dangerous Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 fratilor cineva care este in cunostiinta de cauza am nevoie urgenta de ajutor: vreau sa achizitionez un scoter de 125cc de la first bike si pentru ca nu dispun de 64 milioane(1600euro) singura posibilitate este sa-l iau in rate. cu un avans de 50%(800euro) pe o perioada de 4 ani rata este in jur de 1.200.000 lei. intrebarea este daca merita investitia? rog daca aveti unul sau cunoasteti pe cineva care are sa ma contactati pe mail ,nu de alta dar nu as vrea sa iau vreo teapa si sa platesc 4 ani la ea .Nume si telefoane ale posesorilor sunt binevenite . ps de la first bike nimeni nu a reusit sa ma "LUMINEZE" astept urgent un semn deoarece deja dosarul pentru rata este complet. va multumesc anticipat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Scurt,sincer si la obiect: NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Cum sa dai atatia bani pe un scuter chinezezc ???No way! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Corect! Fara chinezarii, mai bine iti iei o bicicleta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat Noiembrie 26, 2004 Share Postat Noiembrie 26, 2004 Nu-ti face una ca asta!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 de eceiashi parere , NU! ai "pipait" pe viu un scooter d-ala?daca DA , tot vrei sa itzi iei? calitatea materialelor este de "CIOKOLATA"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Noiembrie 27, 2004 Share Postat Noiembrie 27, 2004 Frate!!!!!!! cu 1600euro iti iei MOTOR!!! cauta pe forum!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Mai 7, 2005 Share Postat Mai 7, 2005 Un prieten de-al meu are ceva scooter de la first bike...numa probleme a avut cu el...cum repara ceva...i se strica altceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 nu merita............arunci baniiiiiiiiiiii pe fereastra......mai bine iti iei credit din banca (credit pt nevoi personale sigur este dobanda mai mica ....la BCR este 22% dobanda finala/an) si iti iei motor, nu scuter chinezesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 8, 2005 Share Postat Mai 8, 2005 Am prin cartier doi pusti cu de-astea First Bike, le zdrangane tobele de esapament, unuia ii flencane roata... acuma nu stiu daca le-or fi hartanit ei pe gropi dar in mod sigur sunt facute nashpa! Ca si baietii de mai sus te sfatuiesc sa nu te bagi sa dai atatzia bani pe asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate