Bogdan D. Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 In cele din urma am reusit sa gasesc motocicleta mult visata ... Yamaha XTZ 750 Super Tenere ... Se afla intr-o stare excelenta ... fabricata in 94 ... inmatriculata in 98 (o perioada de 4 ani a fost in pauza) ... numarul de kilometri este relativ mic pentru varsta motocicletei: 44 000 km (kilometrii putini reflecta fff bine starea motocicletei, adik excelenta)... din motor nu se aude nici un sunet dubios, toarce ca o matza - are toba "Marving" care se aude ffoarte bine - geam touring "Givi" - Topcase "Maxi Givi Monorack 3" Voi mai pune poze atunci cand "domnu' Cristi-mic" va avea chef si timp ca sa o pozeze, ca la asa motocicleta am nevoie de un fotograf bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 sa ai parte de ea dom'le. sa ai grija de ea, dar si ea de tine... parca mai misto era o comunista... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 20, 2007 Autor Share Postat August 20, 2007 sa ai parte de ea dom'le. sa ai grija de ea, dar si ea de tine... parca mai misto era o comunista... ms pt urari dc era o comunista care sa semene cu asta o cumparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 20, 2007 Share Postat August 20, 2007 ms pt urari dc era o comunista care sa semene cu asta o cumparam sa ai bafta de ea e un super motor.acu o luna am cumparat si eu una si sunt extrem de multumit de ea.este cred un motor care nu stiu daca am sa il mai schimb.sa ai multi km fara evenimente.am o curiozitate si eu cum suna toba marving?am gasit si eu in germania toba dar nu stiu daca merita investitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 21, 2007 Autor Share Postat August 21, 2007 sa ai bafta de ea e un super motor.acu o luna am cumparat si eu una si sunt extrem de multumit de ea.este cred un motor care nu stiu daca am sa il mai schimb.sa ai multi km fara evenimente.am o curiozitate si eu cum suna toba marving?am gasit si eu in germania toba dar nu stiu daca merita investitia. suna fff bine toba ... toba originala e putin cam silentioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 suna fff bine toba ... toba originala e putin cam silentioasa nu ai putea atasa un trail cu sunetul tobei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 22, 2007 Share Postat August 22, 2007 In cele din urma am reusit sa gasesc motocicleta mult visata ...Yamaha XTZ 750 Super Tenere Sa o stapanesti sanatos si cu placere ! Ma bucur ca se inmultesc teneristii, cred ca pe SuperTenere-uri ar trebui sa scrie "Made for Romania". Nu cred ca e alt model mai potrivit pentru drumurile noastre, iar preturile lor sint mai mult decat ok. Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 22, 2007 Autor Share Postat August 22, 2007 nu ai putea atasa un trail cu sunetul tobei? cu cea mai mare placere ... dar vreau sa gasesc o camera care sa nu distorsioneze sunetul mai deloc --- Mesaj completat în 22 Aug 2007 20:43 ------------- Sa o stapanesti sanatos si cu placere ! Ma bucur ca se inmultesc teneristii, cred ca pe SuperTenere-uri ar trebui sa scrie "Made for Romania". Nu cred ca e alt model mai potrivit pentru drumurile noastre, iar preturile lor sint mai mult decat ok. Bafta ! ai dreptate ... ideala pt drumurile romanesti cat si pentru buzunarul romaniilor am avut noroc ca am cumparat-o "noua" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat August 23, 2007 Share Postat August 23, 2007 Toba suna bine, dar fiind o toba "street legal" e destul de silentioasa. Recomand (pentru tobele originale) operatiunea descrisa in topicul meu despre ST. La mine sunetul este destul de apropiat de cel cu Marving, mai ales ca motoarele astea nu au un sunet deosebit, orice toba ai pune, datorita configuratiei motorului si multelor supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat August 27, 2007 Autor Share Postat August 27, 2007 (editat) hai ca mai pun cateva poze Editat August 27, 2007 de lebadake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 1, 2007 Share Postat Septembrie 1, 2007 frumos e un vis devenit realitate??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan D. Postat Septembrie 2, 2007 Autor Share Postat Septembrie 2, 2007 frumos e un vis devenit realitate??? se poate spune si asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 3, 2007 Share Postat Septembrie 3, 2007 dap si eu vreau la anu cagiva raptor 125 imi place stil clasic asa combinat cu stil de viteza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate