DMS Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Dumnezeu sa-l ierte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Dumnezeu sa te ierte Bebe !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei cristea Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat August 26, 2007 Share Postat August 26, 2007 Crunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Woo Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 Astea sunt motoarele baietilor dupa accident...........................!Dupa cum puteti vedea nu e nici un ac blocat asa cum se vorbea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Eu vad acul vitezometrului motocicletei Suzuki blocat in alta pozitie decit cea zero. Viteza nu e mare, dar daca tot a apucat sa se blocheze nu stii cum l-au gasit politistii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Ce viteza nu e mare? 60km/h? Stii ca daca dai drumul unei masini (motocicleta, mar, bila de rulment, whatever) de la etajul 3, atinge trotuarul cu 45 de kilometri la ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 "mestere" te simti putin cu musca pe caciula??? motor de 130-140 de cai, avand carnet din....2007??? <small>--- Mesaj completat în 22 Aug 2007 12:24 -------------</small><br/>@ puc By the way....imi si poti explica unde a fost greseala gramaticala??? sau doar pt. ca..."asa se zice" cat despre accident....intr-adevar...a fost o greseala care a costat enorm! mult prea mult as zice! 'isi iau <decat> pentru a' vs 'isi iau doar pentru a'. Alege tu. cat despre motorul meu... l-am dat deja si mi-am luat altul, mai putin puternic. in definitiv, depinde in mare parte de tine. imi cer scuze de offtopic si raspuns intarziat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 28, 2007 Share Postat August 28, 2007 Am vazut si eu astazi motoarele! arata...infiorator! Si....intr-adevar...vitezele indicate pe bord ...nu erau cele vehiculate pe aici, ci...cel al lui bebe era blocat la 60km/h iar celalalt la 20km/h! 'isi iau <decat> pentru a' vs 'isi iau doar pentru a'. Alege tu. Nu m-ai lamurit! Greseala gramaticala era...??? cat despre motorul meu... l-am dat deja si mi-am luat altul, mai putin puternic. in definitiv, depinde in mare parte de tine. Da...a depins de cat de inconstient ai fost cand ti-ai cumparat primul motor! Scuze de offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate