H3llriderr Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 ce gratar artistic am facut am hranit si cainele ce mujdei delicios a facut din nou sebi ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 si inca un set de poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klawoodya Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 foarte tare petrecerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SeBIKE Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 sa pun si eu vo doua... --- Mesaj completat în 22 Oct 2007 19:59 -------------Umbla zvonul ca in primele zile din nov va fi vreme frumoasa....poate mergem undeva.... La bulgari? Sau Wknd la Valenii de Munte cu escala la Cheia...No 2 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 22, 2007 Autor Share Postat Octombrie 22, 2007 seby vad ca nu ai idei rele...problema mare e ca (spre rusinea noastra) a mai ramas beutura asa k spre weekend tre sa mai tragem o paranghelie si inca ceva de miercuri se opreste ploaia!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 (editat) foarte tare...bv.... Editat Octombrie 22, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 salutare... deci :daca se pune de o plimbare in week-end.... ma bag si eu... dar o probl am cu cat alergati voi? k eu sunt incepatoare si nu as vrea sa ma arunc....la viteze mari --- Mesaj completat în 23 Oct 2007 01:43 -------------noro se pare k avem un prieten comun (sper sa nu gresesc ) gabriel leru...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 salutare... deci :daca se pune de o plimbare in week-end.... ma bag si eu... dar o probl am cu cat alergati voi? k eu sunt incepatoare si nu as vrea sa ma arunc....la viteze mari <small>--- Mesaj completat în 23 Oct 2007 01:43 -------------</small><br/>noro se pare k avem un prieten comun (sper sa nu gresesc ) gabriel leru...... de alergat nu prea alergam in deplasare asa k poti sa participi iar despre Gabi pot pune k e un urat si da mi-e prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Veliko Tarnovo? Au case facute fix in coasta muntelui. Balcic? Au iarba verde tot timpul si cascade in gradina botanica si un pic mai departe un sat inconjurat 90% de mare. Ambele sunt destul de departe, deci trebuie stat peste noapte. Sau Ruse intr-o zi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 copii daca plecati la bulgari curand ma anuntati si pe mine! n-am fost niciodata si vreau sa merg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 S'a facut vreme frumoasa, nu pot sa ma abtin sa nu ii dau o tura prin oras sau in afara. daca are cineva chef... ca eu nu am cu cine. id: dex_the_bastard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 (editat) de alergat nu prea alergam in deplasare asa k poti sa participi iar despre Gabi pot pune k e un urat si da mi-e prieten pe cin e faci tu urat bre? apropo imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la comemorarea celor 2 tineri ma simt prost ride safe! si cand ai ocazia instruieste incepatorii si tolerati the beginers bulan redus tuturor! Editat Octombrie 23, 2007 de gabrielleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 pe cin e faci tu urat bre? apropo imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la comemorarea celor 2 tine ma sim t prost ride safe! si cand ai ocazia instruieste incepatorii si tolerati the beginers bulan redus tuturor! pey de care incepatori nu am avut eu grija??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 pey de care incepatori nu am avut eu grija??? cand eshti obosit ii lasi in spate si dai blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 ba da omule de aia te iubesc --- Mesaj completat în 23 Oct 2007 15:32 ------------- cand eshti obosit ii lasi in spate si dai blana raule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Noroooo care se ia ma de tine ca dai blana cu incepatorii ? bn .. nu zic ca nu ai dat .. dar la ambele iesiri in afara .. ai stat dupa mn care sunt cam incepator .... aprecierz. asa ca nu va mai luati de el ... ca se lasa cu taieri de furtune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Noroooo care se ia ma de tine ca dai blana cu incepatorii ? bn .. nu zic ca nu ai dat .. dar la ambele iesiri in afara .. ai stat dupa mn care sunt cam incepator .... aprecierz. asa ca nu va mai luati de el ... ca se lasa cu taieri de furtune Nici o grija ca si el e destul de incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 23, 2007 Autor Share Postat Octombrie 23, 2007 Nici o grija ca si el e destul de incepator ia uite cine a aparut pe aici lasa ca ai avut grija tu de mine la prima mea iesire...n-ai vrut sa o lasi mai moale de 120 nici in ruptul capului bine macar ca ai tras pe dreapta si m-ai asteptat poate faci si tu prezenta la o paranghelie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu suzuki Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 copii daca plecati la bulgari curand ma anuntati si pe mine! n-am fost niciodata si vreau sa merg! sa nu-mi spui ca in sfarsit ti-a venit mintea la cap si te bagi la iesiri cu fezerika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 Noroooo care se ia ma de tine ca dai blana cu incepatorii ? bn .. nu zic ca nu ai dat .. dar la ambele iesiri in afara .. ai stat dupa mn care sunt cam incepator .... aprecierz. asa ca nu va mai luati de el ... ca se lasa cu taieri de furtune si cand ne-am intors de la mihailesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Octombrie 23, 2007 Share Postat Octombrie 23, 2007 sa pun si eu vo doua... <small>--- Mesaj completat în 22 Oct 2007 19:59 -------------</small><br/>Umbla zvonul ca in primele zile din nov va fi vreme frumoasa....poate mergem undeva.... La bulgari? Sau Wknd la Valenii de Munte cu escala la Cheia...No 2 ? asa te vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 cand eshti obosit ii lasi in spate si dai blana asa e ... si pe mine la fel m-a lasat in urma.... huuuuoo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 asa e ... si pe mine la fel m-a lasat in urma.... huuuuoo ! asta a fost in seara in care mi-ai zis k nu mere cu mai mult de 285? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabrielleru Postat Octombrie 24, 2007 Share Postat Octombrie 24, 2007 (editat) deci sa nu uitam titlul topicului.. in seara asta cine vrea sa iesim ca e prea misto sa nu iesim .. deci hai la plimbare! hai ca maine ploua.. Editat Octombrie 24, 2007 de gabrielleru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 24, 2007 Autor Share Postat Octombrie 24, 2007 deci sa nu uitam titlul topicului.. in seara asta cine vrea sa iesim ca e prea misto sa nu iesim .. deci hai la plimbare! hai ca maine ploua.. gata ai vazut k s-a rezolvat si am iesit si azi in fiecare zi....doar ca nu pot sa fixez eu un loc si o ora de intalnire mereu....ne mai auzim la telefon....pe mess .... asfalt uscat si rezervoare pline....mai nou va urez si vreme calduroasa k se pare k unii au inceput sa se cam sperie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate