Sari la conținut

Pt Cine Are Chef De Plimbari Si Nu Are Cu Cine....

noro
 Share

Postări Recomandate

Ooooo da,si-l dau pe-o roata,cum a facut si el cu mine :lol:

pai cred ca acu te da mai usor pe o roata daca-l lasi in spate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

alex, felicitari pt permis. ma plimbi si pe mine???? caci pana recuperez eu permisul .... sunt pasager profesionist, nu te deranjes si nu ma misc + ca ma las super bine pe curbe :lol:

Link spre comentariu

alex, felicitari pt permis. ma plimbi si pe mine???? caci pana recuperez eu permisul .... sunt pasager profesionist, nu te deranjes si nu ma misc + ca ma las super bine pe curbe :lol:

te plimb,cum sa nu te plimb,tocmai pe tine ? :lol:

Link spre comentariu

salut , mi-am luat si eu permisul :lol: si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai :lol: , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele :(

Link spre comentariu

Eu nu ma pricep la mobre dar poti incerca pe bikeshop.ro . Acolo sunt anunturi cu vanzari de motoare de toate tipurile...

Felicitari pentru plastic si asfalt uscat!

Link spre comentariu

Eu nu ma pricep la mobre dar poti incerca pe bikeshop.ro . Acolo sunt anunturi cu vanzari de motoare de toate tipurile...

Felicitari pentru plastic si asfalt uscat!

k. dar vreau sa ma ajute cineva care cunoaste . pt ca asta era ideea sa ma ajute sa cumpar unu , eu nu ma pricep.

Link spre comentariu

pina la urma, "ce facem in we?". Cu Nebunake, cel putin ce stiu eu, a ramas ca 's-ar putea' sa facem duminica un gratar acolo. Ok totusi, ce facem? Veniti cu idei. Vremea e destul de frumoasa. Unde punem de un gratar?

Link spre comentariu

pina la urma, "ce facem in we?". Cu Nebunake, cel putin ce stiu eu, a ramas ca 's-ar putea' sa facem duminica un gratar acolo. Ok totusi, ce facem? Veniti cu idei. Vremea e destul de frumoasa. Unde punem de un gratar?

daca vreti mergem la un gratar la lacul snagov duminica.. noi ne intalnim in jurul ore 9 30 la rondul de la maior coravu

Link spre comentariu

Gratar duminica ok?sa vin si io cu voi,ca azi is la munca :(

:lol: :lol:

salut , mi-am luat si eu permisul :( si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai :blbl: , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele :D

Felicitari!!! Sa ai grija de el !

Link spre comentariu

salut , mi-am luat si eu permisul :cheers: si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai :P , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele :angry:

ai dat pe 21 in ilioara? :D

Link spre comentariu

bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? :cheers:

prin parc, cu caruciorul si plodul vecinei =)) ca vecina e cu alt vecin se plimba cu mobra... era randul lui saptamana asta =))

Link spre comentariu

bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? :crack:

peste tot.de obicei sunt cand e noro in buc.momentan nu e.

Da dc stai sa mai frunzaresti forumul,ai sa gasesti plimbari peste tot

Link spre comentariu