Sari la conținut

Hop si eu


santy
 Share

Postări Recomandate

Se putea sa nu mi se intample si mie?!

 

De o saptamana ma rog sa nu ninga sau sa fie inghetat in weekend, sa pot iesi si eu cand ma intorc acasa cu Suzy. M-am trezit dimineata... cer senin!!! la 1 eram pe tren, la 2 ajung acasa, ata in garaj (a pornit la primul contact :laugh: ) si toata strada numai a mea (pentru moment).

Apropo, echipamentul consta intr-o pereche de blugi peste care una de schi, 2 tricouri, 2 solexuri si geaca de piele cu protectii, manusi cu protectii si in picioare bocanci. (ps: Smokey, aveam si casca)

merg, merg, toate bune si frumoase (mai putin degetele care desi aveam manusi, erau amortite), cand vad un stop la care tocmai se facuse verde. mai trag de acceleratie, trec (dupa nici 10 sec de cand se facuse verde). erau 3 benzi/sens. 2 care mergeau inainte si una care o lua la dreapta. imediat dupa semafor urma o curba usoara la stanga. o iau pe banda din mijloc si vad in dreptul curbei o urma mare de ulei. in mod normal nimic neobisnuit (pt rom.) dar devine neobisnuit daca un camion ce s-a incadrat aiurea (pe banda ce duce la dreapta) se hotaraste sa schimbe banda (era in drept cu mine cand s-a hotarat ca eu nu contez, deci se poate baga.) singura solutie, evident, sa trag tare de ghidon, m-am aplecat putin si urma sa trec pe banda din stanga (n-am avut timp sa ma asigur...). Dar sa nu uitam de, nu pata, ci balta de ulei.

bineinteles ca fata s-a dus, eu m-am trezit alunecand pe burta (pozitia superman). In timp ce imi imbunatateam aptitudinile pentru zbor la joasa altitudine, am vazut cum suzy o ia hotarata spre rotile camionului. am inchis ochii.

m-am ridicat destul de repede si am fugit sa o iau din mijlocul drumului. am tras-o la margine si am inceput sa inspectam pagubele:

eu: nici un os rupt, un deget ce refuza sa se miste (si-a revenit), o vanataie mare pe osul din stanga abdomenului (nu stiu anatomie, dar e sub coaste si are ceva tangente cu piciorul), la piciorul stang, muschii gemeni dor a dreq de tare cand umblu.

echipament: manusi rupte (nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi aratat palmele mele fara ele), geaca zgariata, pantaloni rupti (casca neatinsa)

suzy: m-am speriat cand am mers sa o ridic, picura benzina (tocmai facusem plinul), stopuri dreapta fata+spate sparte, maneta ambreiaj carna, aripa fata indoita. sper sa nu mai fie...

 

in timp ce incercam sa o scot din viteze pe marginea drumului (se blocase schimbatorul), vine un tip langa mine si, fara sa ma intrebe de sanatate, se ia de mine ca am trecut pe rosu, ca sunt inconstient, ca ma bag la el sub roti, etc. pe moment nu mi-am dat seama ce imi zice sau ce se intamplase, ii zic CA-MI PARE RAU DACA L-AM SPERIAT si sa ma lase acum dreq in pace sa-mi dau seama de ce nu intra in neutral. Dupa vreo 5 minute mi-am dat seama ce s-a intamplat si ca idiotul ala a fost chiar soferul.

 

Ce ma doare cel mai tare? Ca mi-am cerut scuze. inca nu-mi vine sa cred...

Cred ca sezonul asta (extrasezonul asta) s-a terminat si pentru mine.

 

Drum uscat si toate cele bune

santy

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nasol .. Bine ca esti intreg .. Stiu ca e primul tau sezon .. si stiu cat de nasol e crede ma .. eu am avut 4 accidente .. de la aldoilea accident imi trecea supararea dupa cateva ore si ma gandeam ce puteam sa patesc ..

 

Referitor la camionagiu .. multa multa muje .. de obicei cand aud claxoane se uita si in oglinda .. dar mai sunt si exceptii .. (cuvant urat) mea .. zici ca lea luat masa strada .. nu zic ca in locul tau il bateam din doua motive ..

1. pt ca de obicei camionagii au dimensuinile 2 pe 2 ..

2. stiu ca in momentul ala te gandesti doar la motor ..

 

Si stiu ca cea mai nasoala senzatie in timpul cazaturii este aceea de a vedea iubirea alunecand si plangand parca pe asfalt cativa metri buni ..

Nu vreau sa ma gandesc cum e sa o mai si vezi ducandu se spre rotile unui camion ..

 

Sa te faci bine si sa ne vedem la anu pe strazi mai sigure .. :laugh:

 

Succes..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi,sambata 27.11.2004 am decis sa scoat si motorul la o tura mica,pt ca era nepornit de vreo 3 saptamani si cu toate ca era un ger afara de crapai,m-am plimbat un pic.

Nici nu am apucat sa ies bine cu ea pe bulevard,cred ca nici nu facusem 20-40 de metri cand unul cu Dacia se decide ca are o problema si aprinde avariile din mers,mai sa se opreasca.!normal, frana de urgenta,si, spre norocul meu, nu mi-a fugit fata mai mult ca faceam si eu ca tine.La mine nu era ulei dar ca sa feresti prosti tre sa franezi nu gluima,\.Frig afara , gume reci,telescoape tari, multumesc foarte foarte mult ca nu am trantit-o.M-a ascultat ca si pana acum.si ea pe mine si eu pe ea.

Dar era sa fac o minunatie, intr-o zi banala, la o faza banala.

Cred ca :laugh: daca dadeam cu Suzuka de pamant!Nu a luat ea o tranta tot sezonul si ia acum!

Nu e de gluma!

Ai drac cu masinile lor!!!

 

see YA si take care

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Ma nu va mai saturati de dat cu motoarele, maniacilor?! E bine ca sunteti intregi, dar mai bine puneti casca in cui si mergeti la un vin fiert intr-un baruletz. Pe acolo sigur nu trec camioane" ... prea des!

 

Ride safe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai... numarul camionului. Da-l la gabori! te-a atins?? Daca da, poti merge linistit la politie. :baldy: :what: :ok: :hug: . Muamaa! Ce cretini. :laugh:

Unde drac ai trecut pe rosu? Era cumva semafor pt inainte/dreapta separat?

Editat de Lt. Navarro
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand vreau sa va multumesc tuturor pentru urari :laugh:

 

cat despre semafor, era comun pentru toate directiile de mers (adica inainte si la dreapta). cat despre culoarea rosie a semaforului, coada de masini din spatele meu (bine ca nu s-au urcat pe mine, ca de iesit sa ma intrebe daca-s bine nu se pune problema) confirma verdele.

 

Echipamentul se poate inlocui, suzy se poate repara, vanataile trec, dar faptul ca i-am cerut scuze imbecilului ma bantuie.

 

cat despre numarul de inmatriculare... cand a trecut prin fata mea eu... alunecam.

 

 

oricum, azi am fost la vot. pe 2 roti. daca pot alege viitorul tarii, de ce sa nu-mi aleg si viitorul propriu? pe 2 roti

 

elfule... ai mare grija in continuare si sa nu mai auzim de alfbufuri!

 

apropo, de unde cuvant urat apar petele de ulei?

dar camionagii idioti?

 

Lt. Navarro, nu m-a atins. si oricum, nu stiu cine a fost

 

 

numai bine tuturor, asfalt uscat si cat mai putini idioti pe strazi

santy

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca esti ok! Sanatae "la maxx" :lol: .Ar fi trebuit sa incep cu asta :lol: :ok: -scuze!

 

Petele de ulei, dak nu-s cine stie ce cratere sau tzarusi (in care sa-ti intepi baia cu autoturismu' - caz patit de taica-miu) nu prea apar decat "culmea"... de la camioane romaesti de 2 lei :lol: .

 

Stiu kt de "stresant" e. Eu am avut acum ceva vreme un "fender bender"! :laugh: Nu dau detalii, da oricum multa :hug: boraturii!

 

Bafta! Insanatosire rapida ink o data, tie si motorishcai! :what:

 

PS: ai mare grija cu benzile: nu te baza niciodata pe las k vin pe banda mea, pe "am prioritate", ca nu se tine cont de assa ceva in tzara asta de kko. :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Santy sa fii tu sanatos. Stiu cum e cand cazi nu mai judeci normal ... asa ca ... ai grija de tine si de moto.

 

Si eu eram sa o fur ieri dar clasic: viteza prea mare pt a face curba la dreapta pe eminescu si m-am trezit franand intr-o benzinarie :laugh: . Noroc ca era benzinarie si nu trotuar sau alt obstacol.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si tot ieri mergeam pe tunari spre piata gemeni la o vulcanizare sa imi bage presiune in roti.

Acolo e o singura banda pe sens... si anume cea cu sina de tramvai.

La semafor .. se trezeste unul smecher sa o ia pe contra sens (adik sensul meu) sa se bage in fata la coloana lui care statea la rosu.

 

Vin io triumfator .. (pornisem primul ca o racheta de la semafor) .. si dau nas in nas cu boul amintit mai sus. Evident ca intentionat am oprit la 5 cm in fata lui si nu l-am lasat sa treaca. Tot el era suparat. In fond .. ce cauta pe contra sens? Daca eram cu masina nu aveam loc sa trec de el. Si cu motorul nu aveam chef de manevre pe sina de tramvai.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super nasoala treaba. Legea rutiera ar trebui schimbata, cel putzin pentru motociclishti. Cum adik daca nu te-ai lovit cu celalalt vehicol inseamna ca celalalt nu poate fi tras la raspundere pentru ca a greshit. Este o lege doar pentru mashini. Normal ca dak evitzi un accident cu mashina nu te dai peste cap ca atunci cand eshti cu motorul. Legislatzia te obliga sa nu evitzi impactul ... e idiotic. :laugh: :baldy: :what: :hug:

 

 

Oricum insanatoshire grabnica shi drum uscat :ok: .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

acum 5 ani, am luat o amenda pe langa brasov................m-a oprit politistul sa-mi verifice actele si a aruncat o privire pe langa masina(dacie),. ........mi-a ridicat talonul si mi-a dat amenda pt ca a vazut o picatura de ulei sub masina, cazuta chiar atunci din motor.....................l-am intrebat daca este corect sa-mi ridice talonul si sa-mi dea amenda doar pt atat...................explicatia lui a fost ca 'o picatura de ulei isi mareste de 10 ori volumul pe timp de ploaie...................l- am injurat mult timp...............acum il inteleg.........a procedat corect!!! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc inca o data pentru urari.

Eu ma simt bine, pot sa umblu din nou normal. timpul e cel mai bun medicament.

 

Baiazid... ai mare grija!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

vitezistu, cand se mai incalzeste, de obicei la sfarsit de saptamana sunt in arad. cand ai chef de o plimbarica... 0723-258367 :baldy:

 

 

numai bine

santy

 

 

apropo, de ce e mai usor de obtinut PERMISUL AUTO decat permisul de port arma? :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ALOOOOOO....

a observat cineva ca a venit iarna? :laugh:

dehhhh... :baldy: asteptati-va sa cadeti daca insistati sa va dati cu motoarele pe cancerul asta ...mai e timp si la anu'! :what: nu stati toata iarna sa reparati la motor si sa bagati bani in el!

 

in rest ..bine ca sinteti ok ...si totusi ...ar fi fost bine ca si motoarele sa fie ok! :hug:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...