cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Incepem cu o intrunire de-a lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 inca unu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 si mai sunt si bisericosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 alta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 si binenteles regina Neprelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 inca una Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 sa moara masa daca ala din prima poza n-are motor auto de 8 in V sau 6 , fie , treaca de ma mine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 Nici sa nu va ganditi la gentile alea le-am ochit mai primu. Vreau una dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 sa moara masa daca ala din prima poza n-are motor auto de 8 in V sau 6 , fie , treaca de ma mine.... e un motor rusesc astia cam dastea au pe acolo daca ma chinui oleaca i-ti spun si ce e stai 10 min. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 sa moara masa daca ala din prima poza n-are motor auto de 8 in V sau 6 , fie , treaca de ma mine.... inca unu dasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cavalerr Postat Decembrie 7, 2004 Autor Share Postat Decembrie 7, 2004 sa moara masa daca ala din prima poza n-are motor auto de 8 in V sau 6 , fie , treaca de ma mine.... Dasta e daca reusesti sa traduci. Двигатель: "ЗАЗ 968М". 1198 см3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 traiasca poporu rus misto de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 courtesy of biker.ru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 de la rusii vine fata e preferata mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Smeagol Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 miam miam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 (editat) Pt. Dan Popescu: Nu stiu rusa, dar o sa-ti traduc. E un motor V4, de Zaporozec, care initial a fost facuta ca motor de starter (sau cum se zice?) pentru tancurile rusesti. Dupa aia era folosit ca motor de Zap + cativa mesteri in custom = trike = motocicleta. Editat Decembrie 7, 2004 de Pannoniachopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Popescu Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 gata m-am dumirit e motoru ala in v de pe broasca aia raioasa de masina de teren "LUAZ". Are 4 in V si e copie dupa VW broasca din timpu WW2, dar strans de la boxer la V larg. Misto modificari si misto evacuari si misto motoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 = motor de Zaporozec, cu putin ,,tuning''. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Nu e copie dupa nici o broasca. E motor facut sub licenta NSU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 ma bucur sa revad pozele astea...exact pozele astea leam postat eu mai de mult cind eram pe pro-bike..... felicitari pt pozele puse....mia facut placere sa le vad din nou:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Двигатель: "ЗАЗ 968М". 1198 см3 Dvigatel: "ZAZ 968M". 1198 cm3 Panimaieshi, cielovek? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 Vreau si eu pe mama neprelor...sau macar un fiu/fiica de-a ei...M-am indragostit Si beleaua e ca n-am scapare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate