pot duce si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 bv Petre bine ca ai avut inspiratia sa filmezi super... oricum Repsol THE BEST se stie si super tare si streetfight`u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 poze budapesta --- Mesaj completat în 17 Mar 2008 16:41 -------------part 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 alte poze de la expo budapesta! filmuletele ceva mai tarziu pana le aranjez un pic! apropo mi-am gasit motorul ce il vreau!!!!!!!!!!! suzuki intruder de 250, e super fain! astept sa fac scoala si apoi sa ma cadoriseasca jupanul cu el am inceput cu o baie la motor intalnirea la omv si directia autostrada! a fost mai lung drumul dar a meritat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Martie 17, 2008 Share Postat Martie 17, 2008 ... apropo mi-am gasit motorul ce il vreau!!!!!!!!!!! suzuki intruder de 250, e super fain! ... Buna alegere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 (editat) < aici trecem la lucruri serioase la standul BMW nu ca celelalte ar fi neserioase si asta e visul meu poate va fi realitate vreodata Cu pozele facute ai vrut sa-mi faci ciuda??!!!! Editat Martie 18, 2008 de BMW RIDER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate