noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 fetelor, va mai trageti mult palme peste fund? vrei sa participi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 pai daca vinzi cb-u ai bani de avans la logan si scapi de mare parte din ele... cine stie unde te mai regasesti dupa aceea nu mai postez aici.. nu vreau sa am remuscari alta data esti tu sigur ca vrea bani de logan? si nu se regaseste nicaieri unde sugerezi tu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) a fost cea mai pasnica parere apropo nu bem mai bine o bere infecta fara alcol pe undeva si discutam de mersul la mare ? asta e pt toata lumea ca cine stie cine mai imparte ce saltea/covor/sa/celula/baie si ma alearga lumea Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 vrei sa participi? vroiam sa va intrerup cu cite o scatoalca dupa ceafa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 a fost cea mai pasnica parere pai de-aia apar tot felul de scandaluri din cauza "parerilor pasnice" si apropos gresite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) @ ser79ban - sunt cat de pasnic se poate mai recent posibil gay si cine mai stie ma amuzam si eu asteptand un reply despre mersul la mare @ roxa - daca omu nu mai are voie sa glumeasca o sa devin emobiker si o sa imi tai venele in mers la minim 300/h si daca esti cavalerul alb al pacii cearta-l pe el nu pe mine Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 @ ser79ban sunt cat de pasnic se poate mai recent posibil gay si cine mai stie ma amuzam si eu asteptand un reply despre mersul la mare se merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 noroc ca ma iubeste fomeile ca nu mai scapam viu @Cornhholio- vezi ca tin la gluma, insa nu iintrece masura cu manele si logan ca nu-i frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 @ ser79ban - sunt cat de pasnic se poate mai recent posibil gay si cine mai stie ma amuzam si eu asteptand un reply despre mersul la mare @ roxa - daca omu nu mai are voie sa glumeasca o sa devin emobiker si o sa imi tai venele in mers la minim 300/h si daca esti cavalerul alb al pacii cearta-l pe el nu pe mine nu sunt cavalerul alb al pacii, dar din intamplare este omul cu care am impartit aceeasi casa. si da, va cert pe amandoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) loganu il meritai pt "asa e bai karja! mai sunt si MAGHERISTI!" - uita-te la profil ce moto batranel am acum peace to all niggers (dak vreti sun si negru pe ziua de azi ) si spuneti-mi careva si mie cand cum si ce apropo de weekendul asta la mare Editat Iulie 15, 2008 de Cornhholio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 loganu il meritai pt "asa e bai karja! mai sunt si MAGHERISTI!" - uita-te la profil ce moto batranel am acum peace to all niggers (dak vreti sun si negru pe ziua de azi ) si spuneti-mi careva si mie cand cum si ce apropo de weekendul asta la mare pai hai maine pe la ursu si stabilim acolo ce si cum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 nu sunt cavalerul alb al pacii, dar din intamplare este omul cu care am impartit aceeasi casa. si da, va cert pe amandoi adica te dai la sefu tau!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 era pt serbanica reply-ul, scuze,am zis ca a scris el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 smile-uri nu mai pun de frik ne vedem acolo pe la ce ora anuntati voi si ma recunoasteti usor (ma apuc sa imi las burta si barba ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 adica te dai la sefu tau!? tu nu ai auzit de sef care sa si-o ia?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 tu nu ai auzit de sef care sa si-o ia?? ba da, ala de la servici, nu ala din pat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 deja devin gelos pe idee... a doua femeie in 10 min... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 deja devin gelos pe idee... a doua femeie in 10 min... si in seara asta o sa o am si pe a 3-a n-o duc prea rau, huh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ba da, ala de la servici, nu ala din pat pai daca ma dau la ala de la servici sa-l bat, s-ar putea sa imi semneze demisia mai repede decat cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 si asa devin eu gay... daca toate femeile sunt la tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 pai daca ma dau la ala de la servici sa-l bat, s-ar putea sa imi semneze demisia mai repede decat cred e valabil in ambele cazuri si asa devin eu gay... daca toate femeile sunt la tine... eu te-am intrebat daca esti gay, nu te-am sfatuit sa devii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxa Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 hai sa mai adaug un post ca sa nu raman la incredibilul nr de 69 e valabil in ambele cazuri eu te-am intrebat daca esti gay, nu te-am sfatuit sa devii... [/quote imi semnezi si tu demisia, moaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 15, 2008 Autor Share Postat Iulie 15, 2008 [/quote imi semnezi si tu demisia, moaca? sper sa nu fie nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neata all! un mic la mihailesti diseara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 neata all! un mic la mihailesti diseara ? bah diseara dupa 10 daca ne plimbam .. io nu am benzina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate