JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 pana una alta, eu am putina treaba. ori mai vbim pe net ori ne vedem pregatiti de bal la arc pe la vreo 8. dam o tura de oras si ne begam:D dc e ecva, nr meu e: 0766.752.673 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 mah, si voi o sa dansati cu toate tzoalele de motorist pe voi? sau mereti doar pentru furt de misse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Deci, ca sa incep inteligent propozitia, vin si eu. Oricum mergem toti acolo, asta e clar, vom multi si galagiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 1. nu spionez, ma documentez 2. ce legatura are seby cu mine? 3. poate as iesi miss marketing, nu finante (sunt la marketing, nu finante ..) fara cornel am vrut sa zic , da ma gandeam la sebi ca el vine ... --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 12:09 ------------- ):D) caterinca caterinca .... dar dc o ia de buna? nu ca n'ar fi pe bune faza =)) au am 4 bilete, dar cn mai vrea .. se pot procura si de la intrare, bn ca pretul acolo e cva mai mare bah da u ce faci? blat cu inamicu? tzi cu ursu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) felicitari nebunake! sa ai grija de el daca aveam motoru acasa veneam si eu sa agat mister ps: nu stie nimeni pe cineva care face transport moto???? si nu cei de pe forum cu anunturi ca mi-au cerut 400-450 euro...ceea ce mi se pare mult, pt mine... PLS, un nr de telefon, o adresa de mail...orice, poate gasesc in sf transport! ((((((((( Editat Noiembrie 21, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 ATENTIUNE! Care ati fost ultima data la Ploiesti la EMa si apoi la Radu la Valeni .... Am gasit in masina o casca integrala neagra simpla. A cui e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 bai jhoane io vreau sa merg la bal... seby parca se mai anunztase , hai sa merem mai multi , sa o luam pe miss pe...... motor felicitari nebunake , daca stiam ca nu ai permis nu mai mergeam cu tine lasa ca mergeam eu cu tine --- Mesaj completat în 21 Nov 2007 13:05 ------------- felicitari nebunake! sa ai grija de el sar'na :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 sa inteleg ca diseara beau ... de la neby corect.? doar ai luat perm, trebe udat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Noiembrie 21, 2007 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2007 nebunake...te-ai fript! nu mai ai cale de intoarcere...tre sa dai de baut acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dex_the_bastard Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 da, adevarat, nu bem nu dansam ... :| ce facem? eu singur bag o bere oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 cn a zis ca nu dansam? si mai ales ... de ce s anu bem? ca suntem cu motoarele atat timp cat bautura e moca .... beau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 cn a zis ca nu dansam? si mai ales ... de ce s anu bem? ca suntem cu motoarele atat timp cat bautura e moca .... beau si conduci beat? mi-e ca o sa capacesc pe cineva azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 FELICITARI NEBUNAKE SA AI GRIJA DE EL (sa nu ajunga unde e al meu acum) SA TE BUCURI DE EL,SI SA AI PARTE NUMAI DE DRUMURI BUNE SI DE ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 (editat) ATENTIUNE! Care ati fost ultima data la Ploiesti la EMa si apoi la Radu la Valeni .... Am gasit in masina o casca integrala neagra simpla. A cui e? Ghici a cui este (XXL neagra ... cms "era sa scriu XX, pana mea numai la XX imi sta gandul). Vezi ca mai am si un sac de dormit pe acolo .. cred. Editat Noiembrie 21, 2007 de ovi84 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 FELICITARI NEBUNAKE SA AI GRIJA DE EL (sa nu ajunga unde e al meu acum) SA TE BUCURI DE EL,SI SA AI PARTE NUMAI DE DRUMURI BUNE SI DE ASFALT USCAT msms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 msms Ai ajuns acasa man .. ia vezi .. figurezi in baza de date ? http://www.permise-auto.info/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Ai luat carnetu nebunake? BV MAN! acum esti incepator ! noi sa fim sanatosi vreua sa intru si eu in legalitate de pe 29 incolo am pe 28 examen sper sa il iau....sa imi dai un PM si sa imi zici cum am fost la examen si cate puncte ai luat sa fie intre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 21, 2007 Share Postat Noiembrie 21, 2007 Ai luat carnetu nebunake? BV MAN! acum esti incepator ! noi sa fim sanatosi vreua sa intru si eu in legalitate de pe 29 incolo am pe 28 examen sper sa il iau....sa imi dai un PM si sa imi zici cum am fost la examen si cate puncte ai luat sa fie intre noi Hehehe .. pe 28 am dat si eu .. dar Decembrie. Foarte tare .. numai ca eu am picat din cauza ca eram tortilat (deh ... intre Craciun si revelion). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Ai ajuns acasa man .. ia vezi .. figurezi in baza de date ? http://www.permise-auto.info/ ) am luat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 ) am luat-o Ce ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Ce ? am verificat linkul si eu ca un curios ce sunt.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 am verificat linkul si eu ca un curios ce sunt.... Si .. te regasesti in baza de date ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Si .. te regasesti in baza de date ? da mai...sa nu ma recunosc auzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 (editat) Din excursia de ieri pana la Snagov. Mai baieti, e mult mai frumos aici, decat la Mihailesti, data viitoare sa nu va mai aud Sa ma scuzati ca au iesit asa blurate dar tre sa rezolv cu aparatul, tre sa fie o setare sa nu mai iasa asa. Yaman, ms frumos! Cateva poze, restul pe privat: PS: cine vine diseara in bikers la ursu,e seara karaoke Editat Noiembrie 22, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
road_runner 1400 Postat Noiembrie 22, 2007 Share Postat Noiembrie 22, 2007 Multumim frumos raven30hell!!! Gaseste hiba acelui aparat ca e pacat daca poate sa faca mai mult. Imi pare bine de cunostinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate