pasbogdan Postat Iulie 14, 2012 Share Postat Iulie 14, 2012 (editat) Tenteaza...mai ales pe cei care au vandut speedul,au luat enduro,l-au vandut,au luat Samurai,l-au echipat si l-au donat parintilor si acum se enduresc cu motoare de la prieteni Editat Iulie 14, 2012 de pasbogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Tenteaza...mai ales pe cei care au vandut speedul,au luat enduro,l-au vandut,au luat Samurai,l-au echipat si l-au donat parintilor si acum se enduresc cu motoare de la prieteni Deci suntem 3 pana acu' )) totusi tin sa precizez ca eu nu organizez nimic..asa ca ar fi bine ca sa cadem toti la o invoiala sau fiecare pe pielea lui,aici ma refer la transport,cazare,mancare,etc hai sa zicem ca pt mancare punem bani si luam ceva de gratar si de beut la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Iulie 19, 2012 Share Postat Iulie 19, 2012 tenteaza pe cineva o iesire in sureanu' in luna august?durata 2 3 zile,cazare cort sau cabana.seara bem ziua hoinarim hard-soft ... parca parca, la un low cost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iulie 21, 2012 Share Postat Iulie 21, 2012 iesirea va avea loc undeva dupa 10 august..care va hotarati pana atunci dati un semn aici sau pe pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bojo Postat August 3, 2012 Share Postat August 3, 2012 vreau sa inchiriez un cross/enduro pentru acest weekend 4-5.08.2012 in cluj. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat August 10, 2012 Share Postat August 10, 2012 Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte da nu stiu de ce nu postezi reclama in toate rubrucile , ca sigur asa vei avea multi clienti si garantat multa cane in congelator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atti the Hun Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 (editat) Pic și eu pe aici cu o reclamă...pentru mine. Pe bd. Iuliu Maniu (București), am deschis un magazin acum ceva vreme și am băgat și partea de piese pentru moto și scutere. Lucrez cu 3 importatori de căciulă, deci sper să pot găsi cam orice ar fi nevoie. Dacă aveți nevoie de ceva aruncați cu mail-uri pe contact@zetmag.com sau sunați-mă la 021.367.48.77 sau 0752.230.399 Asfalt uscat și mai puțin fierbinte No ofense dar de ce ti-as da tie mail cand pot sa merg direct la mai multe magazine din CJ care au un site vad cat costa eventual imi aduc pe comanda daca nu au pe stoc ... ai ceva reduceri substantiale incat sa merite efortul ? PS:Ideea este ca nu merita sa cumpar o piesa si sa platesc transportul cand pot sa il iau de aici. Editat August 31, 2012 de Atti the Hun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 20, 2012 Share Postat Octombrie 20, 2012 Maine ies cu un prieten,directia Fanate,Dabaca si mai vedem.Macadam si dealuri:) Plecarea in jur de 12 din zona CUG.Cine mai vrea sa vina ...0754202968 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 salutari care v-ati pierdut o carena de Husqvarna partea stanga ... neagra ..pe dealurile din Floresti ....o gasiti la mine ..toate cele bune!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poly Postat Octombrie 21, 2012 Share Postat Octombrie 21, 2012 Maine ies cu un prieten,directia Fanate,Dabaca si mai vedem.Macadam si dealuri:) Plecarea in jur de 12 din zona CUG.Cine mai vrea sa vina ...0754202968 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianrus Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 (editat) M-am ales cu un KTM 400 EXC si nu am apucat sa-l calaresc decat 3 ore. Disponibil pentru iesiri de weekend in zona Cluj. Spor! Editat Octombrie 25, 2012 de adrianrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 25, 2012 Share Postat Octombrie 25, 2012 M-am ales cu un KTM 400 EXC si nu am apucat sa-l calaresc decat 3 ore. Disponibil pentru iesiri de weekend in zona Cluj. Spor! maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianrus Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Mâine, 27 oct, 16:00, la sensul giratoriu in Feleac? Un telefon? Cati vom/vor fi? Editat Octombrie 26, 2012 de adrianrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 maine la ora 4 fix, intalnire la roata, iesire in faget Mâine, 27 oct, 16:00, la sensul giratoriu in Feleac? Unde dai si unde crapa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianrus Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Unde dai si unde crapa... O informatie cu adevarat completa si relevanta de la un Super Membru pentru un incepator. Prins-am ca e vorba de Restaurant Roata, in cele din urma. Editat Octombrie 26, 2012 de adrianrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Incepatorule...roata'i roata, iar sensu' giratoriu e sens giratoriu...indiferent de cate stele sunt la avatar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianrus Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 (editat) Incepatorule...roata'i roata, iar sensu' giratoriu e sens giratoriu...indiferent de cate stele sunt la avatar... E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. Editat Octombrie 26, 2012 de adrianrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. mii de scuze, am avut impresia ca Roata e numai una ) o iesire scurta dar intensa. per total a fost fain de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzulyka Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 E scris cu r nu cu R, stimabile. Dar sa nu fim offtopic ca probabil unii cauta informatie si comunitate pe aici. Nu fi mai catolic decat Papa...cu P mare. Spor ! mii de scuze, am avut impresia ca Roata e numai una ) o iesire scurta dar intensa. per total a fost fain de tot Roata'i numa' una, relax. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Octombrie 26, 2012 Share Postat Octombrie 26, 2012 Nu fi mai catolic decat Papa...cu P mare. Spor ! Roata'i numa' una, relax. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Octombrie 27, 2012 Share Postat Octombrie 27, 2012 Maaa! unde ati fost pana la urma? la roata cu R mare sau la ceva rotunda(giratoriu) de prin feleac? ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudorabr Postat Noiembrie 6, 2012 Share Postat Noiembrie 6, 2012 Nu are legatura cu iesirile , dar e enduro din cluj daca ma poate ajuta cineva care si-a schimbat ambreiaju la un suzuki rmz 250 2007 cu 2 placi de frictiune ( platesc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pasbogdan Postat Noiembrie 21, 2012 Share Postat Noiembrie 21, 2012 salutari care v-ati pierdut o carena de Husqvarna partea stanga ... neagra ..pe dealurile din Floresti ....o gasiti la mine ..toate cele bune!!!! Misu!!!De ce duci "drujba" aia pe motor?)))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 maine ... o iesire prin hoia daca vremea tine cu noi, asa de inchiderea sezonului. Daca sunt amatori, sunteti bineveniti. ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 13, 2013 Share Postat Ianuarie 13, 2013 Caut un omulet , pe care l-am vazut de cateva ori in trafic , o data avea pe platforma un motocross si conducea un Tico alb + remorca ! Zona grigorescu . Daca stie cineva cum pot da de om as fi recunoscator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate