KIDROCK Postat Aprilie 25, 2011 Share Postat Aprilie 25, 2011 cam cati bani ar trebuii pentru aceasta plimbare?? ai 310 km pe sens, iti calculezi tu consumul,7 lei bacul,vodka si tigarile in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 hey, mi-ar fi placut sa pot sa merg si eu cu voi, doar ca vreti sa plecati vineri si eu lucrez din pacate , plus ca as fi venit cu masina , nu detin motor, insa am o mare pasiunea pt voi. e batut in cui cu plecatul vineri nu? ai 310 km pe sens, iti calculezi tu consumul,7 lei bacul,vodka si tigarile in vama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 hey, mi-ar fi placut sa pot sa merg si eu cu voi, doar ca vreti sa plecati vineri si eu lucrez din pacate , plus ca as fi venit cu masina , nu detin motor, insa am o mare pasiunea pt voi. e batut in cui cu plecatul vineri nu? vezi ca topicul asta e citit rar,la intalniri evenimente au topic cu plimbarea in vama.vb la pers 3 pt ca eu nu merg in directia aceea de 1 mai cu ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 hey, mi-ar fi placut sa pot sa merg si eu cu voi, doar ca vreti sa plecati vineri si eu lucrez din pacate , plus ca as fi venit cu masina , nu detin motor, insa am o mare pasiunea pt voi. e batut in cui cu plecatul vineri nu? pasiune pentru noi motociclistii sau pentru motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Camelya Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 Ambele:) quote name='sonyy' date='Apr 28 2011, 07:53 AM' post='2834439'] pasiune pentru noi motociclistii sau pentru motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Aprilie 28, 2011 Share Postat Aprilie 28, 2011 @septimiu-da ma refeream sa il impartiti chopper cu chopper speed cu speed enduro cu enduro din motiv de franare si manevrabilitate nu sa va despartiti la kilometrii.have fun si drum bun@karja-baga pozele de azi de la nebunake din motiv ca le vreau pe facebook Mesaj completat Ambele:) quote name='sonyy' date='Apr 28 2011, 07:53 AM' post='2834439'] pasiune pentru noi motociclistii sau pentru motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
munetanugeorgian Postat Aprilie 29, 2011 Share Postat Aprilie 29, 2011 pe facebookMesaj completat merge cineva spre sibiu paltinis maine dimineatza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 bai mai iesim si noi toti cu motoarele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 e ceva foarte tare pe 27-29 mai in ploiesti. mai era un topic pe undeva cu detalii dar l-am pierdut. http://www.vinsieu.ro/eveniment/prahova/ploiesti/festivaluri-muzica-si-concerte/free-fest-ii-ploiesti/53006/e.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 bai mai iesim si noi toti cu motoarele ? stai sa se mai stranga nori , sa dea cu grindina , ca io tre sa plec pe motor din crangasi in brancoveanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOSAPIENS Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 Moto Sapiens Dr Tr Severin va invita sa participati la : mai multe detalii la /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinC Postat Mai 13, 2011 Share Postat Mai 13, 2011 iese cineva asta seara , ca incerc de pe zi sa agat pe cineva dar nici o sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianio Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Sunt doritori de o plimbare astazi? Veniti cu propuneri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rooxus Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Sunt doritori de o plimbare astazi? Veniti cu propuneri. Mdaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Nu uitati,sambata plecare la Nikolovo,70 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 da da... mai e un pic s-ar putea sa vin cu Caffe-ul!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 dat fiind faptele ca eu nu am bani si nu am gasit moto sa imprumut,voi petrece intalnirea de la Nikolovo pe Costila in Bucegi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 dat fiind faptele ca eu nu am bani si nu am gasit moto sa imprumut,voi petrece intalnirea de la Nikolovo pe Costila in Bucegi pai sa ti-o dau la radacina: iti dau TT-ul sa te vad ce mai zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 daca vreau labahaus pot sa merg si in Romania nu trebuie sa trec dunarea la vecinii cu ceafa lata,avem puscarii si aici,chiar cu meniu in limba romana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Mai 18, 2011 Autor Share Postat Mai 18, 2011 chiken!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 6, 2012 Autor Share Postat August 6, 2012 Ia sa mai reinviem topicul un pic... Diseara 21:00, ne vedem la arcul de triumf si bagam o plimbarica... Ghermanesti/Mihailesti...vedem noi.. Oricine e binevenit! Va pupa noro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
katul Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Ia sa mai reinviem topicul un pic... Diseara 21:00, ne vedem la arcul de triumf si bagam o plimbarica... Ghermanesti/Mihailesti...vedem noi.. Oricine e binevenit! Va pupa noro! suna interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skandal Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 perfect ! chiar aveam chef de o plimbare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alice_verde Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 vom fi si noi acolo ! iar daca 'nea silviu intarzie,nu va fi din cauza mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat August 6, 2012 Share Postat August 6, 2012 Daca vedeam topicul... veneam si eu pacat. data viitoare o sa vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate