Avent Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 6000 ft, cu filmare 8000 iar in tandem 10000. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 scurta iesire aseara foarte spontana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 9, 2008 Autor Share Postat Septembrie 9, 2008 scurta iesire asearafoarte spontana STF! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 ???? Bucuresteneee, te faci ca nu pricepi, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Bucuresteneee, te faci ca nu pricepi, ai? nu ma fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 STF! Sa-ti Traiasca Familia, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Sa-ti Traiasca Familia, nu? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 nu ma fac Daca nu te faci, mai ramane o singura varianta...si imi pare rau pt tine! Sa-ti Traiasca Familia, nu? Cam asa ceva, dar in termani mai familiali... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 Iar ii plin de OT-uri , pa-ci ? Schimbati va rog atmosfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Iar ii plin de OT-uri , pa-ci ? Schimbati va rog atmosfera. Baaa....da' intrasi pe post de moderator de la o vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 alek sti u unde tb sa mergi sa mi scri.................. ps nu ma refer la gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TAndi Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 Ceva poze nu puneti doar chat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aleck Postat Septembrie 14, 2008 Autor Share Postat Septembrie 14, 2008 alek sti u unde tb sa mergi sa mi scri.................. ps nu ma refer la gara Unde? PS Am sa pun si niste poze mai incolo...de la Valea Draganului, Remeti, Piatra...probabil maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 asteeept Unde? PS Am sa pun si niste poze mai incolo...de la Valea Draganului, Remeti, Piatra...probabil maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Cateva poze de la Valea Draganului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMW RIDER Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Frumoasa iesire! Cunosc zona! Dar data viitoare inante de iesire mai folositi si topicul Planuri iesiri plimbari. poate unii mergeau cu voi daca stiau(nu e vb de mine). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JUPANA Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Frumoasa iesire! Cunosc zona!Dar data viitoare inante de iesire mai folositi si topicul Planuri iesiri plimbari. poate unii mergeau cu voi daca stiau(nu e vb de mine). ase e gurule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERGIU81 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Frumoasa iesire! Cunosc zona!Dar data viitoare inante de iesire mai folositi si topicul Planuri iesiri plimbari. poate unii mergeau cu voi daca stiau(nu e vb de mine). A fost o iesire spontana pe cine stiam ca vine am sunat in rest nu am nr de telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 nu fiti rai...s-au gandit la binele vostru cand au vazut probabilitatea de ploaie si aglomeratia de Duminica... vroiati sa raciti ca mine mai ?..io in locu vostru ash multumi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 si io am pus poze da la planuri, iesiri...din gresala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2 Psycho Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Iar facem CHAT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boorman Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Iar facem CHAT ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SPEEDMOTOR Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Hai sa va pun si eu o poza cu mine, facuta de prietena mea in week-end, cand am fost pana la piatra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) oh my... tanga mai lipsea sexy echipament Editat Septembrie 15, 2008 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate