Sari la conținut

Detinatorii De Aprilia


insider
 Share

Postări Recomandate

Am si eu o intrebare, si sper sa nu fiu iar judecat si inteles prost/gresit de unii.

 

De ce nu exista o rubrica si pt detinatorii de Aprilia.

 

Sunt inexistenti?

 

Inteleg ca Mv Agusta e ceva mai rar, dar Aprilia?

 

RSV, Tuono, nimic?

 

Ceva pareri din partea posesorilor etc...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Te intelegeam daca aveai Aprilia, dar cum la profilul tau(oricum nu scrie nimic) scrie ca nu ai motocicleta este corect sa presupun ca nu ai motoreta Aprilia. Nu ti se pare corect ca topicul asta sa fie inceput de un posesor de Aprilia ?

 

Si pt cultura ta generala posesorii de RSV si Tuono sunt cam la fel de rari ca si cei de MV Agusta, poate chiar mai rari in cazul Tuono.

 

Unei intrebari nepotrivite(sa nu zic altfel) se raspunde corespunzator.

 

Raspunde-mi la o intrebare:daca nu ai Aprilia, de ce te intereseaza raspunsul la intrebare ? Chiar daca vrei sa iti iei nu prea vad cum ai putea sa faci tu topicul asta. Hai, da-mi o solutie, ceva....shoooow me the moneeeey !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai o logica ingusta, dar in fine, sa nu o dam in jigniri si in din astea. Am specificat de la inceput ca n-am chef sa ma cert.

 

Daca tu esti atat de imatur sa pui accentul pe persoana care deschide threadul...n-am ce sa-ti spun.

 

Din parte mea poate sa-mi fie sters threadul si sa fie rescris de un posesor de Aprilia,sau de un moderator, sincer nu-mi pasa. Nu am 5 ani incat sa pun pret pe chestii stupide, de genu' asta.

 

Si mai ales pt ca nu am o Aprilia, ma intereseaza un thread de genul asta. Multe topicuri dedicate altor motociclete mi s-au parut foarte utile (parerile posesorilor etc).

Asta nu inseamna ca doresc eu sa-mi cumpar Aprilia,pur si simplu eram interesat de niste pareri mai avizate vis a vis de Aprilia.

 

Una e sa citesti un review pe net etc, alta e sa citesti parerile unor posesori.

 

Si ca fapt divers, refuz sa cred ca in Romania Aprilia e mai rara decat MV Agusta.

 

Dar asa e la noi, e mai usor sa dai in cap unei idei decat sa faci ceva constructiv.

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Observatie: deja din prima linie a postului tau iti dai singur seama ca nu e treaba ta sa creezi acest topic. Tu spui ca: sper sa nu fiu iar judecat si inteles prost/gresit de unii. inseamna ca s-a mai intamplat si in trecut si tind sa cred ca unii din cei ce te-au criticat au avut si dreptate si ina alte cazuri poate te-ai exprimat gresit. Topicul de fata se incadreaza in prima varianta.

 

Oricum este foarte logic: topicul se numeste Detinatori de Aprilia, tu nu te incadrezi si punct. Oare crezi ca posesorii de Aprilia sunt atat de incuiati sa nu-si poata creea si singuri un topic al lor ? Daca as avea Aprilia, sincer, m-as simti jignit.

 

Eu n-am spus ca Aprilia e mai rara decat Agusta, am zis de RSV si Tuono ca ar fi rare. Eu cred ca am vazut 3-4 RSV-uri si un singur Tuono si poate vreo 2-3 Aguste.

Cuprinzand toate modelele cred ca Aprilia este cea mai des intalnita marca moto pe strazi, dar fara alea 2 modele.

 

Oare sfaturile de pe diversele topicuri cu Aprilia nu sunt date de posesori de Aprilia ? Fii bun te rog si fa alt topic(cu intrebarile care te intereseaza) si hai sa inchidem cearta si topicul asta.

 

Si daca tot am ajuns aici ar fi interesant daca ti-ai completa profilul cu informatii minime(carnet moto din, anul nasterii...). Sa stie si interlocutorii tai cu cine vorbesc. De ce? Pentru ca asa este civilizat si corect.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce-ai scris...e pe langa subiect.

 

Vad ca insisti in faza proasta cu topicul.

Pe tine te intereseaza atat de tare cine a deschis THREADUL?

 

ESTI PENIBIL FRATE.

AM zis, STergeti dracului threadul si sa-l faca un DETINATOR de aprilia.

E o chestie super tampita, e de orgoliu? nu inteleg?

 

NU am pretentia sa fiu deschizator de threaduri,ce dracu? despre asta vorbim aici?

 

Esti de-a dreptul penibil.

 

Rog un moderator sa stearga threadul definitiv, vad ca nu am cu cine ma intelege.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si cam ce intrebari a pus el despre Aprilia ? A intrebat cumva ceva anume, ceva specific ? Ai o intrebare despre un model anume, o specificatie tehnica ceva, pune-o nene, nu te opreste nimeni si in mod sigur ti se va raspunde mai devreme sau mai tarziu. Sunt atatea intrebari si raspunsuri in acest sens.

 

Daca nu ai fost atent Emi, topicul lui Insider este o trimitere directa la cele 10-12 topicuri de la inceputul acestei pagini fiecare cu titlul "Detinatori de ceva". Cine scrie acolo este posesor de acel ceva, bineanteles cu ocazionalele intrebari ale neposesorilor despre acel "ceva", dar cu intrebari la obiect. Legenda: "ceva" este: Kawasaki ZX-6R/636 , Kawasaki ZXR 750 , Honda 900RR Fireblade , Suzuki RF ...etc.

 

Dupa cum observi toate topicurile au in titlu un model sau o gama de modele particulara. Singurul topic care include toate modelele unei firme este Ducati, probabil pt ca oricum nu fac prea multe modele incat sa fie diferentiate in functie de ele, sau poate nu s-a simtit nevoia. Dar asta noi o decidem: posesorii de acel ceva.

 

Toate aceste topicuri au fost facute de posesorii respectivelor modele si au fost urcate sus, la cucurigu, de un moderator cand acesta a considerat necesara aceasta manevra(cand s-au strans suficienti posesori/pareri pertinente asupra modelelor respective).

 

Tu ce parere ai de Kawasaki ? tu o sa ma intrebi care model si eu iti raspund: nu stiu, asa ... in general..ma intereseaza si modelele lor de tractoare si snowmobile.

 

Si la intrebarea lui Insider: De ce nu exista o rubrica si pt detinatorii de Aprilia ? Raspunsul este extrem de simplu si evident: pt ca nu este momentan nevoie, daca era nevoie, se facea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insasi faptul ca pe acest topic nu a scris nici un posesor de Aprilia pana acum ai dovedeste inutilitatea, pana la proba contrarie cel putin.

 

Intrebare simpla: spune-mi te rog cati ani ai, de cand ai permis si cati km ai la ghidon .

 

Adevarul e ca la cati posesori de Aprilia sunt, si cati intra pe forum, trebuiau sa posteze la 2 minute dupa ce am deschis eu threadul. Esti tare. Replica dupa replica.

 

 

E irelevanta varsta mea sau alte detalii despre mine, nu te privesc.

 

am 19 ani si nu am permis de nici o categorie, dar am postere cu Ducati si Aprilia in camera. Esti multumit?

 

NU am de gand sa postez intrebari legate de Aprilia pt ca mereu se gasesc habarnisti si mistocari de 2 lei aici sa te apostrofeze pt orice intrebare pe care o pui.

 

Si sincer mi-e greata, am preferat sa deschid un thread unde sa-si spuna parerea detinatorii de Aprilia, si astfel sa culeg informatii fara sa pun eu intrebari.

 

Pe tine ,evident, te-a deranjat ca am deschis eu threadul, nu ce se discuta, nu problema tratata, ci faptul ca eu (Care nu detin aprilia) am avut tupeul sa deschid un thread.

 

Era doar o idee, o sugestie.

 

Esti prea frustrat.

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu ai spus: Pe tine ,evident, te-a deranjat ca am deschis eu threadul, nu ce se discuta, nu problema tratata, ci faptul ca eu (Care nu detin aprilia) am avut tupeul sa deschid un thread.

 

E, asta ma deranjeaza pe mine, prima parte si nu ultima a citatului, cum probabil banuiesti tu. Aia cu m-a deranjat threadul, ce se dicuta, problema in sine.

 

Mai omule, tocmai asta este problema topicului si a ta: ma deranjeaza threadul pt ca nu se dicuta nimic, nu exista o problema in sine. Daca stiai sa pui problema corect si nu: mie imi este lene sa pun intrebari si sa folosesc functia search, de fapt vreau mura-n gura, fii sigur ca nu ma luam de topicul tau. Absolut orice intrebare ti-ar venii in minte sunt convins ca le gasesti raspunsul prin miile de topicuri de pe forumul asta, doar cu un mic search. Si iti este nu lene(n-am vazut bine) iti este de-a dreptul greata sa cauti asa ceva.

 

Din moment ce iti permiti sa ma faci penibil si frustrat mi se pare normal sa cer si eu niste minime detalii despre interlocutorul meu. Nu crezi ? E adevarat ca nu conteaza cati ani ai si ce conduci, daca ai permis sau nu, conteaza mult mai mult bunul simt, chiar si intr-o discutie contradictorie cum e asta.

La tine se pare ca se ascunde destul de bine pt ca nu esti in stare sa vii cu argumente solide la nici o intrebare pe care ti-am adresat-o, preferi in schimb jigniri, sa le spunem fine.

Un raspuns de genul: nu ma "priveste", ma face sa cred ca ai o mentalitate labila si infantila.

 

O sa folosesc un limbaj mai apropiat vocabularului tau, ca sa ne putem intelege:

 

Ia-ti jucariile si pleaca pustiule !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Exact men, mi-e lene si greata in acelasi timp sa caut, si am zis "Ce-ar fi sa deschid eu un topic, sa fiu COOL, deschizator de topicuri si sa ma observe lumea, sa ma bag nitel in seama"

 

Daca nu ai fi citit 'printre randuri' ai fi observat ca eu am zis ca mi-e greata de bagatori in seama, de glumetii de 'sezon', nu ca mi-ar fi greata sa caut ceva anume. Pt ca nu sunt chiar asa de lenes/prost (cel putin imi place sa cred ca nu sunt).

 

Te-am facut penibil si frustrat pt ca intr-adevar esti penibil prin felul in care m-ai combatut, prin argumentele aduse (daca le putem numi asa), si prin vehementa exprimarii. Inca putin si ma pui la zid pt ca nu am APrilia si ca mi-am permis sa initiez un asemenea thread. Cine sunt eu in fata ta, ia...rapid sa-ti prezint talonu si permisul ca sa ma justific,nu? Bineinteles domnu' militian.

 

DAca te-am jignit cu ceva sau daca te-ai simtit tu jignit imi cer scuze, sincer m-a deranjat doar atitudinea ta prea 'violenta' vis a vis de ce-am spus/scris eu...

 

Si intr-adevar, informatii legate de mine chiar nu te privesc, ce treaba ai tu cu varsta mea, de cat timp am sau nu permis, ce detin sau nu detin eu.

 

Are o relevanta daca am scooter sau ZX10R? sau daca n-am nici permis si am 17 ani?

 

Ti-e mai usor sa ma judeci si sa ma 'faci' din vorbe daca ma dau de gol ca-s pustan? sau tre sa fii mai in 'garda' daca am peste 20 de ani?

 

Sa lasam psihologia asta ieftina/forumista.

 

Daca erai baiat destept (cum sunt sigur ca te crezi in sinea ta), nu alimentai 'cearta' asta si pur si simplu spuneai intr-o propozitie ce aveai de spus, mai elegant. Nu dadeai de toate gardurile cu mine de parca am facut crime de razboi.

 

Bine ca exista 3 (TREI) categorii pt HONDA FRATILOR, dar pt Aprilia e o crima sa deshidem una, chiar daca or fi 3 motoare in Romania.

 

E ok sa avem sticky pt CBR RR, pt 900RR SEPARAT si pt CBR 600 F dar fereasca sfintii sa avem pt Aprilia sau BMW..

 

Vezi tu,oamenii de genul tau ma descurajeaza sa 'pun' intrebari, pt ca ei cred ca pot sa dea raspunsuri 'inteligente' la toate intrebarile

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma intereseaza cati ani ai ca sa stiu daca ai varsta legala pt a conduce un scuter/motocicleta, acelasi motiv si pt permis si restul.

Nu te-am judecat, tu ai facut asta cu mine cand m-ai facut penibil si frustrat.

Te-am intrebat daca ai Aprilia sau daca vrei sa iti iei ca sa gasesc un scop topicului facut de tine, de ce vrei sa stii ceva despre Aprilia ?

Pt ca este un forum de motociclisti sau de viitori motociclisti. De unde stiu eu ca nu esti cumva un copil de 13 ani care scrie din laboratorul de informatica si se amuza copios ? Asa este politicos, intr-o discutie trebuie sa te prezinti. Nu te-am intrebat ce lucreaza parintii si ce salariu au ei sau alte lucruri intime.

Intr-o discutie conteaza si timbrul vocii, intonatia, limbajul corpului, lucruri care pe forum se pierd. Nu am suficienti ani de IRC sa pot citi printre randuri pe un forum. What you see is what you get in here.

 

Din partea mea sa se faca cat mai multe topicuri, in scop educativ, cu cat mai multe de tipuri de motoare, dar vezi tu pe topicul asta nu scrie nici un aprilist. Poate ca o sa scrie dar oricum s-a dus ideea topicului, si din cauza ta si din a mea. Eu inteleg ca esti bine intentionat doar ca abordarea lasa de dorit.

 

Cat de mult ma pot simti eu jignit de catre tine. Deloc.Pt ca nu te cunosc si probabil nu te voi cunoaste niciodata, de ce m-ar afecta ? Poate ca ar trebui sa iei exemplul meu: sa te distantezi un pic si sa fii mai obiectiv, nu sa pozezi in martir(auzi, dau cu tine de toate gardurile). Pt simplul fapt ca am incercat sa scriu ceva coerent ar trebui sa ma apreciezi pt acest lucru, dar din pacate nu se intampla. Tu scrii din inertie, la nervi.

 

Daca doresti sa continuam discutia te invit la un messenger: baulbalaur. Deja devii penibil cu discutia asta, eu am devenit penibil cam pe la al 3-lea post de pe topicul asta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi cer scuze ca ma bag si eu in seama ca musca in lapte....

dar tind sa ii acord oarecum dreptate lui insider(care nu imi e la inima ca sa zic asa...am avut si eu contre cu el acum 20 de ani)....

insider a inceput un topic aprilia....

pana aici toate bune si frumoase....

nu e posesor de aprilia....

asta o intelegem si nu o judecam...

era doar curios cum de nu exista un thread(cum ii place lui insider sa zica...poate doar ca sa para mai interesant) eu prefer sa ii spun topic fiindca nu prea ma duce capu la "tred" si prostii de genu asta..

dar in fine nu sinonimul cuvantului topic ne intereseaza acum....

am citit toata disputa intre voi doi....

doi oameni cerebrali asta e sigur....

doi oameni cu minti grele...si mai sigur...

grele in sensul de baieti cu cap...

si se pare ca unul din ei si cu un pic de orgoliu...

asta reiese din disputa....

bun omu a inceput un topic...si nu era posesor de acel ceva...

ce rost a avut acum sa fie luat la intrebari ca de ce a inceput el topicul?

daca il incepeam eu ca detinator de un superb KAWASAKI zxr 750 ?

cu ce era mai diferit?

dupa aceea...

omul a specificat clar ca sa se stearga topicul si sa fie initiat (de ce nu inteleg?) de un detinator de aprilia....

ce ar fi schimbat asta?....nu voi afla niciodata...

dupa aceea....

intrebarile legate de varsta.....si de permis si mai stiu eu ce....

toate sub protectia inocentei numite...."vreau sa stiu si eu cu cine vbsc"

de ce?

cu ce schimba asta datele problemei...????

ce daca e ungur sau are 13 ani sau asculta manele????

aaa....daca ai 19 ani iti vb-sc de sus....ca doar esti un pusti....

"ia-ti jucariile si pleaca"

daca are 30 de ani ii vorbim altfel.....ca doar e om in toata firea respectabil....

o asemenea atitudine ce denota???

discriminare....rasism...

nu vom sti niciodata dar un lucru e cert....

poate nu e o prejudecata dar cu siguranta a fost o gandire superficiala sau mai bine zis in graba...

sperc ca monster sa nu se fi suparat pe mine...

nu iau partea nimanui ci doar a dreptatii...

iar acum prietene detinator de DUCATI nu ai avut dreptate...

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totusi nu e nici un posesor de APRILIA RSV pe forumul asta? ce naiba,ori suntem o tara....care stie doar japoneze (Doamne fereste, a nu se simti aluzie cretina la cei care calaresc japoneze), ori toti baietii cu Aprilia nu stiu sa tina mana pe mouse...

Editat de insider
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu este vorba de rasism sau discriminare(desi s-ar putea intelege asta), eu am copilarit cu tigani, Chinezu' era unu dintre ei. Daca are 13 ani(imposibil) se schimba ipoteza - sa fim seriosi, suntem oameni mari, ce naiba !

 

Intrebarea ta: ce rost a avut acum sa fie luat la intrebari ca de ce a inceput el topicul? are un raspuns simplu: cauza si efect. Apare in Matrix mult mai bine explicat decat as putea sa o fac eu vreodata. Efectul negativ s-a vazut, de asemenea si cauza negativa.

 

prietene sergiukawa, apropos zx7 e cea mai tare motoreta(indraznesc sa spun) din univers, totul depinde de perceptie, de punctul de referinta. este parerea ta si o respect ...... sau nu - ca sa fiu carcotas pina la capat, daca tot ne-am pornit.

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca puteti...(Dar asta doar daca puteti), incercati sa ramaneti ontopic...daca avem asa ceva..

 

Intepaturile astea forumiste,glumitele vis a vis de motocicleta celuilalt sa le faceti prin pm sau pe ym.

 

Sa nu poluam forumul si threadul cu alte ineptii,da?

 

In cel mai fericit caz spuneti ce stiti despre Aprilia RSV macar, in cel mai nefericit caz...taceti:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mestere insider recunoaste ca topicul asta s-a dus pe campie(ca sa nu zic pe_pula). Cat despre RSV eu pot spune decat ca este o motoreta foarte bine cotata pe segmentul ei, daca ar avea 20-30 CP in plus ar fi imbatabila. Tuono are acelasi motor, ca si capponord-ul. Bineanteles ca aici vine puternic din urma marketingul agresiv si altele. Cum spuneam, punctul de referinta conteaza. Am cochetat, la un moment dat, cu achizitionarea unei RSV si poate o sa revin. Problema este ca nu avem nici macar o samanta de ontopic aici. Intelege Insider ca sunt foarte rari posesorii de RSV, de Tuono nici nu mai vorbesc.

Editat de paulynos
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate imi aduc aminte, pe forumul acesta doar la o singura persoana am vazut RSV trecut la profil. De cand ma intereseaza motociclismul si am inceput sa recunosc motociclete, am vazut doar 3 RSV. Unul din Constanta, model 2003 parca, iese baiatul cu ea din cand in cand si inca 2 model nou, 2006 cred, baieti din alte orase. Nu cred ca vei afla prea multe despre RSV, deoarece nu sunt foarte populare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt din Iasi si am vazut aici una singura, din 2000.

 

PS. paulynos topicu s-a dus pe pwla de cand ai inceput tu sa argumentezi si sa combati. Daca nu spuneai NIMIC. ori ramanea cu unu sau 2 posturi relativ on topic (gen ale lui trotinel etc) ori ramanea doar cu postul meu si se 'afunda' in uitare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SALUTARE! EU VREAU SA IMI IAU APRILIA RS DE 250 IN 2 TIMPI (64 DE CAI)! CEVA PARERI DESPRE ACEST MOTOR? MA INTERESEAZA SA STIU DAK E CAT DE CAT FIABILA AVAND IN VEDERE K MOTORUL E ATAT DE PUTERNIC! PS: FACEA CINEVA AICI O COMPARATIE INTRE APRILIA SI JAPONEZE....POI DIN CATE STIU EU APRILIA FOLOSESTE MOTOARE DE LA SUZUKI :agree:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

din cate stii tu aprilia foloseste motoare..aprilia fabricate la fabrica gilera din italia

Editat de sergiukawa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...