Lope Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Salut,Eu am programata o plecare la mare vineri 15 aug pe la ora 17 - 18. Nu am cu cine sa merg pentru ca sunt nou in bransa si nu prea cunosc multi motociclisti. Dar find primul meu drum afara, si mai ales vinerea spre mare cand e full, mi-ar fi de ajutor sa nu merg singur. Asa ca daca sunt amatori eu as fi foarte bucuros. Asfalt uscat! Vezi pe chopper academy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Vedeti despre ce e vorba, ca tot de o intrunire se pune la inceputul lui septembrie : /index.php?showtopic=254923 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manon_ Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Salut! Acu am gasit topic-ul asta. Si eu mai am timp din cand in cand de plimbari... Sunt Teo, stau la Tineretului, am Dominator 650. id mess: theosagnostos tel: 0722555707 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 ce s-a intamplat cu cel mai tare topic de plimbari?! nimeni nu mai are chef de plimbari ori toata lumea are companie ? as "baga" o cheia maine .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kuklux Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 salut M-am saturat de plimbari stupide prin bucuresti cu tot felul de asa zisi motociclisti .In caz de plimbari in afara bucurestiului contati pe mine. victor ym: sir_fitipaldi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyadum Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Si eu sunt disponibil pentru iesiri de 1 zi. ID: theone_and_co Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Eu ma bag si la plimbari prin buc. ID: lestat_lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LionEl Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Eu ma bag si la plimbari prin buc. ID: lestat_lacroyx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.mo Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 hai noroc eu am o idee - maine la sibiu se da startul la red bull romaniacs cu o parada prin centru pe la 13.00 m-as arunca pana acolo sa vad lumea sa beau un cico prin centru si sa ma intorc maine seara daca tot ma duc ma gandesc sa fac promotie 2 in 1 si sa vad si transfagarasanul inainte de a veni frigul si inchiderea inevitabila cine se baga pm sau tel 0745 041 239 mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TonyTA Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 hai noroc eu am o idee - maine la sibiu se da startul la red bull romaniacs cu o parada prin centru pe la 13.00 m-as arunca pana acolo sa vad lumea sa beau un cico prin centru si sa ma intorc maine seara daca tot ma duc ma gandesc sa fac promotie 2 in 1 si sa vad si transfagarasanul inainte de a veni frigul si inchiderea inevitabila cine se baga pm sau tel 0745 041 239 mihai As merge.. altcineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 sunt dispus si eu la plimbari ....... ceva...mai recent... .....voi va adunati miercurea k sa mergeti lla ARC...>? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 sunt dispus si eu la plimbari ....... ceva...mai recent........voi va adunati miercurea k sa mergeti lla ARC...>? care voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 sal! unora dintre voi le-am dat add....dar nu prea reusesc sa dau tuturor!pt ceva intalniri discutii vaduva_dragos3000 id mess.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 (editat) topicul se stinge..usor...usor... ;) :) Editat Octombrie 7, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 care voi? pai de asta se stinge ...intreb care voi....si raspunde unul ..unde e taticul topicului ??? sa-l mai insufleteasca un pic apropo vineri dupa 11:30 mergeti pe Timisoara la baietii ...la curse ....wheelie...and more???? eu ma duc sa fac niste poze pe acolo si apoi postez p forum asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 topicul se stinge..usor...usor... :D Se stinge ....se stinge... Nici initiatorul topicului n-a mai dat pe aici din 11 august. Mergeti la Apasu la petrecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi81 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva iese cineva la o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 topicul se stinge..usor...usor... pai de asta se stinge ...intreb care voi....si raspunde unul..unde e taticul topicului ??? sa-l mai insufleteasca un pic apropo vineri dupa 11:30 mergeti pe Timisoara la baietii ...la curse ....wheelie...and more???? eu ma duc sa fac niste poze pe acolo si apoi postez p forum asfalt uscat tuturor Se stinge ....se stinge...Nici initiatorul topicului n-a mai dat pe aici din 11 august. Mergeti la Apasu la petrecere? pai se stinge , poate taticul topicului nu mai are timp de plimbari , asteptati numai de la el? aveti idei de plimbari , postati si daca sunt bune poate se anunta cineva in curand baieti, in curand, vor reincepe si plimbarile ,voi redeschide si barul! dupa cum ma stiti, sezonul e inca la inceput! si plimbarile si parangheliile vor aparea in curand! va pup pe toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin (a lu` tanase) Postat Noiembrie 8, 2008 Share Postat Noiembrie 8, 2008 Salutare! Daca aveti careva chef de o tura maine, plecare pe la 8-9 si intoarcere maine mai pe dupa amiaza - seara, dati un semn. ID Mess: cata_tanase sau tel 0722 505 646 Am studiat si vremea si pare ca va fi ok. Bulan la max! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 10, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . e vorba de JOHN , nu de Just John si numarul lui este:0723139791 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 caut si eu pe cineva care mi-a facut asigurare la mobra si raspunde la numele de john sau just john. in speranta ca imi da cineva nr lui de telefon sau mai multe informatii pe pm am o mobra care vrea asigurata numai la el . da, eu sunt mersi noro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan2525 Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 suntem la sfirsit de sezon si am reinoit recuzita[mobra]pot sa apelez si eu la o asig. inteleg ca este mai,suptire" multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate