ostrici Postat August 14, 2007 Share Postat August 14, 2007 un fel de supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 un fel de supermoto parere strict personala: nu-mi place de loc, nu-mi plac motocicletele de genul asta, par taiate cu totporul la spate, de performante (nu vorbim ca alea nu apar in poza) nu stiu nimic. Vorbim strict estetic. Arata ca dracu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 15, 2007 Share Postat August 15, 2007 Ducaty Hypermotard "gadilat"?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Ducaty Hypermotard "gadilat"?! Ducati Hypermotard are motor de 1100.Asta scrie 1074.Sasiul este dealtfel diferit.Cred ca este ceva prototip.Dealtfel fata(telescoapele)sant Marzocchi la Ducati.Photoshopistii masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 parerea mea.. "buell"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Se termina mult prea brusc. Avea nevoie macar de o coada. Stiti voi, ca elefantii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Si eu zic ca e Buell. Mai ales ca tematica e americana..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 imi place pentru ca e.......ALTFEL!!!Mi se pare ca e un fel de Ducati...monobrat,sasiu gen ducati...Parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Pun pariu ca nici nu te stropeste pe spinare daca mergi pe mazga....................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat August 17, 2007 Share Postat August 17, 2007 Eu zic ca-i Ducati Monster. Acelasi cadru, acelasi motor... doar schimbate unele accesorii ca sa semene cu un supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate