Kiki Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Dupa 3 ani in care am calarit o batranica dar superba Honda Cb 400 N din 82,a sosit timpul sa trec la ceva mai mare si am achizitionat un Yamaha XTZ 750 Super Tenere fabricat in 1993 cu 61 mi km la bord dar nu simte acesti km facuti.motorul trage foarte bine,imi place foarte mult si este ce miam dorit eu,un motor mare puternic,care sa ma poarte pe drumuri lungi.pretul de achizitie a fost de 2100.va las sa il admirati si voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 (editat) Superba !!! Este foarte ingrijita si nu isi arata deloc varsta (ma uit la blocul motor care nu are nici o urma de ulei). Felicitari pentru achizitie , e o super motocicleta ! Sa o stapanesti cu placere ! Asteptam sa te dai cu ea si sa ne scrii si noua impresii. Editat August 19, 2007 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goofy2304 Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 sooper. chiar nu se vede ca e din 93 cu 60.000km. cel care a avut-o cred ca a iubit-o si a avut grija de ea . multi km cu ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 ms de urari.cel dew la care am cumparato a mers doar 2000 km de cand a cumparato din germany.urmeaza sa schimb multe pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 Bravo Kiki! Sa-ti traiasca noul motor si sa ai parte numai de km frumosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 felicitari:) e super:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 intradevar arata bine ... dar stai sa fac mai multe poze la a mea sa vezi cat de bine arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vetruvius Postat August 24, 2007 Share Postat August 24, 2007 Dupa 3 ani in care am calarit o batranica dar superba Honda Cb 400 N din 82,a sosit timpul sa trec la ceva mai mare si am achizitionat un Yamaha XTZ 750 Super Tenere fabricat in 1993 cu 61 mi km la bord dar nu simte acesti km facuti.motorul trage foarte bine,imi place foarte mult si este ce miam dorit eu,un motor mare puternic,care sa ma poarte pe drumuri lungi.pretul de achizitie a fost de 2100.va las sa il admirati si voi. sa ai noroc de ea, si numai drumuri frumoase!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Septembrie 1, 2007 Autor Share Postat Septembrie 1, 2007 ms de urari dar momentan stau pe bara o luna pt ca nu mai am carnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 Cred ca nu mai poti de fericire,zici ca e nou nu se vad km Sa o stapanesti sanatos si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 frumoasa sa o conduci sanatos si asfalt uscat salutari cu faru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate