Okesz Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 O noua tema pentru cunoscatori si consacrati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Noiembrie 30, 2004 Share Postat Noiembrie 30, 2004 De la ele "te ia flama" ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Sunt naspa... la 30.000 bucata ce vrei de la ele? Am avut io pe nipru. Cauta bujii bosch... sunt scumpe dar bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Foarte bune. Nu se justifica cu nimic sa dai mai multi bani pentru exact acelasi lucru (unde nu mai pui ca poti lua si produse de marca false) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 Pe vremuri poate dar acum cu economia de piata nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Decembrie 1, 2004 Share Postat Decembrie 1, 2004 NU VREAU SA AUD DE ELE Eu a trebuit sa dau un nou filet cu reductie in chiuloasa din cauja unei bujii care avea filetul naspa. Treaba asta se intimpla cind eram la mare si cu banii pe sfarsite. Diferenta dintre o bujie Sinterom si una de foarte buna calitate exista dar merita mai ales ca in conditii de exploatare normale tine 10000Km. Asa ca la GARA CU SINTEROAMELE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Decembrie 2, 2004 Autor Share Postat Decembrie 2, 2004 Am pus topicul asta la misto.Nu ma intereseaza bujiile Sinterom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosKTM Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 Pai bine mai, si de-abia acuma ne spui ?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 2, 2004 Share Postat Decembrie 2, 2004 mda..shi unde gasesk bujii BOSH la bukata?Vreau shi io una! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 mda..shi unde gasesk bujii BOSH la bukata?Vreau shi io una! Pai hai ca e simplu: la tine in zona ... pe Ceaikovski (sper ca am scris bine). Pe dreapta cum te duci spre patinoarul Floreasca e un magazin auto. Acolo au catalog de echivalente Bosch. Am vrut io pt nipru si nu trebuia sa iau 4 bucati. Deci dau si mai putin de 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat Decembrie 3, 2004 Share Postat Decembrie 3, 2004 Bai eu am gasit odata la TIB bujii cu cifra termica de 245. Folosesc shi la Trabi, shi la motor, shi sunt f. bune. Cele de Dacia nu sunt bune, se topeshte portzelanul, ca au cifra termica de 180. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 shi de care crezi ka imi trebuie pentru Minskuletz?sunt speciale pentru 2t?sau kum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 shi de care crezi ka imi trebuie pentru Minskuletz?sunt speciale pentru 2t?sau kum? Man te duci si au catalog de echivalente. Daca io am gasit la nipru .. si la minsk e posibil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
young rider Postat Decembrie 6, 2004 Share Postat Decembrie 6, 2004 cat ai dat pe bujie , la nipru , ca sa shtiu la ce sa ma ashtept... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate