piti_biker Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 felicitari pt noul membru al familiei d-le Piti!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NX250 Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 mersi..mersi..tocmai acum am ajuns acasa de la spital..e un baietel de 3,50kg..are peste 50 cm..si va binenteles un mare endurist.. FELICITARI! Lungimea si gramajul l-am aflat. Flacau zdravan. Ce ai uitat e ca nu ne-ai zis numele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Yupppiiii! Felicitari nenea Pitzi! Cu prima ocazie bem multe beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 sanatate si noroc!!!! Sahul va vi sportul favorit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 mutumesc tuturor..Denis Andrei e numele baietelului, care sper eu ca va fi un mare endurist...dar se pare ca am crescut in rang..adica piti_biker senior...ca juniorul a venit.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 piti_biker_junior..nou venit printre noi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 piti_biker_junior..nou venit printre noi.. Ha ha, are patura albastra, e clara treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fata verde Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 felicitari, piti senior ! sa va traiasca juniorul si sa fie sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serj Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 (editat) sa va traiasca feciorul, domnule Editat Mai 4, 2009 de Serj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jakalu Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 Felicitari!!!! Primul pas inscriptioneaza un beberon cu KTM sa intre in admosfera enduro. Pasul doi carucior enduro cu 2 roti. Restul vin de la sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 4, 2009 Share Postat Mai 4, 2009 deja are beberon ktm..gata facut de ei de la ktm.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu_17 Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Check this out guys ! Drumetie_Cluj.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Mai stiti careva ce a fost candva aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ce sa zic interesant pentru cei care vor sa incerce noile modele si sunt fani husky e super tare iesirea..bafta celor de la husquarna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Mai stiti careva ce a fost candva aici? Din cunostiintele mele....e tabara de la Blajoaia. Chiar Vineri pe la ora 19 am oprit acolo si mi-am amintit de vremurile alea. Cred ca foarte multi dintre clujeni au fost in tabara acolo. Bafta! Si sper sa nu ma insel....din pozele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
codreanu_romi Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Din cunostiintele mele....e tabara de la Blajoaia. Chiar Vineri pe la ora 19 am oprit acolo si mi-am amintit de vremurile alea. Cred ca foarte multi dintre clujeni au fost in tabara acolo. Bafta! Si sper sa nu ma insel....din pozele astea. Asa e , eu am fost azi, pacat ca e lasata in paragina.... E f frumos acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 ooo..ce amintiri..trebuie sa fac neaparat o tura din asta cat mai repede...poate peste o saptamana o iau din loc..daca vor sa mai vina vreo 2-3 sint bine veniti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 Eu dupa 15 ani de zile mi-am amintit de barajul ala micut de vis-a vis de cladire. Cladirea nu o vazusem ca eram concentrat la drum. Am pus frana si m-am uitat la baraj si apoi incet in dreapta.....si m-o apucat amintirile. E chiar superb in zona....pacat ca nu am putut sta mai mult. @Pitzi: daca imi functioneaza vaca ..... poate ma alatur si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 (editat) ceau la voi , poate postez prea tarziu si nu apuca lumea sa vada ! dar incercarea moarte n`are Suntem 3 motoare din Arad , 2 TransALP-uri si un Pegaso ! Mergem la Stana de Vale maine Sambata 9.Mai.09 pana Duminica. Stam la cort . Vedem noi unde campam ... Daca ii cineva tentat sa vina ne intalnim poate prin zona , pacat ca nu am apucat sa postez mai devreme, din timp Mai multe detalii AICI! Asta ii traseu pe care mergem : Editat Mai 8, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Mai 12, 2009 Share Postat Mai 12, 2009 Colegi enduristi..... Are cineva un pinion spate ,minim pe 52 care sa se prinda in 4 prezoane pt o yamaha DT 125 R sau si cu mai multe gauri ca il adaptaez eu ,si daca se poate sa nu fie uzat tare???? Multumesc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kettenspanner Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 In complectare si un ghidon ar fi binevenit ca al meu l-am indoit de un pom sambata ( pomu o fost de vina ,,, nu mi-a acordat prioritate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate