cristian8214 Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 Cu pozele facute ai vrut sa-mi faci ciuda??!!!! DA vroiam sa iti fac ciuda adevarate avioane la ce aveau pe consola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kpax Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 La voi se deschid pozele puse de voi? Sunt de 10 mega bucata sau ce draq? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 18, 2008 Share Postat Martie 18, 2008 serveru e de shiettt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 La voi se deschid pozele puse de voi? Sunt de 10 mega bucata sau ce draq? Nici eu nu pot sa vad pozele. Nu se deschid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 (editat) Inca o parte din pozele din Ungaria, sper sa se vada Editat Martie 19, 2008 de cristian8214 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 super pozele ... pacat ca nu se vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 super pozele ... pacat ca nu se vad acuma chiar ca-i culmea... nu se vad deloc pozele...ce se intampla?! acuma le-am facut de 2 mega si nu se vad, cand le faceam de 7 mega se vedeau... care e explicatia?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 acuma chiar ca-i culmea... nu se vad deloc pozele...ce se intampla?! acuma le-am facut de 2 mega si nu se vad, cand le faceam de 7 mega se vedeau... care e explicatia?! Habar nu am ce se intampla, o sa mai incerc sa vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 Habar nu am ce se intampla, o sa mai incerc sa vad na uite ca am facut un filmulet cu pozele!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 19, 2008 Share Postat Martie 19, 2008 frumoase... numa puteai sa bagi o melodie sa nu fie asa monoton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) Poze de la Hungexpo 2008 (cele facute de mine) : Si filmuletele facute de gixxer /index.php?...p;#entry1097824 Editat Martie 20, 2008 de Mircea_HoHo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 frumoase... numa puteai sa bagi o melodie sa nu fie asa monoton nu am melodii la munca pe calculator! asa ca fara comentarii!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 roger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Martie 30, 2008 Share Postat Martie 30, 2008 Poze iesire 30.03.2008 Oradea-Negreni-Bulz RSO Hmm BMW&BMW Poza de grup la Bulz Pozele sunt comprimate,micsorate(sub 100K) si asa le am postat cu chiu cu vai incercand de mai multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian8214 Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 Poze iesire 30.03.2008 Oradea-Negreni-Bulz RSO Hmm BMW&BMW Poza de grup la Bulz Pozele sunt comprimate,micsorate(sub 100K) si asa le am postat cu chiu cu vai incercand de mai multe ori Faine pozele, pacat ca nu am venit si eu dar mai intai siguranta inainte de toate, va sta bine imbracati cu tricourile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 sa puna si tudor pozele care le`o facut el super fain o fost si vreau sa le multumesc celor 3 care m`au carat si pe mine VA IUBESC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 sa puna si tudor pozele care le`o facut el super fain o fost si vreau sa le multumesc celor 3 care m`au carat si pe mine VA IUBESC dar la cine s-a gandit sa vii si u... ai uitat de jupanul?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 dar la cine s-a gandit sa vii si u... ai uitat de jupanul?! chiar ca:( ce om is... jupane tie`ti dau un stejar vineri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 stefan,cu voi m am intersectat in batar? eram pe un gs rosu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Martie 31, 2008 Share Postat Martie 31, 2008 chiar ca:( ce om is... jupane tie`ti dau un stejar vineri iti dau eu tie stejari... eventual de crapat dta viitoare la mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 iesire de azi pana la negreni. super vreme...mi-a placut mult : o sa atasez si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=61UNJOXhuz0 azi am fost pana la debreacen sa imi cumpar una alta... asa ca am mai facut si ceva pozne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 iesire de azi pana la negreni. super vreme...mi-a placut mult : o sa atasez si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=61UNJOXhuz0 azi am fost pana la debreacen sa imi cumpar una alta... asa ca am mai facut si ceva pozne cind va hotariti asa spontan la o plimbare la negreni sau in zona,dati si voi un sms,vin si eu la o cafea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MJR Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 azi am fost pana la debreacen sa imi cumpar una alta... asa ca am mai facut si ceva pozne si ce ai cumparat? busa aia alba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaRM Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 cind va hotariti asa spontan la o plimbare la negreni sau in zona,dati si voi un sms,vin si eu la o cafea ! Te-am vazut in Negreni duminica. Sau cel putin motorul, ca pe tine nu te cunosc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaitaMC Postat Aprilie 22, 2008 Share Postat Aprilie 22, 2008 (editat) cind va hotariti asa spontan la o plimbare la negreni sau in zona,dati si voi un sms,vin si eu la o cafea ! am uitat ,aici aveti si nr de tel: 0745642302 Te-am vazut in Negreni duminica. Sau cel putin motorul, ca pe tine nu te cunosc. da,si eu am vazut ceva motoare la parcare dar din pacate nici eu nu va cunosc ,sper sa se schimbe in curand. o mica plimbare,nimic oficial: http://raitamarius.hi5.com/friend/photos/d...nerId=127017239 Editat Aprilie 22, 2008 de raita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate