Enduro Braesti Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Cred ca a venit momentul sa avem un topic dedicat special pentru posesorii de Husaberg , inclusiv POZE, in vederea schimbului de informatii, sfaturi, echipamente, intalniri, etc Sa incep eu cu recensamantul: Razvan 30 ani din Buzau si posesor de Husaberg 450 FE/2007 , aprox. 1200 km - fara nici o problema pana in prezent Next please! PS: La Buzau super extenuat dupa Musaios, si pe circuit cu vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Castravete Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Andrei - 25 ani Bucuresti - 550FE/2006 - 28 ore - nici o problema pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 Mai scriu si eu? 400 2002, nici o problema. Doar ca nu mai incarca si trebuie sa dau la pedale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 sorin, 30 ani, nu am husa dar ma bag si eu in seama...... c`mon, faceti un topic pe care sa si spuneti ceva. credeam ca sunteti oameni seriosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 15, 2007 Autor Share Postat August 15, 2007 sorin, 30 ani, nu am husa dar ma bag si eu in seama...... c`mon, faceti un topic pe care sa si spuneti ceva. credeam ca sunteti oameni seriosi. Suntem foarte seriosi asa ca incep eu cu cateva cuvinte: Am Husa, care e prima mea motoreta de enduro, o am de aproximativ 1 luna si jumatate, cumparata 0 km , sunt foarte multumit de ea dar neavand experienta pe enduro nu pot sa-mi dau cu parerea d.p.d.v. al bicicletei, motorului si altele...asa ca las pe seama celor experimentati acest subiect. PS:De ce am ales Husa?! Deoarece un factor decisiv a fost echipa Husaberg Romania ( piese pe stoc, seriozitate si promptitudine) si nu m-am inselat Best regard's Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 sorin, 30 ani, nu am husa dar ma bag si eu in seama...... c`mon, faceti un topic pe care sa si spuneti ceva. credeam ca sunteti oameni seriosi. Seriosi? Cineva scria p-aici ca s-a intalnit cu gashka de husabergishti shi totzi erau cu berile sub nas, ca la "husaberg" trebe' sa bei bere shi ca daca itzi iei husa te molipseshti de bericita. Io unu', daca nu pun o bericioaka in "rezervor" inainte de orice tura, nu sah dashkide gazu'. Asa ca tu vrei sa fim si seriosi? --- Mesaj completat în 15 Aug 2007 08:39 -------------Si bai za uei, nu prea am auzit de husa' sa sah strice, asa, in mijlocul cursei, fara sa dai cu el in copac sau in ripa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radupop Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Radu (Bucuresti) - Husa 450 din 2007. Cumparata in Ianuarie de la Mototech ( http://www.mototech.go.ro/)- alergata prin padurea Stefanesti/ dealurile de la Calugareni / litoral / Izvoranu / Curtea de Arges. Fara probleme tehnice pana acum :-). HUSA RULES !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 floricele, unde am zis eu ca nu se amesteca moto si berea? mie imi cade cel mai bine un refill la o cabana in varf de munte, in mijlocul turei. ca sa fiu in ton cu topicul, sunt impresionat de preturile f mici la care poti cumpara o husaberg noua, raportat la ce iti ofera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 am inteles ca strategia de marketing a importatorului este sa mentina anul acesta pretul jos. mai vedem anul viitor. oricum, masinaria este extrem de fiabila, iar performantele sunt foarte bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
viohus Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Cred ca a venit momentul sa avem un topic dedicat special pentru posesorii de Husaberg in vederea schimbului de informatii, sfaturi, echipamente, intalniri, etc Sa incep eu cu recensamantul: Viorel , 37 de ani , 450 FS force model, 2005 transformata in enduro ( Armaquedon). Ore de functionare cred ca nici ea nu mai stie ! Probleme , una singura ..... merge din ce in ce mai bine si nu pot tine pasul cu ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=rEz7wao-Bvw...ted&search= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Ma rezum sa spun ca sunt incant pana acum de alegerea facuta. Motocicleta si echipa service OK. Am 4000km. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Husaberg rulez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 KETEMEU VII LA BUZAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 1.MPG 2.MPG 3.MPG 4.MPG 5.MPG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LO550 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 EnduroMan ok filmuletele te asteptam la Buzau o sa fie show Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 si ce mai faci RAZVANE? gata cu viteza, nu? sunt Gabi , din Rm. sarat, ne-am intalnit o data , imediat ce ti-ai luat CBR-ul, la un bar alaturi de Alin! sper ca ti-am dat destule indicii ! trebe sa spun ca asa este... dupa ce m-am dat putin cu un motor de viteza....(vreo 240km/h...) , nu prea as cumpara asa ceva ...... ai facut cea mai buna alegere ! enduristii traiesc cel mai mult din toata "gama" de motociclisti! bafta si sa o plimbi fara probleme! Gabi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Seriosi? Cineva scria p-aici ca s-a intalnit cu gashka de husabergishti shi totzi erau cu berile sub nas, ca la "husaberg" trebe' sa bei bere shi ca daca itzi iei husa te molipseshti de bericita. Io unu', daca nu pun o bericioaka in "rezervor" inainte de orice tura, nu sah dashkide gazu'. Asa ca tu vrei sa fim si seriosi? <small>--- Mesaj completat în 15 Aug 2007 08:39 -------------</small><br/>Si bai za uei, nu prea am auzit de husa' sa sah strice, asa, in mijlocul cursei, fara sa dai cu el in copac sau in ripa. da frate, asa e cu astia, dar gresesti cu berea. oamenii sunt numai pe VodkaRedbull. de aia se dau asa tare. am fost eu cu ei la o tura si am plecat muci. nu am putut face fatza. la service ridica motoretele pe o naveta de bere........si am mai auzit ca au bere in loc de lichid de racire.....in loc de lichid de frana isi pun palinca....cred ca am sa mai merg si eu pe acolo in uichend ca e mai bine decat la carciuma...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 si ce mai faci RAZVANE? gata cu viteza, nu? sunt Gabi , din Rm. sarat, ne-am intalnit o data , imediat ce ti-ai luat CBR-ul, la un bar alaturi de Alin! sper ca ti-am dat destule indicii ! trebe sa spun ca asa este... dupa ce m-am dat putin cu un motor de viteza....(vreo 240km/h...) , nu prea as cumpara asa ceva ...... ai facut cea mai buna alegere ! enduristii traiesc cel mai mult din toata "gama" de motociclisti! bafta si sa o plimbi fara probleme! Gabi Salut! Momentan cbr-ul trebuie nitzel reparat dar pe viitor menirea lui e doar pentru mers la terase, la mare si eventual 1 etapa din cnv. Imi place mai mult enduro deparece sunt toate conditiile necesare pentru acest sport. Multa bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Imi place mai mult enduro deparece sunt toate conditiile necesare pentru acest sport. Multa bafta si asfalt uscat! Da, asa este: bere e pe toti coclaurii> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 Da, asa este: bere e pe toti coclaurii> Pfoaaaa da' ce merge in pauzele din traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
keops Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Pfoaaaa da' ce merge in pauzele din traseu pfoaaa da' ce mai merge inainte de traseu, in pauzele din traseu si dupa traseu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat August 23, 2007 Autor Share Postat August 23, 2007 Haideti in acest sfarsit de saptamana sa rupem cauciucurile la Buzau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Mergem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 SO...Va place avatarul meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate