Sari la conținut

Am Patito Si Eu:(


TZR50
 Share

Postări Recomandate

Fratilor da nu este un loc unde sa nu se mai certe cineva? parerile sunt impartite , fiecare scrie ce crede , inteleg asta , dar de fiecare data se ajunge la dispute , in loc sa ne ajutam reciproc . :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acolo e linie punctata, pentru a se putea intra din ambele sensuri pe straduta aceea. binenteles ca se revine la fiecare topic la gramatica, ca la asta se rezuma motociclismul, la gramatica. Numai experti pe forumul asta ma nene, daca tot sunteti asa draguti, lasati-ibaiatului un nr de tel un id de mess stiu eu sa-l invatati gramatica. baiatul asta spre deosebire de multi altii, care ies cu motoarele doar in weekend cu motoru pe magheru ca asa e la moda, merge km buni q motorul lui de 50. hai succes si asfalt uscat!!

 

In acest caz, nu jeep-anul e de vina, ci tu TZR50 . Dc zici ca ai legislatia facuta, ai sti ca intr-o intersectie de 2 drumuri nu ai voie sa depasesti. Linia aia discontinua se refera la faptul ca ai voie sa faci stanga/dreapta ca sa poti intra pe straduta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ala probabil era si el ciugulit, iar tu depaseai intr-o intersectie nesemaforizata, deci amandoi erati de vina. Acum chestia cu el ciugulit e mai putin probabila, si nu se poate demonstra deloc dupa 24 ore, vinovatia ta e un pic mai evidenta si se poate demonstra. Vrei sa te duci la politie? Du-te, treaba ta, dar eu zic ca mai bine nu te mai dai fara casca :lol:

 

P.S. Ai legislatia sub forma de carton, dar spune drept, cate ore ai invatat la ea? Adunate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ieri pe la ora 3-4 plec de acasa,vroiam sa ma duc la un prieten la servici toate bune si frumoase.Scot TZR din garaj si plec,merg juma de drum si ma gandesc sa opresc sa imi bag tigarile in spate la motor.Bag tigarile ma sui la loc si plec in fata mea la fro 20-30m intr-o curba unu cu loganul da cu o viteza de dobitoc curba si se rastoarna intrand in padure... am franat si opresc cobor si ma duc la ala din masina sa vad daca are ceva el iese din masina beat mort si imi zice ca nare nimic...ok plec,mai merg ce mai merg mai aveam putin si ajungeam cand intru in depasire toate mergeau atat de bine cand imi taie unu calea si intru in el,ala vruia sa intre pe o straduta avea un jeep...motorul nare nimic decat cateva zgarieturi iar eu nici cea mai mica lovitura.

ala iese din masina si incepe sa tipe la mine ca nam vazut ca vroia sa intre pe straduta...faza e ca alas na chemat politia doar mi-a luat nr si a plecat

 

Spunetimi si mie cine e de vina

Eu eram echipat din cap pana in picioare si nu aveam viteza

 

 

stii ce as fi facut eu?(sa se abtina carcotasii), am inteles ca erai echipat corespunzator... ii ardeam o bucat in gura cu prtectia de la manusa... :) daca era din titan cu atat mai bine... :moto:

imi pare rau ca multi soferi considera motociclistii niste gunoaie sau ce considera ei... :lol: tori impartim aceeasi strada :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vedeti fiecare aveti parereri diferite dar multi dintre voi spun ca nu sunt de vina

Poate am noroc si ne vedem la arc sa fac cinste :lol:

 

--- Mesaj completat în 13 Aug 2007 14:10 -------------
si manusile mele sunt din carbon :)

 

--- Mesaj completat în 13 Aug 2007 14:19 -------------
Spuneti-mi si mie daca e normal sa iti iasa ulei pe toba

Editat de TZR50
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

<small>--- Mesaj completat în 13 Aug 2007 14:19 -------------</small><br/>Spuneti-mi si mie daca e normal sa iti iasa ulei pe toba

OK.Acum poate un moderator sa inchida topicul? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...