noro Postat Septembrie 3, 2007 Autor Share Postat Septembrie 3, 2007 si iata ca a fost iarasi frumos....ne-am strans si ceva mai multi...parca 14 mobre ...am reluat drumu spre snagov si dupa aceea cei ramasi pana la ore mai tarzii.. un drum pe la insula de pe lacul morii iata si niste poze...fotografu cam varza adik eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 cu adevarat frumos... tare ideea cu insula aia ...pacat ca n-aveam toba galagioasa...sa se auda bine sub harpa aia ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 si iata ca a fost iarasi frumos....ne-am strans si ceva mai multi...parca 14 mobre ...am reluat drumu spre snagov si dupa aceea cei ramasi pana la ore mai tarzii.. un drum pe la insula de pe lacul morii iata si niste poze...fotografu cam varza adik eu Sal, Adevarat frumos....dar de unde putem face rost de toate pozele facute ieri, atat de tine cat si de tipul....parca ii spunea "balu" ..... Multumesc si sper sa ne vedem in curand. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 Subscriu si eu. Foarte tare iesirea, deja a ajuns o obisnuita, s'a format o gasca faina, si mai vrem iesiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 chiar asa ..vrem iesiri...chiar dc eu am cam chiulit in ultima vreme dc va arde de o plimbare dati si voi un msj: septimiu_21 asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 ca tot vreti iesiri..ne vedem in seara asta la Arc la ora 21:30. sa nu intarziati!! daca e ceva sunati la tel: 0723192095 v-am pupat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike1981 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 ca tot vreti iesiri..ne vedem in seara asta la Arc la ora 21:30. sa nu intarziati!! daca e ceva sunati la tel: 0723192095 v-am pupat Sal. In seara asta nu cre k pot, dar saptamana asta chiar vreau sa iesim. Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Angel Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 foartee tare plimbarea de aseara ..... mancare excelenta ....la Belciugatele .... ( stim noi pe unii cu stomacu lipit de sira spinarii ), iar ordinea din mers suntem za best da wtf ...a iesit misto zic yo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu_21 Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 speram sa tina vremea cu noi spre sfr saptamanii ....eu ma bag la ceea ce s a vorbit:)) iar aseara ....super.....best of.. totul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 Vremea se pare ca o sa tina cu noi s-au anuntat conditii minime de ploaie! Si pt cei care nu stiu despre ce e vorba.... Weekendul acesta plecam la munte Traseu: Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Cainenii Mici (250km). Locatia ca si traseul e super. Cazarea va fi intr-o casa pe care am rezervat-o deja si va costa aprox 5ron de pers.Atentie! Ar fi bine sa aveti saci de dormit la voi sau o patura ceva...nush cum e cu paturile si s-a cam anuntat lume Plecareava fi sambata ora 9:00 de la un peco din militari, inainte de iesirea pe autostrada,va zic exact vineri.Oricum ne intalnim la 8:30. Ne vom intoarce duminica. ora-unknown(se va stabili de comun-acord) Si ca un impuls...ganditi-va ca se cam termina sezonul si nu se stie cand mai apucati sa faceti vreo iesire mai mare! Am cam ramas in pana de inspiratie acum asa ca pentru mai multe detalii contactati-ma pe mess: andreigogiu P.S: Invitatia este si pt cei care nu ma cunosc, asa ca daca exista amatori....Unde-s multi placerea creste! Asfalt uscat si rezervoare pline! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 bilute mi-e foame!!!!!Gasim la munte ceva de haleala ca sa stiu daca merg???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Prezent ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 5, 2007 Autor Share Postat Septembrie 5, 2007 bilute mi-e foame!!!!!Gasim la munte ceva de haleala ca sa stiu daca merg???? sa stii daca mergi deja ai anutat la munca ca ti-a murit si a 6 a bunica si inca esti in dubii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 BHA care a zis prezent acu il i-a mama lu proces verbal daca da inapoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 KVL , fratioru, vezi ca eu sunt ala de te saluta de la pizzerie cand te'am sunat si te zgariai pe ochi. Daca nu vii , iar te sunam sa ne plangi la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 sa stii daca mergi deja ai anutat la munca ca ti-a murit si a 6 a bunica si inca esti in dubii Poi ce vrei mha noro am rezolvat-o cu munca dar daca nu o rezolv si cu mancare ma oftic.Ca aseara la Pui masii de Urs am mancat cea mai proasta pizza.Cred ca puiu ala de l-au pus pe ea era mort de moarte naturala sau otravit ca avea un gust.bleahhhhh!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Poi ce vrei mha noro am rezolvat-o cu munca dar daca nu o rezolv si cu mancare ma oftic.Ca aseara la Pui masii de Urs am mancat cea mai proasta pizza.Cred ca puiu ala de l-au pus pe ea era mort de moarte naturala sau otravit ca avea un gust.bleahhhhh!!!!!!!!!! era din fleica de meduza carnea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Cine are posibilitatea dintre cei ce merg sambata sa i-a un pasager.Un motorist care din pacate nu ne poate incanta cu prezenta motorului sai deoarece este in "operatie". --- Mesaj completat în 05 Sep 2007 23:57 ------------- era din fleica de meduza carnea.... Baga ID de mess blue ca nu te am in lista si ma apuca foame de nervi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KVL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 cred ca nimerim de un gratar ceva pe acolo, facem noi o skema si mancam ceva bun...eu ma bag, mi-a placut plimbarea de acum 2 seri... U ai pomenit de gratar u te ocupi de el:D:D:D!!! --- Mesaj completat în 06 Sep 2007 00:07 -------------Fludor da-mi si mie ID de mess pls! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SiLLenT Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 kvl...in legatua q "PIZZA" aia... era km din cauciuc de R1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 deh fratilor, daca nu v-ati luat "Pui a la bunica" cum am luat eu.....al meu a fost gustos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rhadoo Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Pana la urma de unde se pleaca maine, si de la ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 (editat) se pleaca sambata la ora 9:00 (dimineata) de la un peco dinainte de autostrada, numa ca nu stiu deocamdata ce peco sunt pe acolo ca sa va zic, daca stiti vreunu dati-mi o idee Editat Septembrie 6, 2007 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 frumos sa mergeti sambata, pacat ca nu cred ca pot sa vin, dar nu sti de unde sare iepuroaica, mai vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Gata! S-a stabilit! Ne intalnim sambata la 9:00 la ultimul Petrom de pe partea drepata din Militari inainte de iesirea pe autostrada. Sa nu intarziati! Luati-va haine groase, si de ploaie. Vom pleca la ora 9:30 fix! Pana atunci, alimentare, stabilirea regulilor de drum etc... Va astept cat mai multi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate