Cavaleru Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 salut...am o problema.. la service au zis ca nu au .... incerc si la tine.. am nevoie de o curea pt modelul fighter (bt49qt-10) baiatu de la service mi`a zis codu` curelei ca sa caut si in alta parte (henger-1830669 ox ) .... ma poti rezolva cu problema asta???? daca da ...cat costa si in cat timp intru in posesia ei PS: miloasa sa`ti fie inima ca nu am mai mers de 2 sapt cu scuteru am dat si eu azi comanda de o curea de transmisie. curios e ca nu mi-au cerut codul ei sau sa imi ceara un nume. mi-au zis sa vin vineri intre 12 si 14 sa ridic cureaua. sper sa se tina de cuvant ca deja de 2 sapt stau cu scuterul pe bara si in plm chiar am nevoie de el ca lucrez in livrari. si aia de la service mi-au zis ca dureaza 3 saptamani sa imi aduca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 am dat si eu azi comanda de o curea de transmisie. curios e ca nu mi-au cerut codul ei sau sa imi ceara un nume. mi-au zis sa vin vineri intre 12 si 14 sa ridic cureaua. sper sa se tina de cuvant ca deja de 2 sapt stau cu scuterul pe bara si in plm chiar am nevoie de el ca lucrez in livrari. si aia de la service mi-au zis ca dureaza 3 saptamani sa imi aduca ... pai curelele sunt la fel la toate modelel de la gopop...au acelasi motor, transmisie bla bla .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 pai curelele sunt la fel la toate modelel de la gopop...au acelasi motor, transmisie bla bla .... ideea e sa imi aduca cureaua. adik sa se tina de cuvant. ca m-a nenorocit statu la birou . fac numai cacaturi inloc sa ma plimb prin trafic pe scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 @marius45jml Nu mai vii sa iei arculetul si membrana????? Ca te asteapta de Luni!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Imi cer mii de scuze ca nu am putut sa vin marti, dar a intervenit o delegatie la servici. In seara asta sper sa ajung acasa, iar maine sa vin sa le iau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) @marius45jml Nu mai vii sa iei arculetul si membrana????? Ca te asteapta de Luni!!!! se pare ca vorbesc degeaba (D`le GoPop) .... am scris ceva mai sus...zi`mi macar daca se poate rezolva sau nu Editat August 15, 2007 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Curea de Fighter 1 mil de lei si se poate ridica de la noi sau se achita curierul rapid. Va rog sa imi confirmati modalitatea de livrare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Am luat azi dimineata arcul si membrana de la Gopop. Maine le montez......abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 @gopop Am si eu o intrebare , cate scutere ati vandut pana acuma de cand activeaza firma dumneavoastra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Curea de Fighter 1 mil de lei si se poate ridica de la noi sau se achita curierul rapid. Va rog sa imi confirmati modalitatea de livrare. haste vine fericirea peste tine cu caru'...2 zile si 2 nopti sa nu cobori de pe scuter nici macar cand alimentezi cu benzina la pompa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Curea de Fighter 1 mil de lei si se poate ridica de la noi sau se achita curierul rapid. Va rog sa imi confirmati modalitatea de livrare. perfect... iti las datele pe un pm !!!! --- Mesaj completat în 16 Aug 2007 17:58 ------------- haste vine fericirea peste tine cu caru'...2 zile si 2 nopti sa nu cobori de pe scuter nici macar cand alimentezi cu benzina la pompa... moaaa...da`mi vine samb... duminica mergem la plimbare !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Vanzari REVA Romania: 2005: 100 buc. 2006: 450 buc. 2007 pana in prezent 1300 buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Vreau eu jobul ala de care spuneati ca e valabil de anul viitor... sa ma duc sa supraveghez in fabrica!! Sa vezi ce scutere o sa faca baietii... Acum serios, nice job Gopop, mi-am schimbat parerea. Sunteti intr-adevar oameni seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 ms mult pt ajutorul acordat D-le Cristi .... daca stiam faceam mai devreme comanda direct de la voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gopop Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Cu placere! Va rog sa ma contactati pe email sau aici in cazul unor probleme nerezolvate de catre service deoarece ne dorim ca numarul de probleme nerezolvate sa fie cat mai mic sau de ce nu, chiar zero. Asa ca go Pop cu GoPOP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate