Nitescu Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Poti sa bantui prin desert toata noaptea.Regulamentul spune ca trebuie sa ajungi cu o ora inainte de startul in urmatoarea proba.Cam nasaol dupa o speciala de de cateva sute de km,obosit si nedormit.Imagini si poze cu echipa Romaniei in emisiunea 2 roti de saptamana viitoare.La organizare nu stau asa bine francezii.In Barcelona si la Granada nu aveai un WC sau un dus si mancare de acasa.La imbarcarea pe bac concurentii nu stiau ca acel vapor nu pleaca pana nu vin toti motociclistii.Unii au tras ca nebunii ca sa ajunga la ora stabilita pt plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Deci nu putem decat sa stam cuminti si sa asteptam sa vedem ce se intampla... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newton Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 sa speram ca e sanatos.aproape toti au ramas cam in aceeasi zona, dupa CP2, sunt si marea majoritate a camioanelor, si probabil se ajuta unii pe altii. nasol cu iritrack-ul lui Romeo ca n-a prea mers la el toata etapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 7, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2005 la 12:30 e pe eurosport dakar live, vedeti ce mai zic acolo. eu am numai in germana si nu pricep nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newton Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Nissan-ul Eurosport era pe la KM 256 azi noapte la 12, nu cred ca au ajuns nici ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 7, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2005 BREAKING NEWS - STAGE 8 CANCELLED!!!! Dakar organsiers ASO have announced that Thursday's 520km stage between Tichit and Tidjikja has been cancelled. The decision was taken due to the fact that only 90 bikes, 53 cars and 25 trucks have made it to the bivouac in Tichit as a result of yesterday's gruelling 660km stage. urmariti pe EuroSport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Ianuarie 7, 2005 Admin Share Postat Ianuarie 7, 2005 forumul EuroSport. si baietii de acolo au ajuns la concluzia cacomentatorul in romana e un afon http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto669368.shtml Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newton Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 (editat) era de asteptat, asa au facut si anul trecut. seamana a bataie de joc la adresa concurentilor sa fii incapabil sa prevezi ca se va intimpla asa ceva. daca vrei sa bagi etape maraton, ori le faci rapide si lungi (700km), ori mediu lungi si lente (4-500 km). sa le faci lungi si lente, sa le mai si legi intre ele si fara service, bineinteles ca ramai fara concurenti. speram sa termine cu bine Romeo ps: si mai da Eurosportu reportaj despre Francois Vulliet (care are cetatenie dubla franceza si romana), avea si ditami steagu romanesc pe masca si comentatoru nu zice nimic, iar de Romeo nici atat... Editat Ianuarie 7, 2005 de newton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Due to the weather condition on the Mauritanian desert since Thursday on the course of the rally, the organisation has decided to modify the race. The bad visibility has forced most of the helicopters to remain grounded. At 10.00 am today, only 96 bikes, 59 cars and 27 trucks had completed stage 7, and 31 competitors had officially retired from the race. The race organisation has therefore decided on the following measures : - Cancel stage 8 between Tichit and Tidjikja. - The authorized time for stage 7 will be longer. - The competitors will all head to Tidjikja in liaison Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 dupa cum sta treaba Romeo ar trebui sa ia startul abia acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Cred ca-i Francois: 1. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 2: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 3.: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Si asta-i sigur Francois, cu umarul dislocat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 (editat) COMENTATORUL: si ce nu-ti era clar ca e dobitoc. s-a vazut clar de exemplu aseara cum 2 motoare au intors si au atacat aceeasi duna din nou, si altele pe parcurs. probabil asta e cel mai bun ce il avem. cine e? e din romania sau de la eurosport de acasa ca eu nu stiu cum merg treburile astea. - chiar m-am gindit aseara cind au dat filmul de mai sus. periculoasa chestie ca nu stii ce-i dupa duna de nisip, poate pici cu masina pe careva. Editat Ianuarie 7, 2005 de sc11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogu007 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 N-am inteles daca a abandonat pana la urma, sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 (editat) La adresa asta sunt adresele de contact Eurosport, inclusiv pentru observatii la adresa comentatorilor: http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto403644.shtml adresa de mail: commentary@eurosport.co.uk Dragos Editat Ianuarie 7, 2005 de digitallysane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 La adresa asta sunt adresele de contact Eurosport, inclusiv pentru observatii la adresa comentatorilor:http://www.eurosport.com/home/pages/v4/l0/...sto403644.shtml adresa de mail: commentary@eurosport.co.uk Dragos ha ha ha mi s-a intors mailul si zice ca nu-i buna adresa destinatarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 N-am inteles daca a abandonat pana la urma, sau nu? Francois a abandonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 ha ha ha mi s-a intors mailul si zice ca nu-i buna adresa destinatarului Forumul pune un antet http inaintea linkului (se pare ca nu se pot pune direct linkuri de mail). Adresa este deci commentary@eurosport.co.uk, probail trebuie tastata manual in clientul de mail. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Forumul pune un antet http inaintea linkului (se pare ca nu se pot pune direct linkuri de mail).Adresa este deci commentary@eurosport.co.uk, probail trebuie tastata manual in clientul de mail. Dragos nu am dat de pe forum. am trimis de pe pagina lor si apoi inca odata tastind manual adresa. incearca si tu poate e ceva bai la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freeman Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Multa bafta. In primul rand se aibe grija de ei, pentru ca este o competitie uimitor de frumoasa din exterior dar extrem de periculoasa din interior mai ales in calitate de concurent. INCA O DATA MULTA BAFTA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 nu am dat de pe forum. am trimis de pe pagina lor si apoi inca odata tastind manual adresa. incearca si tu poate e ceva bai la mine Si mie mi-a venit inapoi, dar imi scrie ca trebuie sa folosec .com, deci commentary@eurosport.com Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ocsiss Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 Acum am aflat, Francois a ajuns in franta si e in drum spre un spital sa vada ce e cu umarul . Se prea poate sa fie necesara o operatia. Nu stie nimic de cei doi doar ca e aminata proba de azi. Ce ma mai enerveaza ca nu e actualizat situl. Sa speram ca in ziua de azi nu mia au asa de mult de tras si isi refac fortele pentru miine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sc11 Postat Ianuarie 7, 2005 Share Postat Ianuarie 7, 2005 nasoala etapa: ALPHAND REACTION: "What a day! If I see Zaniroli, I'll catch him and put him on the roof of my car and go like that in the camel grass." DESPRES REACTION: "The organisation said there was 100 km of camel grass, but in fact we did maybe 400-450 km in camel grass." All of the riders have been complaining of a lack of fuel on yesterday's stage, saying that they only had 20 litres each in which to complete the final 200km. 12:23 Those stranded in the desert are now heading South West towards Atar in attempt to rejoin the Dakar caravan in time for Sunday's rest day. 11:00 A huge number of bikes, cars and trucks are still stranded in Stage 7 and it is unlikely that they will get out due to fuel starvation... They are effectively out of the event... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate