Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Noiembrie 16, 2004 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2004 nr 6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 de frumos e frumos n-am ce zice da' se vede treaba ca pe la nenea ala de l-a facut nu ploua prea des... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 marea majoritate sunt facute asa.....din 3 motive 1.nu ploua prea mult pe acolo 2.nu ies prea des cu ele....mai mult la show 3.unii sunt "rock" de tot,nu le pasa ca se uda... zic,nu spun! Black. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Noiembrie 16, 2004 Share Postat Noiembrie 16, 2004 ok,ok... si eu daca as fi avut bani si un alt motor de mers la munca cu asa ceva m-as fi plimbat in timpu' meu liber... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Noiembrie 17, 2004 Share Postat Noiembrie 17, 2004 marea majoritate sunt facute asa.....din 3 motive 1.nu ploua prea mult pe acolo 2.nu ies prea des cu ele....mai mult la show 3.unii sunt "rock" de tot,nu le pasa ca se uda... zic,nu spun! Black. black sunt comlet de acord cu tine.... si cumzici tu...pe unii nu ii doarenici in p..a ca se uda superb motor ca si constructie si chopper este de apreciat:)) salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Noiembrie 17, 2004 Share Postat Noiembrie 17, 2004 mie nu-mi place....dintr-un singur motiv.... ca nu e al meu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BERY Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 mi l-ar place.... nu m-as plimba pe ploaie cu el, as astepta sa se termine ploaia si sa se uste asfaltul, sa-l cureti pe asta iti trebe 6 ore de aia mi-ar fii frica de ploaie nu ca m-ar uda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Nu-mi place ca nu are suspensie pe spate Cam acrii strugurii, zise vulpea! Super lucratura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 daca priviti atent,motorul e facut de OCC.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 dap...se vede cel mai bine in pozele nr 5 si 6 .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate