Stephon Postat August 14, 2007 Autor Share Postat August 14, 2007 pai...haide sa facem o comparatie: stai sa dai cu batul in balta...SPERAND sa prinzi ceva VS. stai la Breaza o saptamana...unde..."prinzi" sigur betie...mancare...si...relaxare! tough choice Johnny! manca-te-ar tantarii in Delta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Bine, m-ai convins Tocmai am aflat ca vineri trebuie sa eliberam pensiunea, asa ca vineri mai pe seara ajungem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koana Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Daca tot ai facut invitatia si pt. cei care nu au servit anul trecut , si daca tot e atat de tentanta incat parca nu poti sa-i zici NU , unde putem afla detalii despre locatie (cum se ajunge acolo)? Nici nu te mai intreb daca putem veni , ca ti-a scapat porumbelul. Ai lansat invitatia.Chiar vrem sa venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Salutare tuturor! @ Stephon: Cred ca este o idee excelenta sa existe o urna pentru Meda si cred ca o mare parte din cei prezenti vor dona daca nu au facut-o deja. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 nea stephoane din criza de doua rotzi (multumiri conservarei) se pare ca voi apela la cele ale CFR. se primeste? (promit ca vin cu niste licori bachice pe post de mita la intrare) Eu...impreuna cu tatal meu adica..."clubul" tatal & fiul...va invitam in perioada 31 august - 2 septembrie la Breaza Bikers Fest 2007, editia a 2-a! Atentie...aceasta nu se vrea o intrunire CI...o INTALNIRE intre prieteni motociclisti! Cei care au fost anul trecut, sunt rugati sa isi spuna parerea(fie buna...fie rea) despre aceasta intalnire! Cei care nu au fost, sunt invitati sa petreaca un weekend linistit, relaxandu-se intr-un decor si intr-o atmosfera de basm! Stiu ca o sa vi se para(celor care nu ati fost anul trecut) imposibil sa va relaxati la o intalnire de motociclisti, dar...va asigur ca asta o sa se intample! haideti sa ne reamintim putin de anul trecut: /index.php?...8262&st=240 /index.php?showtopic=61833 Deci: Locatie: Breaza, Plaiul Talii Data: 31 august - 2 septembrie Scop: Distractie Sa le spunem...facilitati: - Cabine de dus...rece! - W.C.-uri ecologice(cele mai ecologice, adica...de campanie) - drumul pana la locatie...a fost asfaltat in totalitate, asta incluzand celebrele curbe cu piatra cubica! - paza asigurata de politia comunitara(nu ca ar trebui paza) - locuri de campare - cazare se va putea face si la pensiunile din zona sau din oras(voi reveni cu numere de telefon unde se vor putea face rezervari) Si acum...ce ne intereseaza cel mai mult: - 1000 de sarmale(de fapt...sarmalele au reprezentat atractia principala de anul trecut ) - veti fi intampinati la sosire cu tuica, branza de oaie si sunca - pastrama de oaie, bulz....preparate...ca la munte - bere, vin, tuica...DIN BELSUG - o multime de CONCURSURI premiate pe masura - premiu pt. primul sosit si...pt. cel care a parcurs cea mai mare distanta pt. a ajunge la Breaza - FOC DE TABARA - CONCERT....CELEBRA FORMATIE...MP3 - si nu in ultimul rand....PARADAAAAAAAAAA Fata de anul trecut...au mai fost aduse imbunatatiri locatiei, adica...terenul a fost nivelat si au fost scosi bolovanii de la intrare! Daca am omis ceva...voi reveni! I'LL BE BACK!!! Pe aceasta cale...tin sa multumesc si baietilor de la SilverPistons care m-au ajutat anul trecut si...care sper sa ma sustina si anul asta!(de fapt...sunt sigur ca ma vor sustine) VA ASPTEPTAM CU MIC CU MARE, CU MICA CU MARE, CU MIC CU BERE, CU....CE VRETI VOI! NOI...VA ASTEPTAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoneS Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Stefoane ...mare om mare caracter Dupa cum spunea Placebo , o sa venim cat mai multi. Urna obligatoriu sa fie acolo ...super idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Daca tot ai facut invitatia si pt. cei care nu au servit anul trecut , si daca tot e atat de tentanta incat parca nu poti sa-i zici NU , unde putem afla detalii despre locatie (cum se ajunge acolo)? Nici nu te mai intreb daca putem veni , ca ti-a scapat porumbelul. Ai lansat invitatia.Chiar vrem sa venim. Sunteti bineveniti! Voi...banuiesc ca o sa veniti pe Pitesti - Targoviste! Ruta este Targoviste - Sinaia - Comarnic- Breaza!!!!!! Exact la iesire din Comarnic o sa fie preselectie pe dreapta pt. Breaza! Veti trece un pod peste Prahova si la aproximativ un km veti gasi indicator pe dreapta pt. locatie! VA ASTEPTAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Cum, mah? Doar 1.000 de sarmale? Vezi ca io is devorator de sarmale. La fel si Oana, asa ca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 e loc de newcomers ? daca da, clar tre sa se pluseze la sarmale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 deci... e clar ... bauta mare la Breaza.. din nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 pai...ne gandeam ca o sa fie cam multa lume, asa ca am zis...ce naiba: 1500 de sarmale!!! deci... e clar ... bauta mare la Breaza.. din nou ! Noooaaaaa!! Deloc e loc de newcomers ? daca da, clar tre sa se pluseze la sarmale Toata lumea este binevenita! in scurt timp o sa postez si numerele de telefon ale catorva pensiuni din zona! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Stephoane, hai las-o 'ncolo de bautura.. ia zii mai bine ... niste carti de citit faci rost ? ca in weekendu ala vreau sa ma "culturalizez" oleaca... aveti bliblioteca in Breaza ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Stephoane, hai las-o 'ncolo de bautura.. ia zii mai bine ... niste carti de citit faci rost ? ca in weekendu ala vreau sa ma "culturalizez" oleaca... aveti bliblioteca in Breaza ??? avem biblioteca, dar....de ce nu citesti mai bine...niste etichete de pe sticlele de alcool??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Stephon stie ce stie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 exista o problema cu cititu' etichetelor de pe sticle, las' ca stiu io... mereu le citesc, inteleg perfect ce scrie, dar dupa ce lecturez cu atentie, a doua zii se intampla mereu acelasi lucru.. uit cu desavarsire ce-am citit cu o zii inainte.. si tre sa repet operatiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kapno Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Poison si ce e rau in asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 can i? can i get drunk again? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retard_one Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Chiar, poti? /index.php?...t&id=113813 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Chiar, poti? /index.php?...t&id=113813 this is for me to find out and for you to see Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Chiar, poti?/index.php?...t&id=113813 :moto: LOLOI anul asta...iti punem si saltea relaxa....nu de alta, dar...sa nu te traga curentul dintre scandurile mesei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 (editat) :lol: LOLOI anul asta...iti punem si saltea relaxa....nu de alta, dar...sa nu te traga curentul dintre scandurile mesei! anu asta o sa ma ascund de poze, imi gasesc eu un loc de dormit... poate chiar la tine acasa sau in cort Editat August 15, 2007 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retard_one Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 anu asta o sa ma ascund de poze, imi gasesc eu un loc de dormit... poate chiar la tine acasa sau in cort Mai bine la Stef acasa. Numai sa aiba cine sa te tina in brate. Eh, gasesti tu ca esti baiat mare. Nu-i asa Stefane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 Mai bine la Stef acasa. Numai sa aiba cine sa te tina in brate. Eh, gasesti tu ca esti baiat mare. Nu-i asa Stefane? Mai este ceva de zis??? Am promis ca revin cu cateva numere de telefon ale pensiunilor disponibile: Pensiuni din apropierea intalnirii: Pensiunea Mioara: 0244/347000 Casa Tudor: 0244/346126 Pensiunea Speranta: 0744586707 Pensiuni din orasul Breaza: Pensiunea Alin: 0244/341805 0244/340721 Pensiunea Ianos: 0244/341321 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
futureboy Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) sper sa fie pe bune faza cu tzuica si sarmalele,ca asa s-au laudat si cei de la pitesti cu primire cu tzuica si nu am vazut decat o insigna, urat Editat August 18, 2007 de futureboy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumistef Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Chiar a fost urat la Pitesti. Nu ma asteptam.Pe langa faptul ca au fost destul de putini organizarea a lasat de dorit.Nu aveai unde sa stai la umbra si nu a meritat deplasarea pana acolo.La anul nu mai merg la Pitesti.Nu se merita la o astfel de organizare.La Breaza vin pentru prima data si sper sa fie altfel decat la Pitesti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate