mircea.cazachevici Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 Orice service se descurca cu servisarea unui motor care nu are pretentii de circuit, de racing. Poti apela si la Stulewa de aici de pe forum, e doctor in KTM-uri de orice fel. La fel de buni sunt cei de la goracing, un service langa podul Constanta ( eu la ei am facut cateva chestii de finete, setari carburator, amortizoare, si am fost f multumit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 11, 2017 Share Postat Martie 11, 2017 Bun. Deci piese avem, mecanici avem. Merci de feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Iunie 20, 2017 Share Postat Iunie 20, 2017 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=634347&selpic=4&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Decembrie 13, 2017 Share Postat Decembrie 13, 2017 Salut. Am o întrebare pentru posesorii de Husaberg: unde vi le servisați și de unde vă procurați piese? Direct prin dealerii KTM? Aduc orice piesă? Mulțumesc anticipat. Acum am observat ca pe site-ul ktmexc.ro exista sectiune speciala pentru Husaberg/Husqvarna, cu fise tenice detaliate si preturi in lei, incepand de la modelele 2004 incoace. O fi sectiune noua, o fi veche si nu stiam eu de ea, nu am nicio idee. Deci si posesorii de Husaberg modele non-KTM au de unde sa isi comande piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate