Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 ok ALEKO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Io ma stradui sa conving un american din Bulgaria, Vali vezi si tu ce faci, si acu parca s-ar demarca un rus din Rusia. Vedem ce iese, voi pregatiti fiarele, tinem legatura. pai nu a zis ma ca vine? era stresat de cazare, de asta ma tot intreba el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 Io am o Jawa de 350.Dar nu am atas la ea,din pacate.Pot participa la intrunire? Vreau neaparat sa ajung la una anul asta,din pacate le-am ratat pe toate Eu sunt de pe langa Campina oarecum aproape de locatie...am inteles eu bine 7 scari??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 cumpara repede un atas.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 cumpara repede un atas.. Sa inteleg ca dak nu am si chiar nu am de unde sa cumpar nu sunt bine venit??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 aaahhh , pai cum VALI sa nu fie locuri de cazare? da-o in kakat ca e zona turistica... mai mult ca sigur ca are unde sa se cazeze , chiar cred ca are de ales si pan la urma .. o noapte doua? ce-i mare lucru? cine NU A MAI FACUT NOPTI ALBE? SI DACA VIN ATATIA BIKERI , DE PE FORUM , SIGUR TRE SA IASA CEVA FRUMOS , PANA DIMINEATA !!! ca la intruniri , NU? pentru mine , o problema "spinoasa" ar fi ca intotdeauna banii(aia in minus... ) e drept ... nici nu-mi place munca... DAR VIN , ASA CUM POT ... de cazat...?! who needs it? vedem la fatza locului chiar MOR DE CURIOZITATE , DE-ABIA ASTEPT SA VAD CE IESE, SI CUM O SA FIE , CINE O SA VINA , CINE O SA AJUNGA , CINE O SA AIBA PROBLEME, CUM SE REZOLVA PROBLEMELE , DACA SUNT SI URAL-URI NOI , CA SUNT CURIOS CUM ARATA UNUL DE APROAPE , DEOARECE NU AM AVUT UNDE SA VAD UN URAL NOU , PANA ACUM , SA CUNOSC SI PE CATIVA BIKERI DE PE FORUM( SA VENITI CA MA OFTIC DACA NU VA VAD LA FATA ) SI TOT ASA ! CIAO uitam : de la RAMNICUL SARAT LA BRASOV CICA SUNT 180KM DUS m-am gandit sa va spun asa informativ --- Mesaj completat în 04 Sep 2007 20:52 ------------- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 CrazYRaveN tocmai ai avut o intalnire la 5!!! km de locul tau de bastina, adica la Breaza, weekendul asta. Este o intalnire de profil si cine vine sa stea cu moto si sa se dea cu moto, vine cu moto cu atas. Asta vreau eu sa vad acolo, numai atase, sunt tampit fiindca mi se pare absolut normal ca o data pe an sa existe o intalnire mica fara pretentii doar intre cei care merg pe 3 roti. <small>--- Mesaj completat în 04 Sep 2007 22:07 -------------</small><br/>De altfel o data pe an fabrica IMZ sponsorizeaza un eveniment de acest gen, incluzand un traseu de cross, intrecere, si o gramada de cluburi de pe toate continentele fac intalniri dedicate de ani de zile. In rest, la intalnirea de comuniste de la noi sau la intrunirile anuale ale cluburilor venim cu totii, care nu ne-am saturat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 chiar ORIGINAL! NU AM AUZIT DE VREO INTALNIRE OFICIALA A CELOR CU MOTOCICLETE CU ATAS! PANA ACUM IN ROMANIA! (oare o fi diferita de cele "normale"? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Maine voi aduce mai multe noutati, si o sa incep faza a 2-a de atragere a atasisitilor. Dark Rider vei avea o surpizda daca te uiti pe net, nimic original, ceva absolut normal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 frate aleko.. si restu lumii.. tin sa ma avunt.. cu durere in suflet.. k ma retrag . .vin tovarasii.. fara mine... eu am dat motorul... am facut ceam ia mare greseala din viata mea.. am realizat asta.. si am simtit asta. .dupa ce am dat actele... si.. amanta.. asta e... deja ma simt de tot kktu.. de 3 zile... si tot nu-mi revin... oricum.. iau eu ceva.. dar .. nu cred k reusesc sa o brodesc pana la intrunire.... poate ajung carat in atas.. poate.. nu ajung.. oricum... nu mai conteaza.... prefer sa nu vin... distractie placuta.. si... fiti mandri d motoarele vostre.. oricat d vechi si ruginite ar fi.. NU LE VINDETI... deci oficial... ma retrag..... dak cumva ajung acolo... e doar.. intamplare........... Bafta multa.. si.. asfalt uscat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 4, 2007 Autor Share Postat Septembrie 4, 2007 Stiu povestea asta, nu e singulara. Cu banii luati mai pune ceva si ia-ti un Nipru cu atas, o mutare mai desteapta, trebuie sa upgradezi, ca daca-ti iei o porcarie nefunctionala o sa regreti si mai mult. Zi-i cui ai dat Ijul sa te ia in atas la intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 6, 2007 Autor Share Postat Septembrie 6, 2007 Practic aseara am fost un grupulet care a discutat plecarea de vineri din Bucuresti dupa pranz, am mai reusit sa convingem un prieten sa apara, speram cu 2 atase si cam atat. Ce atata vorbaraie, ca nu ne pregatim sa plecam la pol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 la cat de rare sunt atasele acum e cam acelasi lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 Bai mi s-a cam pus pata sa vin! Cam am o tarsha sa umblu atata cu copaia dupa mine- daca am mers pana acum 50-60 km cu atash, doar pana la RAR de 2 ori si la ITP, dar hai... daca-i bal.... Ma ocup sa o pun pe picioare zilele astea (kilometraj, suruburi capac ambreiaj, si cam atat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 6, 2007 Share Postat Septembrie 6, 2007 inca unu' e bine asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 Care veneai bre cu un motor verde cu atash, fara casca , la inters Turda cu Mihalache dinspre Arc spre Podul Grant aseara pe la 10? N-am apucat sa vad ce era ca erau varat in duba.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Septembrie 10, 2007 Share Postat Septembrie 10, 2007 unicul. the One. Alecu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 14, 2007 Autor Share Postat Septembrie 14, 2007 frate lasa duba, fa fiara pe 3 roti. O sa incep o noua campanie de constientizare-recrutare ca mai e o saptamana. Vremea se anunta relativ ok. Se confirma ca un M72 al unui american din Bulagaria va veni in Romania special sa apara la intrunire. Mai sunt cateva zile pana la ziua Z. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 salut!grozav!!!!chiar daca nu ma primiti,ca nu am ataj,vin si eu!!!!pune cineva o harta cu locatia??va roooog!!!nu deranjez,nu fac galagie,nu fur,nu fumez,nu beau...apa.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 cauta p coltul comunistelor postul cu intrunirea de comuniste... si este explicat acolo cum ajungi.. si harti si tot.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 MY MAN , e pe undeva prin Timisul de Jos pe E-60 ! sigur dai de bikeri cu atase daca vii pe 21sep. si chiar asa , SUNT SIGUR CA VOR FI INDICATOARE , CEVA , SA NIMEREASCA TOTI LOCUL CU PRICINA! "CRED" CA ALEKO SE OCUPA DE ASTA TEMEINIC ! oricum , si cu indicatoare si fara , IN TIMISUL DE JOS E TOATA TREABA ! pe langa BRASOV ! CIAO! --- Mesaj completat în 14 Sep 2007 21:11 ------------- EDY , OMULE , NU TE SUPARA.... DAR AICI E COLTUL COMUNISTELOR, SI ASTA E TOPICUL CU pricina... nu cred sa mai fie vreunul SO : LOCATIA INTRUNIRII : TIMISUL DE JOS PE E-60 DATA 21-23 SEPTEMBRIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 dark rider prietene... am spus in coltul comunistelor topicul cu intrunirea de comuniste... nu de atase... uite... aici este.. /index.php?...unire+comuniste si pagina cu harta /index.php?...niste&st=70 sper sa t lamureasca cat d cat explicatiile oamenilor astia... cauta prin topic.. tre sa fie cat macar sa iti faci o idee.. dak nu.. iti explic eu unde este..." eddy_neversleep ".. pt mess.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 da maaaah ...scuzoaiele mele... MERCY DE INFORMATIE! nu misun prin tot forumul... din pacate CIAO! (nu prea stau pe mess e enervant, stressant si obositor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 14, 2007 Share Postat Septembrie 14, 2007 nu-i bai.. nici eu nu umblu p tot forumu.. da am fost si d-aia stiam d ea.. si nici eu nu stau p mess.. sta singur.. conectat.. s-asa am 5 pers in lista si cu alea vb doar dak e nevoie... d o piesa.. de o intalnire.. etc.. bafta multa ! .. sa ne vdm cu bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate