Barna Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Scuze pentru ca a trecut atata timp si nu am pus poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Fain.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 A fost fain...pacat ca s-a stricat vremea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragon tech Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Probabil a fost cea mai reusita intalnire la care am participat anul acesta, in ciuda conditiilor meteo care au fost nefavorabile. Nu am decat cuvinte de lauda pentru organizatori, au facut extraordinare eforturi pentru reusia intrunirii: incepand de la locatia excelenta, continuand cu vasta varietate de mancaruri si bauturi la preturi decente oferite la standuri care le gaseai in tot campingul, concursuri antrenante, Street Fighter Show, formatii bune si incheind cu superbele focuri de artificii; si am enumerat doar cateva din lucrurile care m-au impresionat... Nu-mi ramane decat sa spun: RESPECT VIKING M.C. Cu siguranta vom revenii si la anul, tineti-o tot asa. P.S. Revin cu poze curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat August 8, 2007 Autor Share Postat August 8, 2007 Probabil a fost cea mai reusita intalnire la care am participat anul acesta, in ciuda conditiilor meteo care au fost nefavorabile. Nu am decat cuvinte de lauda pentru organizatori, au facut extraordinare eforturi pentru reusia intrunirii: incepand de la locatia excelenta, continuand cu vasta varietate de mancaruri si bauturi la preturi decente oferite la standuri care le gaseai in tot campingul, concursuri antrenante, Street Fighter Show, formatii bune si incheind cu superbele focuri de artificii; si am enumerat doar cateva din lucrurile care m-au impresionat... Nu-mi ramane decat sa spun: RESPECT VIKING M.C. Cu siguranta vom revenii si la anul, tineti-o tot asa. P.S. Revin cu poze curand. Multumim frumos! Incet -incet incepem pregatirile pentru un chef de iarna special pentru motociclisti,unde sa ne adunam,sa fim impreuna sa chefuim si sa fim intre "prieteni" cu sau fara motoare,o sa va anunt din timp cand va fi: data ,ora si locul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raul_R1 Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 (editat) Subscriu si eu "colegului " din Cluj. Toata stima Vikings, a fost o intrunire foarte reusita, dar vremea . locatie super, vineri cand am ajuns, ne-am propus ca urmatoarea zi sa ne racorim putin prin bazinele din strandul alaturat dar, n-a fost sa fie... ne-am racorit in timpul paradei( am ajuns la 2 km de Petea) unul din fata cu numar de germania a luat-o catre petea in timpul paradei, shi noi cei din turma .... noh... dar a venit un politzai foarte de treaba si ne-a dus cu 120 pe ora prin centru pana am ajuns coloana, a fost beton... pe deasupra ne-am racorit si cu o bericica 2 3 ... de la o vreme nu a mai contat numarul! ! Apropo, toata stima bucatarului(bucataresei) care a facut gulashul. a fost beton!! Inca o data TOATA STIMA CELOR DIN SATU MARE!!! se vede ca v-ati dat silinta... Numai bine si asfalt uscat. P.s. poze nu am facut,ca mi-erau descarcate bateriile( foarte inteligent din partea mea) dar a facut un prieten si am sa postez si eu din ele. Editat August 8, 2007 de raulciurus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat August 8, 2007 Share Postat August 8, 2007 Faine poze, poate la anu' am noroc sa ajung pe la voi, se pare ca se merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat August 9, 2007 Autor Share Postat August 9, 2007 Faine poze, poate la anu' am noroc sa ajung pe la voi, se pare ca se merita Sper ca o sa vii si la noi la anu,dar chiar si anul asta daca ai timp ,o sa facem un chef de iarna o sa anunt data cand va fi din dimp sa va puteti pregati Chiar numai are nimeni poze ? Atatea oameni faceau poze ,chiar nimeni nu vrea sa mai puna niste poze sa vedem si noi. Asfalt uscat Barna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 (editat) Salutari ! Editat August 9, 2007 de greenfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride Safe Postat August 9, 2007 Share Postat August 9, 2007 am si eu o intrebare : Baietii care faceau StreetFight nu`s aia de la KUNMADARAS ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat August 10, 2007 Autor Share Postat August 10, 2007 am si eu o intrebare : Baietii care faceau StreetFight nu`s aia de la KUNMADARAS ? Sal ,sunt 100% sigur ca au fost si ei la KUNMADARAS Angyal Zoltan si Hidi Miki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Acum imi pare rau ca nu am reusit sa ajung Felicitari Viking MC, din cate se vede in poze a fost o petrecere pe cinste. Si pare totul foarte bine organizat. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Imre Szilagyi Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 (editat) Multumim tuturor prezenti, ca ne-au ajutat sa chefuim , baietilor (Hidi Miki, Angyal Zoltan si Lihor Adam) pt. spectacolul streetfight etc. etc. etc. poze: Editat August 10, 2007 de Imre Szilagyi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
greenfect Postat August 10, 2007 Share Postat August 10, 2007 Salutari ! A trecut un pic de timp, de cand s-a organizat Moto Viking Party, dar mai bine ,,tarziu'' decat niciodata.... pozele si videouri de la evenimet (aproximativ 250) se pot vedea la acest link: http://www.contrastonline.ro/new/auto/stiri2/43/7122 Powered by Veteran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_reka79 Postat August 13, 2007 Share Postat August 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 HHHuuuuuuuuuu, a kepek alapjan szuper lehetett a buli. Kar hogy nem voltunk ott az iden , de jovore remelem eljutunk. Addig is CSAK IGY TOVABB. GRATULALUNK. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 HHHuuuuuuuuuu, a kepek alapjan szuper lehetett a buli. Kar hogy nem voltunk ott az iden , de jovore remelem eljutunk. Addig is CSAK IGY TOVABB. GRATULALUNK. nem tu dom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 nem tu dom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 HHHuuuuuuuuuu, a kepek alapjan szuper lehetett a buli. Kar hogy nem voltunk ott az iden , de jovore remelem eljutunk. Addig is CSAK IGY TOVABB. GRATULALUNK. Pune si tu o traducere in Romana sau Engleza, te rog! Please say this in English and/or Romanian! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TomCat Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Ei si voi acum! E de bine, oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barni Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Pune si tu o traducere in Romana sau Engleza, te rog! Please say this in English and/or Romanian! Scuze: ziceam ca "...dupa poze pare a fi fost o intalnire pe cinste. Pacat ca anul asta n-am fost prezenti , sper ca anul viitor sa fim acolo. pana atunci: TINETI-O TOT ASA. FELICITARI. Drumuri bune si netede. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 (editat) Cu intarziere dar mai bine mai tarziu....... Bravo Viking MC, o intrunire facuta de motociclisti pentru motociclisti. MVI_5875.AVI Editat Septembrie 3, 2007 de Shak Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate