CrashTestPilot Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 m-ar interesa si pe mine. imi explici diseara cum vine treaba. apropo, pe unde stai in drumul taberei? Pai nu vin la arc pt ca nu am carnet decat peste o sapt sper... Stau pe valea argesului nr 2 in blocul cu posta! din statie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 14, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2007 pare rau copii ca nu am mai ajuns la arc asta seara dar abia m-am intors de la pulitia pulii....Iuliana fata cu GPZ-ul a avut azi un accident la ora 12 si acum inca mai e akolo de cacao cu tablagii astia... partea buna e ca nu a patit nimik grav nu ma intrebati de detalii k oricum nu am cum sa va raspund... ciaules! P.S: imi cer scuze daca am jignit "exceptiile"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 m-a sunat si pe mine sa-mi spuna,se intampla asta e ,capu' sus fata e bine ca esti ok TI POOOOP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 acum am ajuns de la o plimbare ... totul a fost frum:) mai putin accidentul de azi al iulianei ... cu pulitistii tembeli. auzi .. unu se chinuia sa pronunte + scrie cuv "acceleratie" pe chestia aia de constatare. pana una alta ..... despre ab de la cosmote, am fost si m'am interesat: 1. 60 minute gratuite in orice retea pe luna pe toata perioada contractului 2. 100 minute gratuite in orice retea in fiecare din primele 3 luni din anul 1 si anul 2 de contract. 3. 500 minute gratuite in reteaua cosmote 4. 500 mesaje gratuite in reteaua cosmote. total. afacere buna pt 30 lei pe luna. deci deci ... care se baga? sa putem vb intre noi .. sa ne sunam in caz de nevoie .. fara sa fim nevoiti sa nu mai mergem o sapt cu motoarele ... pt a putea plati facturile. eu unul imi fac abonament, + ca mai dau si telefoane dragute moca dex, ai legatura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 tare, atunci ma bag si eu pe abonament, ca am doar cartela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 14, 2007 Share Postat Noiembrie 14, 2007 (editat) eu v-am luat-o inainte....de aproape 1 an...deci ca drept urmare...0766.578.850, hai sa vad nr de cosmote aici...ale voastre bineinteles... Editat Noiembrie 14, 2007 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 cuma am zis revin cu detalii...tipa care a lovit-o pe iuliana a fost declarata vinovata si a ramas fara permis pt 60 de zile faza nasoala e k astia de la pulitie au tinut-o pe iuliana pana la 22:30 pt declaratii makar s-a incheiat cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Daca te duci la germanos ...sunt si telefoane ieftine ala care gliseaza la germanos e cel mai ieftin e 19 lei! la altele e mult mai scump.... TELU MEU (am si eu abonament facut zilele astea cu aceeasi promotie) 0766.737679 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yaman Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Dap, total de acord cu oferta asta de la Cosmote...e tare rau...am ab. de 2 luni, tot cel cu 60 min nationale. 0766.328.900 In caz de nevoie sau plimbari folositi-l cu incredere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 (editat) http://video.neogen.ro/user/doiana/c13p1zp...roft248kllckvp/ http://video.neogen.ro/user/florian_doru/7...wv3nl537say9i6/ Editat Noiembrie 15, 2007 de snowstorm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 am mai gasit si yo una ...... ce frumos era pe la scoala http://www.overlook.ro/la_scoala.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu pot sa cred ce zdreanta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 LOL tari filmele....ideea e ca sunt prea off topic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 razvan tata, nu sunt off. iti spun si d ece .... afara e vreme de cacao (am auzit ca maine vor fi 10 grade .. iar spre seara nu va mai ploua) asa ca dc nu putem iesi la plimbare cu motorul ..... mai radem pe forum. corect? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 eu de Sambata sunt pasager,ma mai luati si pe mine in carca nu ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 pai d ece nene esti pasager??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 eu de Sambata sunt pasager,ma mai luati si pe mine in carca nu ??? in carca nu dar am eu topcase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 pai d ece nene esti pasager??? Am ramas pe data de 03.11.2007 fara permis la Ploiesti,am depasit coloana pe linia continua,si dovada imi expira Sambata acum....30 de zile trec ramane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 15, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 15, 2007 intrebare pt weekend: merem la Horia la tara cu conservele(100km dus-intors) si tragem o paranghelie k tot e ziua lui maine sau ramanem in buc si mai repetam figura la noro aks? sau....??????????????????? astept pareri/idei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 trece repede luna o sa mergi cu motoru ....nu il mai vinzi? --- Mesaj completat în 15 Nov 2007 21:22 -------------destrabalare completa:)) asta suna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Am ramas pe data de 03.11.2007 fara permis la Ploiesti,am depasit coloana pe linia continua,si dovada imi expira Sambata acum....30 de zile trec ramane Merge si fara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 trece repede luna o sa mergi cu motoru ....nu il mai vinzi? <small>--- Mesaj completat în 15 Nov 2007 21:22 -------------</small><br/>destrabalare completa:)) asta suna nu o mai dau man mi-e prea draga sa scap de ea asa...:X :X :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 nu o mai dau man mi-e prea draga sa scap de ea asa...:X :X :X Ai terminat cu vopsitul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 16, 2007 Share Postat Noiembrie 16, 2007 diseara se iese pe undeva? eu oricum ies, iese si dexter.... pana pe la vreo 5 suntem in poligon ... pe ilioara caci vrea razvan sa se mai plimbe .. apoi prin regie .. peste tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 16, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 16, 2007 (editat) pt cei care nu stiu astazi este ziua lui Horia - Kidrock - /index.php?showtopic=153336 LA MULTI ANI Horia!!!! si tot astazi este ziua lui Oana - b16dmo - /index.php?showtopic=153313 LA MULTI ANI Oana!!! Sa fie intr-un ceas bun! (pe motor bineinteles ) urarile de bine se vor face doar in topicurile indicate!!!!! Editat Noiembrie 16, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate