Sari la conținut

Concurentii romani la Paris Dakar 2005

ADMIN
 Share

Postări Recomandate

Poti sa bantui prin desert toata noaptea.Regulamentul spune ca trebuie sa ajungi cu o ora inainte de startul in urmatoarea proba.Cam nasaol dupa o speciala de de cateva sute de km,obosit si nedormit.Imagini si poze cu echipa Romaniei in emisiunea 2 roti de saptamana viitoare.La organizare nu stau asa bine francezii.In Barcelona si la Granada nu aveai un WC sau un dus si mancare de acasa.La imbarcarea pe bac concurentii nu stiau ca acel vapor nu pleaca pana nu vin toti motociclistii.Unii au tras ca nebunii ca sa ajunga la ora stabilita pt plecare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 716
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Admin

BREAKING NEWS - STAGE 8 CANCELLED!!!!

Dakar organsiers ASO have announced that Thursday's 520km stage between Tichit and Tidjikja has been cancelled. The decision was taken due to the fact that only 90 bikes, 53 cars and 25 trucks have made it to the bivouac in Tichit as a result of yesterday's gruelling 660km stage.

urmariti pe EuroSport

Link spre comentariu

era de asteptat, asa au facut si anul trecut.

seamana a bataie de joc la adresa concurentilor sa fii incapabil sa prevezi ca se va intimpla asa ceva. daca vrei sa bagi etape maraton, ori le faci rapide si lungi (700km), ori mediu lungi si lente (4-500 km).

sa le faci lungi si lente, sa le mai si legi intre ele si fara service, bineinteles ca ramai fara concurenti.

speram sa termine cu bine Romeo

ps: si mai da Eurosportu reportaj despre Francois Vulliet (care are cetatenie dubla franceza si romana), avea si ditami steagu romanesc pe masca si comentatoru nu zice nimic, iar de Romeo nici atat...

Editat de newton
Link spre comentariu

Due to the weather condition on the Mauritanian desert since Thursday on the course of the rally, the organisation has decided to modify the race. The bad visibility has forced most of the helicopters to remain grounded.

At 10.00 am today, only 96 bikes, 59 cars and 27 trucks had completed stage 7, and 31 competitors had officially retired from the race.

The race organisation has therefore decided on the following measures :

- Cancel stage 8 between Tichit and Tidjikja.

- The authorized time for stage 7 will be longer.

- The competitors will all head to Tidjikja in liaison

Link spre comentariu

COMENTATORUL: si ce nu-ti era clar ca e dobitoc. s-a vazut clar de exemplu aseara cum 2 motoare au intors si au atacat aceeasi duna din nou, si altele pe parcurs. probabil asta e cel mai bun ce il avem. cine e? e din romania sau de la eurosport de acasa ca eu nu stiu cum merg treburile astea.

- chiar m-am gindit aseara cind au dat filmul de mai sus. periculoasa chestie ca nu stii ce-i dupa duna de nisip, poate pici cu masina pe careva.

Editat de sc11
Link spre comentariu

La adresa asta sunt adresele de contact Eurosport, inclusiv pentru observatii la adresa comentatorilor:

http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto403644.shtml

adresa de mail: commentary@eurosport.co.uk

Dragos

Editat de digitallysane
Link spre comentariu

ha ha ha

mi s-a intors mailul si zice ca nu-i buna adresa destinatarului

Forumul pune un antet http inaintea linkului (se pare ca nu se pot pune direct linkuri de mail).

Adresa este deci commentary@eurosport.co.uk, probail trebuie tastata manual in clientul de mail.

Dragos

Link spre comentariu

Forumul pune un antet http inaintea linkului (se pare ca nu se pot pune direct linkuri de mail).

Adresa este deci commentary@eurosport.co.uk, probail trebuie tastata manual in clientul de mail.

Dragos

nu am dat de pe forum. am trimis de pe pagina lor si apoi inca odata tastind manual adresa. incearca si tu poate e ceva bai la mine

Link spre comentariu

Multa bafta. In primul rand se aibe grija de ei, pentru ca este o competitie uimitor de frumoasa din exterior dar extrem de periculoasa din interior mai ales in calitate de concurent. INCA O DATA MULTA BAFTA.

Link spre comentariu

nu am dat de pe forum. am trimis de pe pagina lor si apoi inca odata tastind manual adresa. incearca si tu poate e ceva bai la mine

Si mie mi-a venit inapoi, dar imi scrie ca trebuie sa folosec .com, deci

commentary@eurosport.com

Dragos

Link spre comentariu

Acum am aflat, Francois a ajuns in franta si e in drum spre un spital sa vada ce e cu umarul :blink: . Se prea poate sa fie necesara o operatia. Nu stie nimic de cei doi doar ca e aminata proba de azi. Ce ma mai enerveaza ca nu e actualizat situl. Sa speram ca in ziua de azi nu mia au asa de mult de tras si isi refac fortele pentru miine

Link spre comentariu

nasoala etapa:

ALPHAND REACTION: "What a day! If I see Zaniroli, I'll catch him and put him on the roof of my car and go like that in the camel grass."

DESPRES REACTION: "The organisation said there was 100 km of camel grass, but in fact we did maybe 400-450 km in camel grass."

All of the riders have been complaining of a lack of fuel on yesterday's stage, saying that they only had 20 litres each in which to complete the final 200km.

12:23 Those stranded in the desert are now heading South West towards Atar in attempt to rejoin the Dakar caravan in time for Sunday's rest day.

11:00 A huge number of bikes, cars and trucks are still stranded in Stage 7 and it is unlikely that they will get out due to fuel starvation... They are effectively out of the event...

Link spre comentariu