KIDROCK Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 @Elena- Da azi il iau si eu si nici ca il mai vad aia vreodata,chit ca mi-l lipesc de portofel.Din pacate mobra mea este departe de a fii gata.Adica la modul ca de unde se termina rezervorul,in spate mai e cadru,bascula si roata...si niste matze p-acolo... .Oricum ne vdm pe strazi cat de curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) vezi ca am retinut horia sa ai grija de el !!! astept propuneri de la cei ce cred eu ca ar veni la plimbarica: jhon, CrashTestPilot, phantom21042003, Yaman, snowstorm, krupp, claudiu_suzuki...si restul cine mai vrea Pentru o plimbarica zilele astea cat e vremea cat de cat, ok.... Varianta mea, un traseu facut de niste prieteni unde nu am putut merge si as vrea: Bucuresti - Cheile Dobrogei - Cetatea Histria - Navodari - Bucresti Editat Decembrie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 vezi ca am retinut horia sa ai grija de el !!! astept propuneri de la cei ce cred eu ca ar veni la plimbarica: jhon, CrashTestPilot, phantom21042003, Yaman, snowstorm, krupp, claudiu_suzuki...si restul cine mai vrea Pentru o plimbarica zilele astea cat e vremea cat de cat, ok.... Varianta mea, un traseu facut de niste prieteni unde nu am putut merge si as vrea: Bucuresti - Cheile Dobrogei - Cetatea Histria - Navodari - Bucresti cu mare drag as veni, dar ma duc sa-mi vad odorul refacut si relustruit-gata de drum, in Timisoara si sa stabilesc cum il aduc in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 vezi ca am retinut horia sa ai grija de el !!! astept propuneri de la cei ce cred eu ca ar veni la plimbarica: jhon, CrashTestPilot, phantom21042003, Yaman, snowstorm, krupp, claudiu_suzuki...si restul cine mai vrea Pentru o plimbarica zilele astea cat e vremea cat de cat, ok.... Varianta mea, un traseu facut de niste prieteni unde nu am putut merge si as vrea: Bucuresti - Cheile Dobrogei - Cetatea Histria - Navodari - Bucuresti Ouch... asta doare As vrea si eu dar sincer e pneumonie & reumatism curat tentativa si nici bateria mea nu ma ajuta! Insa tot as vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) cu mare drag as veni, dar ma duc sa-mi vad odorul refacut si relustruit-gata de drum, in Timisoara si sa stabilesc cum il aduc in Bucuresti. aa chiar asa, am uitat Well atunci drum bun si sa il aduci repede acasa! <small>--- Mesaj completat în 18 Dec 2007 12:37 -------------</small><br/> Gata, am stabilit! fata cu initiativa nu gluma ziua plecarii: Vineri traseu: Bucuresti - Cheile Dobrogei - Cetatea Histria - Bucuresti. ( Bucuresti - A2 - Fetesti - Cernavoda (1) - Medgidia - (aici se iese de pe drum national si se intra pe o sosea mai proasta) - cuza voda - nicolae balcescu - tirgusor - cheile dobrogei - Histria ) ora intalnirii: 8.30 ora plecarii: 9 locul adunarii: Academia Militara, in fata la statuie. vremea: Vineri 21.12.2007 Bucuresti Timp Frumos / Soare, Max: 3° / Min: -5°, Pitesti: Timp Frumos / Soare Max: 6° / Min: -4° Navodari: Soare Max: 6° / Min: -3° pana acum: Raven, Jhon, Yaman, legnakrad, Catalina, Piratul, CrashTestPilot date de contact: idul meu raven30hell sau 0731816622 Editat Decembrie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motofum Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 in principiu puteti conta si pe mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 foarte interesant traseul, dar cam lung pt periaoda asta, mai ales ca nici temperatura nu e prea generoasa in principiu incercam sa ajungem si noi (eu si pasagera ) dar nu cred ca facem toata cursa, e lunga si ziua scurta.... si stiu cum e sa mergi iarna la lasarea intunericului te cam checii de frig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 (editat) nu e obligatoriu tot traseul! eu doar vreau sa mobilizez oamenii, ca altfel raman vorbe in vant. Mergem cat decidem toti, nu cat vreau eu! pana acum: Raven, Jhon, Yaman, legnakrad, Catalina, Piratul, CrashTestPilot, Motofum, alllec + pasagera. Editat Decembrie 18, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ce bine ca e frig si soare .. sambata la munte cu placa pe partie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ce bine ca e frig si soare .. sambata la munte cu placa pe partie In bikers v-am zis ca vin si eu, dar din pacate am alte treburi mai importante (surpriza pt copii nevoiasi) asa ca va trebui sa zic pas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 da stiu sigur ca nu sinteti zdraveni frate, vb lui Adi,e boala sigura,oricum sa aveti grija draq cum mergeti tot sifonieru pe voi asta e clar si celebrul ASFALT USCAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 multumim, dar deja m-am saturat de faza ca nu suntem zdraveni... - echipament de iarna - asfalt uscat - grade cu + nu inteleg unde e problema...in fine. fa-ti odata motorul ala si ai sa vii si tu asa ca shhh! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 yo azi am iesit un pic asa sa bag benzina sa mai fac niste cumparaturi motoristice .....placute , SEMNALEEEEEEEEE (mama ce semnale mi-am tras) leviere chestii SI NU e de mers cu motoru deloc ....pe bulevardele mari e ok cat de cat dar pe stradute ai pus-o ....era s-o culc de vreo 7 ori ........rabdare mai copchiii rabdaree ! AM zis ca mi-am luat semnale ? Mama ce semnale frumoase mi-am tras imi vine sa le phot ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 sal nu vreu sa descurajez pe nimeni insa vremea prezentata luni/marti/miercuri pentru vineri se schimba in prop de 70 -80% plecarea f devreme e destul de nasoala merg zilnic in afara bucurestiului ajung la job "facand centura" de avantaje si dezavantaje si cum iesi din bucale unde nu mai sunt tevi sub asfalt e polei de nota 10 si mazga drumurile care nu sunt circulate sunt pline de portiuni de gheata si zapada deci ......... unde si cand.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 whatever, cine vrea vine, cine nu treaba lor...eu nu oblig pe nimeni si de sfaturi sunt satula. cat priveste ora de plecare e oricum de forma pt ca o sa se mai intarzie, apoi pana iesim din bucuresti...eu cred ca e foarte ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Tzurtzuri la nas placuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Tzurtzuri la nas placuti idem frate........"Tzurtzuri la nas placuti " si asfalt cat mai uscat....va pupa NeBuN@Ke :*, ps. : eu imi bag moto in service in seara asta, si o mai scot tocmai la primavara...eu gata sunt pa...hibernareeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 lasa tzurtzurii si frigu ca mai rezisti , io sper sa o tineti pe 2 roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Decembrie 18, 2007 Autor Share Postat Decembrie 18, 2007 bai everybody care participa la revelion vreau saptamana asta cate 500.000 vechi. nu am net acasa asa ca tre sa ma cautati la telefon. in principiu weekendu asta adunare generala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 chiar ar fi necesara o adunare serioasa pt discutii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ca cealalta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 NU, eu zisei una SERIOASA! si mai devreme ca sa avem cu totii timp si sa vina majoritatea, nu doar 2-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 NU, eu zisei una SERIOASA! si mai devreme ca sa avem cu totii timp si sa vina majoritatea, nu doar 2-3 eu am sa fiu deja un timisoara weekendul asta asa ca as fi recunoscator daca imi da si mie careva un beep sa ma anunte ce s-a hotarat cu plecarea de revelion. 0723293773 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ca sa te dai cu motorul pe vremea asta inseamna ca ori n-ai masina ,ori sa fii tampit la cap ,ori incepator ... chiar si asfaltul curat va poate pacali deoarece reduce cu mult aderenta din cauza temperaturii scazute. + ca intra si sanatatea voastra la mijloc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 ce tin oamenii astia la sanatatea noastra nu mai puteti, asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate