NeBuN@Ke Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) apropo...se apropie sezonu...iata vremea de la mare de azi si scuzati expresia fetei...eram cam adormit scuza-ma dar nu ma pot abtine....... Editat Ianuarie 25, 2008 de NeBuN@Ke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) scuza-ma dar nu ma pot abtine....... hai ma...ca era frumusel. P.S. je l-a vazut live Editat Ianuarie 25, 2008 de micisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 sa inteleg ca nu vorbiti de mine NU RECUNOSC NIMIK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 bai mohicanule, mancare la pisiiiiiicaaaaaaa!!! si ne-om vedea diseara si-n pow. Miki, sa nu lipsesti ca te ia mama dreacu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 buei, adica voi va plimbati pe la mare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 Iar beti, ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 25, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2008 de ce nu? tie nu iti place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 de ce nu? tie nu iti place? Intrebam si io cu gandul ca poate ma aproba cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salut. E o sambata frumoasa.Vreun noob sau vreun doritor de iesit cu moto prin poli sau in capat pe blvd Timisoara? Mai exersam .PM me P.S La ora 15-15.30 maxim, am iesit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Salut. E o sambata frumoasa.Vreun noob sau vreun doritor de iesit cu moto prin poli sau in capat pe blvd Timisoara? Mai exersam .PM me P.S La ora 15-15.30 maxim, am iesit. aproximativ peste vreo 2 saptamani, cand o scot din service... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Sal all a venit azi noul motor. am mers usor sa avem grija ca nu pateste nimic --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 21:21 -------------Sal all a venit azi noul motor. am mers usor sa avem grija ca nu pateste nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Aoleu.... Mai ce sa zic... MARE GRIJA!! la cat esti de nebun...Multi km fara incidente, prosti si drumuri proaste. Sa ai grija de tine si felicitari pt noul motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Sal all a venit azi noul motor am mers usor sa avem grija ca nu pateste nimic --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 21:45 ------------- Aoleu.... Mai ce sa zic... MARE GRIJA!! la cat esti de nebun...Multi km fara incidente, prosti si drumuri proaste. Sa ai grija de tine si felicitari pt noul motor! merci mult! Sper sa ii am alaturi de prieteni si de cei dragi nevedem cu totii la ziua lui dezu si a lui jonny nu cred ca am cum sa lipsesc Editat Ianuarie 26, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 bravo frate. pai da. exact peste o sapt ... ne inecam in bere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 bravo frate. pai da. exact peste o sapt ... ne inecam in bere. Sarbatoritii nu au voie sa bea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Sarbatoritii nu au voie sa bea. ceeeee???? oricum nu beau mult... ce ai cu mn??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 yey am facut rost de bani!! saptamana asta cred ca inmatriculez motorul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Ianuarie 27, 2008 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2008 Sal all a venit azi noul motor. am mers usor sa avem grija ca nu pateste nimic felicitari si grija mare! e frumos foc Sarbatoritii nu au voie sa bea. hai ca asta-i buna! yey am facut rost de bani!! saptamana asta cred ca inmatriculez motorul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 azi am iesit cu jonny si cu dragos la o plimbarica mica se pare ca vremea e f buna de plimbare maine o sa ma duc cu el la facultate. voi ....nu iesiti deloc? deja a inceput sezonul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 sa o stapanesti sanatos mane pe mini busa sa ai parte de ea,multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 (editat) voi ....nu iesiti deloc? deja a inceput sezonul! mda sambata si duminica se putea considera ca a inceput sezonul , dar tinand cont de faptul ca azi ninge.... Editat Ianuarie 28, 2008 de micisoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKWraith Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 voi ....nu iesiti deloc? deja a inceput sezonul! mda sambata si duminica se putea considera ca a inceput sezonul , dar tinand cont de faptul ca azi ninge.... Bre Micisoaro, io m-am dat azi! Ce-i drept, nu cu fiarele mele , Da' cu Iju' unui pretin, asa, de proba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 ce e buei cu ninsoarea??? pe la 3 am iesit la plimbare ...... si la dreaq, a trebuit sa las gajica la reprezentanta .. se aude ceva ciudat la motor (engine). apoi .... cand o iau rup drumurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 cine stie stie! astaseara dr taberei nu a dormit numai eu cu horica stim de ce pana iti pui tu esapamentul poate reusesc sa imi iau eu unul sportiv pt a mea cine vrea sa mai iasa cu noi sa intrebe pe mess cand si cum, seara e superb!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Ianuarie 28, 2008 Share Postat Ianuarie 28, 2008 da ma a fost chiar bine,maine cineva la arc???dam o tura prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate