Denis TM Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 pai daca sar putea sa facem o excursie cu motoarele si atunci o sa vin la amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 pai daca sar putea sa facem o excursie cu motoarele si atunci o sa vin la amandoi las ca pana una alta ajung eu la voi....am permis si motor , dar nu prea am $$$...oricum sapt asta fac doua scutere si iar m-am sscos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 da dar vi tu pana in lugoj?? sa bem o bere si george ma duc la anu la el dak ma primeste sa bem o bere toate bune best friend axi si george aveti grija de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 da dar vi tu pana in lugoj?? sa bem o bere si george ma duc la anu la el dak ma primeste sa bem o bere toate bune best friend axi si george aveti grija de voi Cum sa nu te primesc mah hai p aci k poate pana atunci dau si de carnet si rezolv si cu mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 (editat) numai bine tie george si tie axi dar na bafta multa o sa iei tu carnetu' george si mobra e stok e super bengoasa --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 15:28 -------------George am un kilometraj stai ca o sa pun si niste poze Editat August 20, 2007 de Denis MBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 daaaa il vreau ce jale al meu e un junghi si nici n are inelul ala cromat merci mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Pai atunci til dau da cum il trimit??a si am facut saua dar vine vopsita cu negru adik vvopsea de piele neagra si o sa arate bine negru o sa pun niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 mai nici io nush exact k n am fac asta niciodata io zic sa te duci sa intrebi la posta sau dak nu il intrebi pe axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 lasa k iti promit ca maine sau poimaine ma duc la posta sa vad exact si ori maine ori poimaine til trimit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 merci frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 nai pentru ce omu lasa ca vin la tin la anu si bem o bere !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Pai atunci til dau da cum il trimit??a si am facut saua dar vine vopsita cu negru adik vvopsea de piele neagra si o sa arate bine negru o sa pun niste poze Intersanta shaua abia astept sa vad cum o sa arate toata motoreta la final Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Mai am mult pana o gat dar nu gasesc telescop mai sanatos si cred ca o las dracului ca mam enervat si degeaba caut ca nu gasesc so ia dracu de mobra imi vine sa o tai cu felexu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 mai oameni hai ca va zic eu cum se procedeaza cu posta!!! aveti mare grija ca sunty cam hoti , si cam neseriosi...orice ai trimite trebuie pus intr-o cutie de carton, piesa trebuie invelita in multa hartie , sa nu miste in cutie...cutia trebuie sigilata f f f bine si pe ea trebuie scrisa adresa destinatarului, si a ta stiu cum e ca am trimis destule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Mai am mult pana o gat dar nu gasesc telescop mai sanatos si cred ca o las dracului ca mam enervat si degeaba caut ca nu gasesc so ia dracu de mobra imi vine sa o tai cu felexu' hei ce i cu tine ??? ti am mai spus ai rabdare sa faci rost de niste bani si iei atunci din targ telescoape ...pana atunci gaseste sa mai faci cate ceva pe la ea k doar nu mai e numa ast de facut...lasa pt la urma sau pt knd ai sa ai banii necesari --- Mesaj completat în 21 Aug 2007 23:19 ------------- mai oameni hai ca va zic eu cum se procedeaza cu posta!!! aveti mare grija ca sunty cam hoti , si cam neseriosi...orice ai trimite trebuie pus intr-o cutie de carton, piesa trebuie invelita in multa hartie , sa nu miste in cutie...cutia trebuie sigilata f f f bine si pe ea trebuie scrisa adresa destinatarului, si a ta stiu cum e ca am trimis destule multzam fain Axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Dar nu am cum ca tot ce e tine de telescop bagamas' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Dar nu am cum ca tot ce e tine de telescop bagamas' hai mah nu poat sa fie numa legat de telescop e o mobra totusi ce naiba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 Dar nu am cum ca tot ce e tine de telescop bagamas' hai ma.............ce ai patit? calmeaza-te , si asteapata si tu pputin...nu grabii treaba k nu o sa-ti iese calumea...las-o mai usor si ai sa vezi k o sa -ti iese treaba te ajut cu ce pot ps: am donat iju jupiter...la niste copii super de treaba:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 pai trebe sa tai din gatu' ala la carburator trebe sa fac pinioanele pt lant si mai multe dar alea sa leaga de telescoape de pozitia cum o sa stea motoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai trebe sa tai din gatu' ala la carburator trebe sa fac pinioanele pt lant si mai multe dar alea sa leaga de telescoape de pozitia cum o sa stea motoru' atunci ai un pic de rabdare k or sa se rezolve Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai trebe sa tai din gatu' ala la carburator trebe sa fac pinioanele pt lant si mai multe dar alea sa leaga de telescoape de pozitia cum o sa stea motoru' dc sa tAI DIN FLANSA? ce lant? ce pinioane....explicita!!!!1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 pai omu meu axi trebe sa tai ca sa stea drept carburatoru' si sa vad cum pun lantu' sa nu stea prea larg prea slab adik sa ii pun 2 pinioane de alergare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 pai omu meu axi trebe sa tai ca sa stea drept carburatoru' si sa vad cum pun lantu' sa nu stea prea larg prea slab adik sa ii pun 2 pinioane de alergare ok pai fii atent o trerba!!!daca pui pinioane mai mari , in nr de dinti , nu o sa mai ai cuplu mare, si o sa traga greu....serios, pai bine taie din lant....decat sa skimbi piioanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 Da ma eu mam pus pinion de 48 de dinti ca la cross sa ma ridik pe o roata cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 21, 2007 Share Postat August 21, 2007 ok pai fii atent o trerba!!!daca pui pinioane mai mari , in nr de dinti , nu o sa mai ai cuplu mare, si o sa traga greu....serios, pai bine taie din lant....decat sa skimbi piioanele exact la asta ma gandeam si io k ar fi mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate