Vizitator Adrian Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 care aveti bani puteti investi intr-o fata completa de 954 (furca usd, discuri de 330mm, etrieri, juguri, semighidoane,pompa frana,etc).Bine,multi s-ar putea sa strambe din nas la semighidoanele de 954,pt ca ele confera o pozitie mai sport decat pe VTR...dar asta se rezolva usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 19, 2013 Share Postat Octombrie 19, 2013 Bai , nu ştiu neapărat dacă asta e o investitie calumea, dacă vrei ceva mai calumea, iei altceva, suspensiile de pe VTR sunt mai mult decât decente pentru ceea ce oferă motocica, next level ar fi SP1 sau RSV şi, de ce nu, SV1000. Adică, VTR-ul oferă câte puţin din toate, dacă vrei ceva mai mult şi nu te mulţumeşti cu ce ai, e cazul să schimbi motocicleta. Oricât ai încerca să o îmbunătăţeşte, e totuşi o motocicleta limitată. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 Da, furca de pe VTR e reglabila. (stock e cam moale,iar frana e mai slaba decat la concurenta). Dupa VTR ,vine SV1000 (care e si pe injectie). Ambele sunt aceeasi categorie: sport touring. Abia dupa vine RSV / SP1&2 . Daca vrei sa te dai pe pista, VTR e limitat........Daca nu vrei asta,nu prea vad la ce te-ar limita un VTR Mie mi s-a parut arhisuficient... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Octombrie 20, 2013 Share Postat Octombrie 20, 2013 eu o vreau sa mearga ceas de mers o merg numai pe sosea, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 21, 2013 Share Postat Octombrie 21, 2013 Pai asta am incercat sa zic si eu, pentru un mers decent stradal, e mai mult decat ok. Daca vrei performante si alte nebunii, n-are rost sa incerci sa o imbunatatesti, ci mai bine o schimbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Acum 20 min am ajuns acasa de la o tura cu o jucarie de asta, nebunie curata. Imi pare rau ca mi-am luat F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 He he he Sa vezi ce frumos e dimineata pe frig, ce placut joaca spatele pe asfaltul rece! Am mers mai acum o luna cu un 4L de 600... Nu simteam nimic iar la frana de motor era lipsa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 Cum am zis, a mea era cea mai smechera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 22, 2013 Share Postat Octombrie 22, 2013 (editat) Cum am zis, a mea era cea mai smechera Ce zici tu ma acolo? Editat Octombrie 22, 2013 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_marian61 Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 dk tot e concurs de frumusete zic sa ma mandresc si eu cu ea:)) am si o intrebare la voi: ce fel de antigel folositi? m-am uitat in vasul de expansiune si am vazut k e verzui asa la culoare.ca cel de renault... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Mihai_marian: al catelea proprietar esti? ca am vazut mobra asta de nu stiu cate ori la vanzare ,si chiar la un pret foarte mic, ma intrebam daca are vreo hiba. Pt ca are multe modificari pe ea care nu justificau acel pret mic Parbriz, belly pan, farul, tobele carbon, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_marian61 Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 mobra o am din februarie.pot sa-ti spun k merge beton si pana acum nu am avut absolut nicio pb cu ea...pe carte sunt 3 proprietari.primul care a adus-o de afara a tinut-o o luna,dupa care a vandut-o unui baiat din buc,care a tinut-o 3 ani,apoi am cumparat-o eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 De unde si accesoriile - timp de 3 ani ai tot felul de idei si cu 300 de euro ii imbunatatesti semnificativ aspectul. Mi-am comandat si eu acum parbriz db fumuriu, semnale, manete scurte si mansoane. De cand i-am pus stickerele pe jante i s-a schimbat in bine aspectul. Apoi capacul monopost plus aripiuoara de la roata spate... Incet incet se aduna lucrurile si investesti intr-un fier, ti-l faci asa cum vrei, iar apoi cand vinzi nu te mai intereseaza, duca-se... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_marian61 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Metal Heart vreau si yo stikere pt jante dar exact k ale tale cu VTR:D unde gasesc? si legat de intrebarea mea cu antigelul?e ok sa-i pun dala verde k la renault? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Uite asta-i baiatul care mi-a facut stickerele pentru jante. /index.php?/user/32310-hondafan/ Livrate frumos prin posta, facute la ce culoare am vrut eu. La tine cred ca ar arata frumos pe alb. Antigel poti pune de care vrei tu cu conditia sa fie cu specificatie G12 - si cred ca ar fi ok sa-l diluezi cu apa distilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Antigelul si apa distilata se pun in proportie de 50% - 50% sau poti lua lichid de racire gata facut (amestecat) dar e mai scump.vezi in specificatii la mobra/ carte, cati L intra. Vreo 2L si ceva cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Dragi colegi, Mi-am schimbat intinzatoarele de la distributie, nu se mai aude nici un zgomot, toarce foarte frumos mtorisca.Nu va mai spun cat a costat, oricum rezultatul e foarte bun Drum bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Ba spune Cat au costat, daca sunt manuale sau standard, de unde le-ai luat, cat a fost manopera... De ce faci din asta un secret?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Cam chain / Lantul de distributie: 68 eur (1 bucata) Cam Chain Tensioner / intinzatorul : 48 eur (1 bucata) n-am gasit si patinele, cautati voi. le puteti da un mail cu shippingul. Stiu ca am facut un schimb de mailuri cu ei (pe vremea cand aveam VTR ul) si fac si shipping in RO Si mai sunt si alte site-uri.... Ce va sparge la distributie nu e pretul la piese, ci manopera. Acu nu cred ca se baga fiecare sa-si rezolve singur distributia.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i_alex Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 SalutareAm schimbat numai intinzatoarele, fara patine si lant. Am pus intinzatoare automate de origine.Piesele+manopera=700RON. Mi le-a adus si montat un prieten al celui de la care am cumparat motocicleta care aparent a lucrat la reprezentanta Honda inainte ca aceasta sa se desfiinteze si care acum are, sau este asociat la un alt service pe la Trapezului.Montajul a fost OK si zgomotul a disparut.In alta ordine de idei nu este foarte complicat sa schimbi chiar intreaga distributie. Conditiile de baza sunt spatiul si sculele potrivite, apoi putina indemanare si bineinteles cateva informatii esentiale din manualul de reparatii care de cele mai multe ori este ignorat.Hai ca mai tine putin si vremea A, si bineinteles, sa ai timp, rabdare, si sa nu te grabesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Decembrie 13, 2013 Share Postat Decembrie 13, 2013 cam cat costa un kit ambreiaj pt VTR1000F '97? a schimbat/stie careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 Man, din ce stiu eu se cam invarte in jurul a 150 E. Placutele de ambreiaj sunt cam 60 de lire, garniturile pentru cilindrul de ambreiaj sunt cam 20 si arcurile vreo 15. Total: 95 lire. Pe ebay.co.uk. La care mai adaugi transportul. Fa-i o intrebare lui Ottoman, ca si eu l-am tot pus sa-mi caute preturi pentru diverse la motocicleta si cred ca-ti gaseste repede un kit bun. Acum am inteles ca au si ceva reduceri. Apoi te mai interesezi si prin alte parti, ca nah, acum e sezon mort, nu stii de unde sare iepurele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 eu pot sa-ti ofer kit ambreaj la 180 lei second hand, sau cum tot cu oala la 300 lei. si alte piese disponibile pe stoc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 sal'tare. Mersi pt infos, pe la 150EUR gasisem si eu pe net. As vrea sa pun nou cand o fi, deocamdata doar ma interesez sa vad ce bujet aloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 21, 2013 Share Postat Decembrie 21, 2013 Eu pana-n primavara vreau sa iau capacul de la motor de pe dreapta, ala de la ambreiaj. E destul de polizat si transpira destul de mult ulei pe acolo. Nou, din pacate, e prohibitiv ca pret (undeva la 230E) asa ca o sa strang ceva banuti dupa sarbatori si o sa caut unul la SH. Vreau sa-i pun si furtunase metalice la frane. Ar trebui sa imi vina si acccesoriile comandate (parbriz, manete, mansoane, semnale, capete de ghidon). Ar mai fi pe lista de cumparaturi un undertrail si un stop din ala pe led cu semnale integrate. Vedem Si crema cremelor (ca tot e polizata pe toate partile si carenele sunt lipite si paralipite) - un set de carene Repsol Replica de pe ebay. Dar asta mai incolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate