valicaddy Postat Septembrie 22, 2007 Share Postat Septembrie 22, 2007 Alecu si Charlie, primii la fatza locului. Am vrut sa plec azi, dar am fost la un pas de a da foc la M72. pute sa mearga prost oricand, dar nu azi. ata ete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 bucataria de campanie... Un grup de atase..... grupul unit al atasistilor fara frontiere... la cafeaua de dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 sariti mah cu poze ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Septembrie 24, 2007 Share Postat Septembrie 24, 2007 salutare!am fost si eu acolo...aleko,ma bucur ca te-am cunoscut...fabulos mi s-a parut charlie,americanul ce ne-a onorat cu prezenta...ii salut pe toti cei care au trecut pe acolo sau au stationat acolo,mai mult sau mai putin...nu mai vreau nicicand sa mai fac parte dintr-un grup in care sa fie si acea persoana ,care ,din nefericire,dintr-o extrem de mare greseala a fost adusa de cineva ,ca pasager si a aruncat cu mult noroi pe toti cei care am fost acolo...parerea mea...iarta-ma nae...in rest,vremea grozava,peisajul maret,vulpea sireata,prietenii stiu de ce....poate altadata,vom fi mai multi...promit sa-mi termin si eu la anul macar una din antichitati....toate bune!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate