GINO_xxx Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Buna ziua. Cu mare drag pentru cine este deacord , ne putem organiza pentru sfarsitul lunii septembrie ca sa sa nu mai avem neplaceri legate de vreme. oricum temperatura este mai scazuta. Si daca nu mai doriti la Focsani ne putem organiza si in capitala ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 8, 2015 Share Postat Septembrie 8, 2015 Baga mare.astept si vinu'ala.lepsa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 daca ne adunam cu trupa pentru chermeza, si nu-mi rup iarasi picioarele eu vin....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 si eu vin, rosu sau roze. hai, si alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 mai Foxule, la culoarea noastra (asta galbena....) numai vinul alb se asorteaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 Sa inteleg ca se doreste de sf de sezon o intalnire a posesorilor ca aceea de la inceput de sezon din Petrosani ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 9, 2015 Share Postat Septembrie 9, 2015 aia ar fi telul, daca ne-am aduna s-a mai organizat si in anii trecuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 11, 2015 Share Postat Septembrie 11, 2015 Pai si ce se mai aude??? ca vad de scris pe aici nu prea se inghesuie lumea ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 12, 2015 Share Postat Septembrie 12, 2015 rabdare colegu, rabdare! aflam noi pana la urma weekend fain tuturor colegilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Nu facem o intalnire de sfarsit de seaon, in grecia ca e cald ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 (editat) facem! saptamana viitoare vineri sambata duminica va fi cald si frumos! nu are rost sa o lungim pana nu stiu cand, vin ploile.... deci ramane pe 25-26-27 09 2015! urmeaza sa stabilim locatia...... asteptam propuneri si lista colegilor participanti! Editat Septembrie 15, 2015 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Pt motociclisti adevarati.sinemorets.413 km de buc.berea o dau eu sambata ca tot e topic de super mobre.hai.sa va vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 E clar iti trebuie Varadero sau Gs sa ajungi acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 Hai mai colegilor ce draq..... Eu din CJ atunci fac 1000km pana acolo.... cum am ajuns, ma duc la WC si pot sa ma si intorc Trebuie sa ne sincronizam la o locatie aici in RO ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 15, 2015 Share Postat Septembrie 15, 2015 macs-ule ..ala e. deci..stiti unde ma gasiti. acum deh, pretentii aveam la astia cu Busa, ca la bmmistii de duminica pe la terase am tot vazut. pentru un motor care merge cu 300 la plimbare, mai mai ca mi e rusine sa va spun ca n 3 ore sunteti acolo. dar deh, de unde nu i ( dorinta ) nu cere nici Dumnezeu . macar pe vremuri mai era cate o alcolica guraliva ce va facea din vorbe..acumi nimic :-P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 pentru un motor care merge cu 300 la plimbare, mai mai ca mi e rusine sa va spun ca n 3 ore sunteti acolo. dar deh, de unde nu i ( dorinta ) nu cere nici Dumnezeu . mdaaa, asa fac eu 1000 de km in 3 ore cu Busa, mai ales ca peste 50% din acei km sunt in RO, cum faci tu 400 de km in 2 ore cu Vacadero OK colegilor, eu am propus ceva...., daca reusim sa ne adunam undeva e bine, daca nu, asta e........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 stiam eu ca te supaaar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 nu ma supar, nu am probleme cu inima sau moralul colegule fac 1k km pe zi daca e musai Foxule, nu e problema dar nu pentru un weekend scurt 2k, intelegi ideea? ma gandeam ca face fiecare 2-3-400 si ne intalnim de vineri dupamasa-seara, o chermeza pana sambata seara, si duminica ţuşti catre case, si nu esti rupt de oboseala dupa drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 16, 2015 Share Postat Septembrie 16, 2015 ok, deci sa stiti unde ma gasiti la 413 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 (editat) Dragii mei , incepand cu data de 16.09 pana la sfarsitul lunii in Focsangeles se toarna un film. Locatia unde ne strangeam deobicei are in consecinta 10 camere din 28 ocupate. In caz ca mai exista dorinta si entuziasm ma pot organiza cu mare drag ! In cazul in care sunt alte prioritati care primeaza ramane sa contramandam sau eventual sa renuntam la a ne mai intalni ! Editat Septembrie 17, 2015 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Multumim Gino pt oferta! eu as zice ca ne incadram in alea 18 camere libere ramase...... si daca vom fi in numar mai mare, sigor vom mai gasi cazare in Foxangeles atunci ramane data de 25-26-27 09 2015, cum am scris la inceputul paginii? facem lista? 1. Gino 2. Aprilia rugam continuati lista cu inscrierile! haideti colegilor sa ne adunam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussubi Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Abia astept prima intalnire la care sa iau parte,dar din pacate in 26 are cununia sora mea,asa ca sunt nevoit sa spun pas.Next time! Distractie placuta celor care va intalniti si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 apoi se asteapta si posturile cu ''prezent la datorie''! nu scuze sau explicatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariussubi Postat Septembrie 17, 2015 Share Postat Septembrie 17, 2015 Nu era o scuza,ci imi exprimam dorinta de a fi prezent si motivul din care nu voi fi.Sa nu se creada ca suntem prezenti aici doar la tastatura ci si practic,cand e vb de intalniri sau alte initiative.ACUM imi cer scuze daca a deranjat postul meu in multimea de inscrieri.Si ca sa ma conformez : "prezent la datorie" data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate