Vizitator Hairy Poker Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 nu ma, il bag in matiz si-l duc la mecanic e cumva modelu' de matiz duba???? sau se umfla??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 11, 2005 Autor Share Postat Martie 11, 2005 Nu, e modelul de Vulcan care se dezumfla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Asta era smecheria deci.... se face cumva si de 1500 daca sufli mai tare??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Asta era smecheria deci.... se face cumva si de 1500 daca sufli mai tare??? mah, ai dracu suntetzi voi mah.... ah, ce soare e in Aviatiei....de maine apare primavara....si o sa pot sa scot pe Venica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 o sa-l scoti pe venica din pantaloni poate ca p-ala din garaj mai asteptzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Martie 11, 2005 Share Postat Martie 11, 2005 Roby, cu scuzele de rigoare dar care e treaba aia cu ura? am vrut sa zic urma ...scuze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 12, 2005 Autor Share Postat Martie 12, 2005 Pt. moogoo: Miine chiar de va ploua Tare mult m-as mai plimba Dar nu-i gata .... motoreta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 12, 2005 Share Postat Martie 12, 2005 pentru Radu: fără rimă... eu l-am scos pe venică Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 aripa spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 capacele laterale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 capacele laterale... mi se pare mie sau un capac este pictat invers.. adica lupu' merce cu curu inainte .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 mi se pare mie sau un capac este pictat invers.. adica lupu' merce cu curu inainte .. BDule, fiti-ar spiritu de observatie al dracu, da si mie mi se pare ca e la fel..hai ca l-am bagat pe Radu in boala.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Asta pentru ca nu stitzi niciodata cum si in ce directzie urla lupu' ! Domnilor, e litera de lege ca lupu' urla de la dreapta spre stinga precum scrie? Si daca e stingaci, ca fi-miu, cum urla? Nu urla tot pe gura cu botul spre stele? Hai sa fim seriosi! Da, raspunsul este DA. E invers. Asa, ca sa se intrebe lumea cum de urla lupul invers... ei bine, lupul poate sa urle si mergind cu spatele, considerind faptul ca are "git de lup" si se intoarce mai greu, cu tot corpul... NA! V-am facut teoria lu-pu-lui... Urlatzi aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 (editat) Asta pentru ca nu stitzi niciodata cum si in ce directzie urla lupu' ! Domnilor, e litera de lege ca lupu' urla de la dreapta spre stinga precum scrie? Si daca e stingaci, ca fi-miu, cum urla? Nu urla tot pe gura cu botul spre stele? Hai sa fim seriosi! Da, raspunsul este DA. E invers. Asa, ca sa se intrebe lumea cum de urla lupul invers... ei bine, lupul poate sa urle si mergind cu spatele, considerind faptul ca are "git de lup" si se intoarce mai greu, cu tot corpul... NA! V-am facut teoria lu-pu-lui... Urlatzi aici! vrajă... moogoo, nu te ofensa, dar cred că simetria a cam luat-o aiurea de la dreapta la stânga şi viceversa...şi dacă făceai aerografia la desen în oglindă nu mai dădeai greş...aşa cred că doar ai zbârcit-o niţel... auzi..lupul urlă de la dreapta la stânga...haha...teoria lu-pu-lui nu se certifică.. am urlat, deci exist... Editat Martie 14, 2005 de lupalb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 am urlat, deci exist... asa mah lu-pu-le?? oricum misto pictura... e in cutzit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Hairy Poker Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 mi se pare mie sau un capac este pictat invers.. adica lupu' merce cu curu inainte .. acel lup este plin de subinteles si profunzime.... si probabil urla pe poponeata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Martie 14, 2005 Autor Share Postat Martie 14, 2005 Ca o ciudatenie sa stiti ca lupul urla avind vintul in spate. Banuiesc ca ati inteles de ce. Doar steagul dacic se folosea invers tocmai pentru ca scotea acel sunet avind nevoie de un curent de aer, el fiind purtat de calareti. Desenele sunt diferite. Nu cred ca veti reusi sa vedeti concomitent ambele parti. Daca dau cu spatele stati pe o parte iar daca merg cu fata stati pe pertea cealalta ca sa fie vintul in spate tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 14, 2005 Share Postat Martie 14, 2005 Ca o ciudatenie sa stiti ca lupul urla avind vintul in spate. Banuiesc ca ati inteles de ce. Doar steagul dacic se folosea invers tocmai pentru ca scotea acel sunet avind nevoie de un curent de aer, el fiind purtat de calareti.Desenele sunt diferite. Nu cred ca veti reusi sa vedeti concomitent ambele parti. Daca dau cu spatele stati pe o parte iar daca merg cu fata stati pe pertea cealalta ca sa fie vintul in spate tot timpul Hai mă Renegatule că noi suntem invidioşi şi de aia căutăm motive de cârcoteală pentru aerografia ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moogoo Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Domnilor, nu cred ca s-a suparat nimeni pentru atita lucru, nu? Cel putzin din partea mea totul e OK... sincer, n-am zbircit-o... am facut un sablon pe care l-am folosit cu buna stiintza pe ambele partzi, stiind ca o sa iasa invers, adica spre spate, dar nu mi-a parut un subiect demn de a fi comentat. Am crezut ca e mai cu schepsis sa schimb layout-ul, decit sa incerc sa pastrez o simetrie care - asa cum zicea si Radu - oricum nu s-ar fi observat concomitent. Aia e o zona care si-asa e cam acoperita in timpul mersului si n-am facuit decit sa reiau putin tema... nu-i o piesa "tare" in rezumatul motocicletei. E de "sustinere" hehe! Una peste alta, asamblata cred ca va arata elegant... sper... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Nu vad nici o problema in asta .Daca erau doi lupi pe un capac si stateau fata in fata care era problema?Unu mergea pe sens invers?Eu tin cont de asa ceva daca e vorba de de o imagine care sugereaza miscarea ,superman sau o racheta de exemplu si in multe cazuri reproduc exact aceeasi imagine pe ambele parti si nu e nici o problema daca nu se vad amandoua in acelasi timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 de ma, corb la corb nu-si scoate ochii si nici aerografist la aerografist.. off-topic: Koffa, vreau sa-it trimit o geaca de piele pentru aerografie, ti-am explicat intr-un p.m acum vreo sapt de ce e vorba..Cand crezi ca pot sa ti-o trimit si cam cat crezi ca dureaza aerografierea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZU Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Legat de vopsit am si eu o intrebare. Mi-am facut o masca din fibra de sticla pentru motocicleta mea si nu stiu ce trebuie sa fac pentru a prinde mai bine vopseaua pe ea. Stie cineva cum se vopseste fibra de sticla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 ba da ce discutii s-au iscat de la lupu care da cu curu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 băi, şi io am zis să nu aerografieze lupii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Martie 15, 2005 Share Postat Martie 15, 2005 Lupalb poti sa trimiti geaca cand vrei .IN doua zile ti-o termin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate