ser79ban Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 Ooooo da,si-l dau pe-o roata,cum a facut si el cu mine pai cred ca acu te da mai usor pe o roata daca-l lasi in spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 pai cred ca acu te da mai usor pe o roata daca-l lasi in spate. sa stii ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lady_crazy Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 sorry, am intrat cam tarziu dar vreau sa te felicit !!!!!!! o veste foarte buna!!! felicitari si sa fie poate un baiat...asa , felicitari sa jucam la botez ! pup you! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 va salut, daca iesiti ma bag si eu...orunde, oricand (aproape ) dati-mi un semn si acolo sunt : is mess andrei_teleleu Asfalt uscat....si ne vedem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micisoara Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 Dupa cum stiti unii, sambata se pleaca la bulgari undeva in jur de ora 14, care vreti sa mergeti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 nebunake asteptam detalii in legatura cu ora si data plecarii.. daca se mai tine ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 salutare, am vb cu nebunake acum si mi-a zis sa va transmit ca nu se ma tine nimic din cauza vremii (pe la el la tzara a dat grindina and things) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 salutare, am vb cu nebunake acum si mi-a zis sa va transmit ca nu se ma tine nimic din cauza vremii (pe la el la tzara a dat grindina and things) Multumim,da de ce nu ne-a zis el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 alex, felicitari pt permis. ma plimbi si pe mine???? caci pana recuperez eu permisul .... sunt pasager profesionist, nu te deranjes si nu ma misc + ca ma las super bine pe curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 23, 2008 Share Postat Mai 23, 2008 alex, felicitari pt permis. ma plimbi si pe mine???? caci pana recuperez eu permisul .... sunt pasager profesionist, nu te deranjes si nu ma misc + ca ma las super bine pe curbe te plimb,cum sa nu te plimb,tocmai pe tine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lambrini Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 salut , mi-am luat si eu permisul si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Eu nu ma pricep la mobre dar poti incerca pe bikeshop.ro . Acolo sunt anunturi cu vanzari de motoare de toate tipurile... Felicitari pentru plastic si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lambrini Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Eu nu ma pricep la mobre dar poti incerca pe bikeshop.ro . Acolo sunt anunturi cu vanzari de motoare de toate tipurile...Felicitari pentru plastic si asfalt uscat! k. dar vreau sa ma ajute cineva care cunoaste . pt ca asta era ideea sa ma ajute sa cumpar unu , eu nu ma pricep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 ai un pic de rabdare, cineva sigur te va ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pina la urma, "ce facem in we?". Cu Nebunake, cel putin ce stiu eu, a ramas ca 's-ar putea' sa facem duminica un gratar acolo. Ok totusi, ce facem? Veniti cu idei. Vremea e destul de frumoasa. Unde punem de un gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hofu Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pina la urma, "ce facem in we?". Cu Nebunake, cel putin ce stiu eu, a ramas ca 's-ar putea' sa facem duminica un gratar acolo. Ok totusi, ce facem? Veniti cu idei. Vremea e destul de frumoasa. Unde punem de un gratar? daca vreti mergem la un gratar la lacul snagov duminica.. noi ne intalnim in jurul ore 9 30 la rondul de la maior coravu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 Ask prodigy, vezi pe topicu de militari, ca el a propus un gratar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 pina la urma, "ce facem in we?". Cu Nebunake, cel putin ce stiu eu, a ramas ca 's-ar putea' sa facem duminica un gratar acolo. Ok totusi, ce facem? Veniti cu idei. Vremea e destul de frumoasa. Unde punem de un gratar? Gratar duminica ok?sa vin si io cu voi,ca azi is la munca salut , mi-am luat si eu permisul si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele Felicitari!!! Sa ai grija de el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 k. dar vreau sa ma ajute cineva care cunoaste . pt ca asta era ideea sa ma ajute sa cumpar unu , eu nu ma pricep. u vrei ktm lc4 la 1500e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 24, 2008 Share Postat Mai 24, 2008 salut , mi-am luat si eu permisul si acu' sa-mi iau si motor, poate ma ajutati , de inceput vreau ceva enduro ktm L 4timpi , ca la cum arata bucurestiu' sa invat sa merg mai intai , care ma ajuta sa gasesc si eu un motor bun ceva pana 1500E ca la inceput ma gandesc ca o sa mai o lovesc ,julesc si altele ai dat pe 21 in ilioara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 ai dat pe 21 in ilioara? Eu am dat pe 21 la ilioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 Eu am dat pe 21 la ilioara erm pai suntem colegi ) de promotie ca sa zic asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 (editat) bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? Editat Mai 27, 2008 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kawalin Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? prin parc, cu caruciorul si plodul vecinei =)) ca vecina e cu alt vecin se plimba cu mobra... era randul lui saptamana asta =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 27, 2008 Share Postat Mai 27, 2008 bai ce tread e astA?.. ca pana acu am vazut numa poze cu mobre stricate, magazii in flacari, oameni in curu gol, matrimoniale .. unde's plimbarile? peste tot.de obicei sunt cand e noro in buc.momentan nu e. Da dc stai sa mai frunzaresti forumul,ai sa gasesti plimbari peste tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate