smile Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 ~1800 km...10 zile dintre care vreo 5 facute in nordul moldovei langa prut ..... participanti:smile(subsemnatu`) si cristake moto:suzuki dr 125 vs yamaha xt 125 traseu:bucuresti-suceava-bicaz-sighisoara-transfagarasan-valea prahovei-slanic prahova-bucuresti probleme tehnice:probleme la carburatorul xt`ului si o pana pe spate la dr viteza de croaziera:70 km/h multumim mult baietilor din campulung moldovenesc(cristissz si prietenului lui) care ne`au ajutat sa rezolvam problema cu carburatorul ....niste baieti de nota 10 ma asteptam sa intalnim mai multu motociclisti romani pe drum dar.... ...in schimb fff multi nemti si unul care trebui precizat,un tip venit tocmai din germania cu o honda xr 125 ....respect daca ajungeti prin zona nu ezitati: campulung moldovenesc-nu ezitati sa mergeti pe forestierul care duce la cabana rarau...BESTIAL bicaz-forestier care incepe la coada lacului si se termina in durau sighisoara-cetatea sighisoara sinaia-forestier sinaia-comarnic multa conservarilor moldoveni care nu cred ca au ceva in comun cu circulatia rutiera si cam atat daca mai imi amintesc ceva pe parcurs o sa va anunt ACUM CEA MAI INTERESANTA PARTE....POZELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Redpik Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 super tare. si cojones la greu ! . next time ma leg si eu cu funia de voi ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Deci super tare....bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 ms....saptamana asta care vine o sa plecam cu cortul in vama daca vrea cineva mana sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) Felicitari domnilor !Foarte frumos ! Ma bucur ca v-a iesit ceea ce planificati de mult (imi aduc aminte de celalalt topic in care planificati tura) Editat August 18, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 am uitat sa va spun... pe transfagarasan ne`am intalnit si cu nick61 ...cu masina din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Foarte tare! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysssz Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 salutari de la c-lung mold... ma bucur ca v-a placut drumul c-lung m - cabana rarau - chiril (nu era nici o distractie daca mergeati prin v dornei:) ) felicitari pt turul vostru. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 19, 2007 Autor Share Postat August 19, 2007 salutari de la c-lung mold... ma bucur ca v-a placut drumul c-lung m - cabana rarau - chiril (nu era nici o distractie daca mergeati prin v dornei:) ) felicitari pt turul vostru. bafta msms....si ms inca odata pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saphira Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 Felicitari shi la mai mare! Deci ti-a ramas mic DR-ul, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristake Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 -a fost super tare traseu in curad o sa punem si o harta daca vrea cineva sa il mai faca -aveti grija la drum lung deoarece soferi va ignora total Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Bravo ficiori!!!si eu am dat ture ceva mai lungi cu motorasul de 125,dar chiar la un tur al Romaniei nu m-as fi bagat...incaodata,bravo si tot respectul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 felicitari. super reusite si pozele, insa experienta cu siguranta a fost una de neuitat:) inca o data felicitari si la cat mai multe astfel de drumetii:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosma_larry Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 felicitari tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smile Postat August 26, 2007 Autor Share Postat August 26, 2007 multumim o sa pun in seara asta poze si de la mare ; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndreiXp Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Super tare baieti ! Felicitari si Respect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate