apriliacluj Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 apoi io pot canta si se adude bine de oriunde, stau bine cu vo(d)cea si plamanii! hai cu inscrierile ca in cateva zile ar cam trebui sa dau raspunsul, cate camere sa rezervam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - in curs de confirmare pana pe 15-20 noiembrie Pitesti = 2 adulti + o copila (8 ani) = o camera cu pat matrimonial Aprilia MariusCojo Cyp doru.tanasoiu Participanti atelajele pentru noroiala: Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ sau DR650, sau le aduc pe amandoua Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia) -- sarmale de la MariusCojo -- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Octombrie 28, 2016 Share Postat Octombrie 28, 2016 ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - in curs de confirmare pana pe 15-20 noiembrie Pitesti = 2 adulti + o copila (8 ani) = o camera cu pat matrimonial Aprilia MariusCojo Cyp doru.tanasoiu Participanti atelajele pentru noroiala: Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ sau DR650, sau le aduc pe amandoua Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia) -- sarmale de la MariusCojo -- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici 8. Scama (3-4.12) si ceva hony ( pt cunoscători )» Post actualizat in 29 Oct 2016 07:29 Wa da toată lumea doarme la ora asta? Pai ce e asta ? Tre sa ne antrenam sa cântam treceti batalioane romane Carpații sa nu îl lăsam pe Lory la greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - in curs de confirmare pana pe 15-20 noiembrie Pitesti = 2 adulti + o copila (8 ani) = o camera cu pat matrimonial Aprilia MariusCojo Cyp doru.tanasoiu Scama + honey Participanti atelajele pentru noroiala: Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ sau DR650, sau le aduc pe amandoua Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia)-- sarmale de la MariusCojo-- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici deci ramanem asa 100% ? pot sa vorbesc pt rezervare 100% ? n-as vrea sa ne facem de cacao, sau sa platesc avansul de-a mokka..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 Avansul il platim toti. Tu doar sa spui cat trebuie si sa ne dai contul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 31, 2016 Share Postat Octombrie 31, 2016 facut rezervarea! in caz de nevoie, ne mai gaseste cazare in apropiere, deci nu vor fi probleme nici daca se mai inscriu si alti colegi! haida diiiiii! sa ne vedem cu bine la locatie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Octombrie 31, 2016 Autor Share Postat Octombrie 31, 2016 Conform planificarii sunt liber de pe 1.12 ora 9.00,dar pot sa apara schimbari.Veve e in CO...sper sa am cu ce sa vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie (miercuri -- duminica) Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - din 01.12 (de joi) Pitesti = 2 adulti + o copila (8 ani) = o camera cu pat matrimonial Aprilia MariusCojo Cyp doru.tanasoiu Scama + honey, din 03.12 (de sambata) Participanti atelajele pentru noroiala: Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ sau DR650, sau le aduc pe amandoua Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia) -- sarmale de la MariusCojo -- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici REZERVARE FACUTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Sa imi trimiti IBAN-ul ca sa iti dau pentru avans. Si partea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 dupa ce am vorbit la telefon a intervenit o mica modificare Skama vine de vineri deci cu actualizarea facuta asa stam: ''Winter Meeting'' - a doua editie Perioada: 30 noiembrie -- 04 decembrie (miercuri -- duminica) Locatia evenimentului: http://www.cazareardeal.ro/ Participanti: Gino Emylyo - din 01.12 (de joi) Pitesti = 2 adulti + o copila (8 ani) = o camera cu pat matrimonial Aprilia MariusCojo Cyp doru.tanasoiu Scama + honey, din 02.12 (de vineri) Participanti atelajele pentru noroiala: Gino = 4x4 safety car pitesti2010 = ATV CF Moto doru.tanasoiu = Motocross KTM apriliacluj = ATV KQ sau DR650, sau le aduc pe amandoua Slip obligatoriu! ....ca la nudisti s-a inchis si va fi frig -- gulash din partea mea (aprilia)-- sarmale de la MariusCojo-- si mai facem (fierbem, prajim, gatim) pe langa aestea, in fiecare zi ceva, ciorba de peste, gratare si mici REZERVARE FACUTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Da da ai vb cu el ai vb » Post actualizat in 01 Nov 2016 10:20 No dragi colegi....eo am o nedumerire si poate ma ajutați voi....ce e in neregula cu poza asta si ce putem face sa schimbam lucrurile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 apoi e rotita anti-clockwise roaga un moderator sa-l indrepte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 Budigaii sunt dementiali. De data asta ii aduc si eu pe ai mei. Doar ca sunt flausati, de iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 1, 2016 Share Postat Noiembrie 1, 2016 E ceva in neregula cu geaca .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Noiembrie 1, 2016 Autor Share Postat Noiembrie 1, 2016 I-a ramas mica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 I-a ramas mica? Nu Emile , culorile, scrisul.... tre sa facem o cheta național sa ii luam o geaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 (editat) .... tre sa facem o cheta naționala da' amu ni, de ziua nationala PS: ...si am ajuns cu topicul la pagina 500 diiiii! Editat Noiembrie 2, 2016 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GINO_xxx Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 (editat) Cu Dumnezeu inainte . Inca un pic si ma apropii si eu de 400 de postari in calitate de membru ! Editat Noiembrie 2, 2016 de GINO_xxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 2, 2016 Share Postat Noiembrie 2, 2016 -- Cu Dumnezeu inainte . -- Inca un pic si ma apropii si eu de 400 de postari in calitate de membru ! --asa sa fie! --dăi 'nainte cu tupeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Pe 30.11 cine ajunge ? Noi vom ajunge pe 30.11 si stam doar pana pe 02.12, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 apoi in afara de Emylyo si Scama, (care vin de joi, respectiv vineri) restul din 30 suntem acolo ..pacat ca nu reusesti sa stai tot weekendul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuscojo Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 (editat) Da, asa e ! Corina lucreaza in weekend si eu trebuie sa fiu in Pitesti pe 02.12, la ora 14:30 , musai ! Cu preturile ptr cazare cum e ? Sunt cele de pe site-ul pensiunii ? Editat Noiembrie 3, 2016 de mariuscojo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 sa supunem la vot in mod democratic eu sunt impotriva dpmdv nu are rost sa ne mai fragmentam, deoarece intruniri tinem numai de 2x pe an, si cam tot ce se intampla in aceasta comunitate se afla pe aici Emylyo, acest topic e facut de tine (aici tu esti The Godfather), tu ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scamosu_gl Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Eo is perfect de acord cu tine Lory .... nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 3, 2016 Share Postat Noiembrie 3, 2016 Eu nu sunt "Detinator" asa ca, votul meu nu poate fi exprimat. Dar, voi fi Observator. La ora 19.00, fix - fix si ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate