Dogg Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 In sfarsit mi-am satisfacut curiozitatea e misto merita vazut CLICK!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Decembrie 7, 2004 Share Postat Decembrie 7, 2004 bine dogg ! nici nu stii cat ma bucur pt initiativa ta! sa vada bikerii care e ''mama'' motoarelor! BAFTA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Decembrie 15, 2004 Share Postat Decembrie 15, 2004 Nu reusesc sa vad filmul, nu se conecteaza! scrie te rog adresa de unde pot sa-l download-ez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kunak Postat Iunie 6, 2006 Share Postat Iunie 6, 2006 Nu reusesc sa vad filmul, nu se conecteaza! scrie te rog adresa de unde pot sa-l download-ez. Da clic dreapta pe link, apoi apasa "save target as..." si ii indici unde sa-l descarci. Enjoy... Filmul e super - la fel si "mobra" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Vechi filmuletzu ....sa vezi GhotRider3...4...5...6;)acolo sa vezi meserie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Vechi filmuletzu ....sa vezi GhotRider3...4...5...6;)acolo sa vezi meserie Links? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iunie 7, 2006 Share Postat Iunie 7, 2006 Vechi filmuletzu ....sa vezi GhotRider3...4...5...6;)acolo sa vezi meserie Data de Dec 7 2004, 09:13 PM in care a fost scris mesajul iti spune ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 12, 2006 Share Postat Iunie 12, 2006 Eu le am pe cd-uri...nush unde sa zic cauti...daca ai progr. ala LimeWire ce iei de la altii din calc tot ce vrei fara sa stie cauta cu ala daca nu tzil dau eu...pe mess...Alexcbr80am idd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 N-am rabdare sa mai downloadez filmul, daca e ghostrider 2 il am pe CD si l-am vazut, faza cu Busa galbena preparata care trece ca vantul si ca gandul pe o roata pe langa altii cu gsxr1000 care au ajuns la 300 mi se pare vrajeala! Toti care s-au dat cu 280-300 spun ca trebuie sa fie o smecherie la mijloc si vitezometrele alea sunt manarite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bikerus Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Domnu Alex, de unde din Hunedoara esti, ca vad ca ai nr de inmatriculare de HD.......ca nu te stiu, si sunt si eu din Hunedoara, desi stau in Timisoara de ceva ani..... Cine stie, poate ne vedem odata la un suc si o plimbare......io sunt Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Iunie 13, 2006 Share Postat Iunie 13, 2006 Chiar din HD...ti-am vazut motoru de multe ori parcat la CEC...la scara aia.....ii belea Honda ta....dar nu avea flacarile alea pe ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario_250r Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Ghost Rider !!! Hmmm, oare e pe bune??? Ce stiu sigur este ca avem un nou record de viteza(acceleratzie) cu o hayabusa turbo si nu e ghost rider. 2.8 secunde la 100 13.1 secunde la 300 pilotul acestui bolid are 49 de ani 1.88 m si 102 Kg !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Si l-a mai provocat si pe Michael Schumacher la un duel cu al lui Ferrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 Deah, vechiut filmul dar misto rau Imi place cel mai mult cum se aude motorul cand trece pe pista aia, zici ca trece avionul... e de la turbina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 (editat) Uite o serie din filmele pe care le am eu si care exista pe huburile din RO cu GR GhostRider2, Ghostrider 3 Goes Crazy In Europe (2004) 1of2 2of2 Ghostrider 5 Goes Undercover 2005 Ghostrider_the_final_ride Ghostrider extra material + GHOST RAIDER TRAILERS....3 sau 4 filme de 34-40 MB cam atat am eu.. probabil mai sunt si altele.... Editat Octombrie 19, 2006 de aliass_pitbull Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_R Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 niste adrese de huburi ? pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Pai uite .......http://www.cstrike.ro/huburi.php.......pune si tu cateva din astea in dc++ si sigur o sa gasesti ceva cu GR.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladxus Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 Domnu Alex, de unde din Hunedoara esti, ca vad ca ai nr de inmatriculare de HD.......ca nu te stiu, si sunt si eu din Hunedoara, desi stau in Timisoara de ceva ani..... Cine stie, poate ne vedem odata la un suc si o plimbare......io sunt Cristi Al tau e motorul care e parcat mai tot timpul in fata la Poli? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 29, 2006 Share Postat Octombrie 29, 2006 N-am rabdare sa mai downloadez filmul, daca e ghostrider 2 il am pe CD si l-am vazut, faza cu Busa galbena preparata care trece ca vantul si ca gandul pe o roata pe langa altii cu gsxr1000 care au ajuns la 300 mi se pare vrajeala! Toti care s-au dat cu 280-300 spun ca trebuie sa fie o smecherie la mijloc si vitezometrele alea sunt manarite! Ce manareala frate ....nu ai vazut filmele inseamna....ala este nebun nebun....este totul real.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 E vorba de pinion ,schimbi fata si spatele si ai o viteza foarte eronata ,aiurea in tramvai. E si logic daca te gandesti...ala cu gsxr-ul merge cu 300 ,nu?...bunnnn!!....la cum trece busa pe langa el are in jurul a 400 ,se vede clar ca zici ca sta pe loc gsxr-ul la 300 la cum trece busa....pun si eu o intrebare:ce cauciucuri ar rezista la viteza aia ,plus ca il depaseste si pe o roata?!??!...putina gandire nu strica,eu unul NU CRED Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 E vorba de pinion ,schimbi fata si spatele si ai o viteza foarte eronata ,aiurea in tramvai. E si logic daca te gandesti...ala cu gsxr-ul merge cu 300 ,nu?...bunnnn!!....la cum trece busa pe langa el are in jurul a 400 ,se vede clar ca zici ca sta pe loc gsxr-ul la 300 la cum trece busa....pun si eu o intrebare:ce cauciucuri ar rezista la viteza aia ,plus ca il depaseste si pe o roata?!??!...putina gandire nu strica,eu unul NU CRED Asculta si tu cum de aude cand trece pe acea pista prin dreptul celui care filmeaza.....ori GR ori un avion de vanatoare suna cam la fel...nu este facatorie.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Uita-te si tu ce toba nu are ...da la oricare toba jos si treci in turatie maxima ,se cutremura pamantul sub tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 Uita-te si tu ce toba nu are ...da la oricare toba jos si treci in turatie maxima ,se cutremura pamantul sub tine fie cum zici tu ... eu raman la parerea mea ca totul este cat se poate de real.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 30, 2006 Share Postat Octombrie 30, 2006 nu-i real deloc... toti pilotii "credibili" ca sa spun asa care au prins 300 +/- cativa kmh spun ca nu poti sa scoti nici mana de dupa carene... ori ala merge cu 300+mult intr-o roata! de cauciuc nu stiu ce sa zic... sigur sunt cauciucuri care sa reziste la asemenea forte, doar sunt motoare care prind mult mai mult de 400, nu? nu crezi ca forta de frecare cu aerul sau vantul, cum vrei tu sa-i spui l-ar fi dat peste cap? sau nu l-ar fi pus jos? nu iti inchipui ce turbulente sunt la viteza aia! si ala nici carene n-are! si pt. toti care cred ca gr este cel mai tare din parcare: ala face totu' legal! sunt filme VANDUTE! chiar credeti ca nu-l prindea politia deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 31, 2006 Share Postat Octombrie 31, 2006 nu-i real deloc... toti pilotii "credibili" ca sa spun asa care au prins 300 +/- cativa kmh spun ca nu poti sa scoti nici mana de dupa carene... ori ala merge cu 300+mult intr-o roata! de cauciuc nu stiu ce sa zic... sigur sunt cauciucuri care sa reziste la asemenea forte, doar sunt motoare care prind mult mai mult de 400, nu? nu crezi ca forta de frecare cu aerul sau vantul, cum vrei tu sa-i spui l-ar fi dat peste cap? sau nu l-ar fi pus jos? nu iti inchipui ce turbulente sunt la viteza aia! si ala nici carene n-are! si pt. toti care cred ca gr este cel mai tare din parcare: ala face totu' legal! sunt filme VANDUTE! chiar credeti ca nu-l prindea politia deja? MMMM.....DA, ce pot sa zic.....aici ai si tu dreptate....facatura sau nu stie omul pe doua roti, asta este clar...iar faza cu politia este discutabila ptr ca in 3-4 faze din toate filmele vazute de mine...sticletii fac accidente cu masinile lor...plus de asta barajele prin care trece omul...in fine este discutabil ....cert este ca omul este o legenda....asta dc o fi numai unul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate